![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
İlahi Kelimatullah ülkücülüğü
İlahi Kelimatullah Ülkücülüğü denince akla hemen şu slogan gelir ''İslamiyet ruhumuz Türklük bedenimizdir, Ruhsuz beden ceset olur'' (!)
Yani bir insanın öz ve öz Türk ırkından olması, Alp Er Tunga'ların, Metehan'ların, Attila'ların, Kül Tegin'lerin soyundan gelmesi bir şey ifade etmiyor olacak ki bu çapulcuvari sloganı uydurmuşlar. Şimdi bu adamlara göre İslamiyet öncesi tüm Türkler cesetti! Türk adını ilk defa devlet adı yapan ihtişamlı Göktürk Devleti bir ceset imparatorluğu idi (!) Ulu Bilge Kağan, Kül Tegin, Yiğitliği destanlara ilmik ilmik işlenen Alp Er Tunga, Avrupa'lıların korkulu rüyası Attila, Düzenli Türk ordularının kurucusu Metahan ve Cengiz Kağan bunlar sadece bir kaç örnek. Bugüne gelelim şimdi bu ilahi kelimatullah ülkücülerine göre Çuvaşlar, Hakaslar, Gagauzlar, Altay, Saha (Yakut)lar, Karaimler, Kırımçaklar, Tuvalar, Sarı Uygurlar'da Türk soyundan geldiği halde cesettirler. (!) Bu adamlar bir de utanmadan Turandan bahsederler. ''Rehber Kuran, Hedef Turan'' sloganıda bunlara aittir. Kur'an' ile Turan kurmaya kalkanların sisteminde, Türk soyundan olduğu halde Müslüman değil diye bazı Türkler bulunmuyorsa bu Türk Dünyası için koca bir bölücülüktür başka birşey değil! Bir de bu adamlar Türk tarihini 1071 Malazgirt zaferi ile başlatırlar. Ülkü itibariyle ele alacak olursak; 7 bin yıllık kendi tarihini, dini inancının etkisiyle son Bin yılını kabul eden başka bir ezik düşünce yoktur diyebiliriz. Osmanlı da Osmanlı diyerek öve öve bitiremezler. Bunun en büyük sebebi ise Osmanlı'nın islamın bayraktarlığını yapmasıdır. İlahi Kelimatullah anlayışı 1918'de Osmanlı'nın İngiliz askerlerini istanbul'da görmesi ile sonlanmıştır. Çünkü bu anlayış buna mahkumdu. Eğer Yüce Başbuğ Atatürk'ün doğruluğundan şaşmıyor, onun bir bildiği vardır diyorsak, Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşuyla tarihe gömülmüş çürük bir anlayışında peşinden koşmamamız gerekir. Tüm Osmanlıcılar bunu böyle bilmelidir! Bakınız mesela Ülkü Ocaklarında bir tane dahi Atatürk resmi bulamazsınız. Bunlar bir de Milliyetçi olacaklar! İşleri güçleri islam anlayışı doğrultusunda hareket ederek, öz Türk kimliğini islam anlayışının gölgesinde bırakmaktır. Bundan dolayıdır ki bu anlayışa sahip olanların soyu da tehlikededir. Yani onlarca askeri kurşuna dizmiş kürt bir teröristin kanunen aflardan yararlanıp temize çıkması gibi, Türklükle alakası olmayan bir kürt, müslüman statüsünde diye bir Türk ile evlenebiliyor. Bu Türk soyunun safiliği için tehlike arz etmektedir! Düşünün bir kere. ''Aynı dine inanıyor ve aynı topraklarda yaşıyoruz'' diye bir kürtle evlendiniz. Bir gün gelecek haberleri dinlerken Barzani denen adama küfür edeceksiniz. Eşiniz ordan araya girmeyecek mi? - Hooop dur bakalım! Barzani bizim liderimizdir bir daha sövme olur mu? (!) Bu utanç verici olayların yaşanmaması için bir Türk, ırken Türk bildiği bir kişi ile evlenmelidir. Bu aslında binlerce yıllık Türk soyundan bizlere kalan kutsal bir görevdir de. Biz Türk soyu arasında mezhep ve din ayrımcılığını kabul etmiyoruz. Biz Türkçüler önce ''Türk ırkı'' diyoruz. Farklı coğrafyaya dağılmış, farklı devletler kurmuş olsakta soyumuz, özümüz Dünyalara bedel Türk soyudur. Kabe değil, Tanrı Dağı merkezli Türk birliği beyinlerde yer etmeli ve bu konuda Atsız Ata'nın eserleri elden ele gezmelidir. Köyden ilçeye, ilçeden ile Tüm Türk dünyasına! Türk Irkı sağolsun! |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Irkdasim sana katiliyorum ve cok haklisin ama su dinci ümmetci ülkücüler bunu anlanlamaz ve anlamakta istemiyorlar, cünkü pislik icinde yatan bir domuzdan farklari yoktur, ve o pislik onlara gün gectikce daha cok maf ediyor.Kitab okumaktan aiz olan ülküsüz beginler, yanlizca ilahi okumaktan baska birsey bilmezler, birde su var gecen Yil Nevruz Bayraminda Mersinde Bayrak yakildi ve ülkücülerden ses cikmadi, ama sümüklü Danimarkalilar bir Muhammed karikatürü cizdikten sonra hepsi sokaklara köpek gibi dagildilar.
Bayarak yakildigi zaman nerdedin ülkücü begin, simdi ne oluyoruz... Cöl kültürüne hizmet etmesini seven bu insanlar ayni osmanli zamanindaki ümmetciler gibi din kardeslerinden dayak ve tokat yemeye hazirlar. Esenkalin... |
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Mesela Milli bir olayda bu ilahi kelimatullaçı Türk islam sentezcisi kişiler alakaya maydonoz olmak üzre ''Ya Allah bismillah Allahü ekber'' diye slogan atarlar.
Karşısında islam dinine mensup, Türkiye Cumhuriyetini yıkmaya ve bölmeye çalışan Pkk terör örgütü mensubu ve sempatizanı kürtler varken bile bu ülkücüler niye tekbir getirirler? Ortada dini bir konu değil Milli, Irki bir konu varken bu dini otorite çabaları ve sloganlar kimseye, özellikle Millete bir fayda getirmez. Milli bir gösteride tekbir getirmek Milli çıkarların üzerinin örtülmesini istemektir. Milli meselelerde milli deyişler ve sloganlar kullanılmalıdır. Örneğin Harbiye marşı her Türk'ün marşıdır. Çünkü ilk mısrada Türk ırkından bahsederek soysuzlara ilk saniyelerden mesajı gönderebilirsiniz. |
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
CANLI YAYINDA İLAHİ KELİMATULLAH ÇAPULCULUĞU
15 Mart gecesi Atv'de yayınlanan ''Siyaset Meydanı'' isimli programda ''yükselen ulusalcılık'' konusu tartışıldı. Türkiye'nin en büyük sorunu olan ''soy şuursuzluğu'' programa damgasını vurdu. Türk soyunun varlığından ve asaletinden bir haber bir grup züppe üniversite gençliği toplanmış Türk siyaseti hakkında bir şeyler öne sürüyordu. Programın bir yerinde kızıl bir kürt söz aldı. Kendisinin Türk değil kürt olduğunu üstüne basa basa vurguladı. Oradaki bir kaç ilahi kelimatullahçı ülkücü, kardeşlik edebiyatı ile kürde yaklaşmaya çalışsalarda, kürt mesafe koymaya çalışıyor ve asla ''kardeşlikten'' bahsetmiyordu. Kürt daha da ileri giderek, 5 bin yıllık Türk tarihinin ''uydurma'' ve ''hikaye'' olduğunu belirtti. Bunun üzerine ilahi kelimatullahçı ülkücülerden ses çıkmadığı gibi kardeşlikten bahsetmeye devam ettiler. Programın en iğrenç bölümü ise sonu idi. Mikrofonu eline alan ilahi kelimatullahçı ülkücülerden biri ; - ''Bir büyüğümüzün sözü vardır. - kürt ne kadar kürtse biz de o kadar kürdüz- izin verirseniz ben bu kürt arkadaşı huzurlarınızda kucaklamak istiyorum'' dedi. Program bu iğrençlikle sona ererken bizlere de bu beyinsizlikten söz etmek düşüyordu. Gelecek nesiller ders alsın diye, bir daha yaşanmasın diye... Canlı yayında, Türk tarihine uydurma ve hikaye diyerek hakaret eden bir kürdü kardeş görüp kucaklayan aşağılık gerizekalıların aramızda yeri yoktur. Bunlar Türk Milliyetçisi adıyla ortada gezen en büyük Türk Milliyetçisi düşmanıdırlar. Bunlar Türk Milliyetçisi sulandırıcılarıdırlar. Bunlar bizim en büyük düşmanlarımızdır. İŞTE İLAHİ KELİMATULLAHÇI ÜLKÜCÜLERİN ''TÜRK''LÜK ANLAYIŞI ![]() '' Meksikalı ne kadar Moritanya'lı ise biz de o kadar Venezuellalı'yız, Zimbabwe'li ne kadar Sri Lanka'lı ise biz de o kadar Papua Yeni Gine'liyiz'' (!) |
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Kandasim o programi bende sabaha kadar baktim. Cok yazik gencligin beyninin nasil zehirlendigini gördüm. Milliyetciyim diye programa cikanlarin milliyetcilige ihanetlerini gördüm. Zaten digerlerinin böyle bir iddasi yokdu ama milliyetciligi savunanlarin bu haline yazik dedim. Ne yazikki bu gencligin beynini yikayanlar milliyetciligi tekellerinde tutmaya calisiyorlar ve bu konudada baya basarililar. Halbuki milliyetcilikle alakalari bile yok.
|
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Ali Kırca ; ne yapıp ediyor ve netice de hep bunların karşısına ülkücü çıkarıyor.
Hiç bir bilgi birikimi olmayan biçare ülkücü taifesi dersine iyi hazırlanmış karşısında bocalıyor,renkten renge giriyor ve olan Milliyetçiliği bu ülkücülerden ibaret sanan gençlerimize oluyor. Şimdi buradan sormak istiyorum; Siz hiç bu çakalların karşısına TÜRKÇÜ bir ırktaşımızın çıkartıldığını gördünüz mü? Göremezsiniz çünkü bu tip programları yapan kişiler zaten devamlı yanında ve arkasında olan kürt yahut kürdofilleşmişlerdir. Saygılarımla |
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
burdaki yazılardan anladığım kadarıyla sadece düşman olarak gördüğümüz kişiler kürtler ve ülkücüler .bence yanılıyouz çünkü asıl düşmanlarımız bunları zehirliyen ABD ve AB olmalıdır vede ben henüz bir fikir üretene rastlamadım sadece eleştiriyoruz.yüzde yüz türk olduğun zaman dünya senindir sözünden ne çıkartıyoruz tamam ben yüzde yüz türküm ama neden hala kiracıyım bu ıssız acunda.bence bunun tartışmasını vede neler yapabiliriz türklüğü yüceltek için bunun tartışmalarını yapalım.yani burda ben öztürküm deyipte diğerlerine ölüm deyipte biryere varamayız.siyaset meydanında çapsızların konuşmalarını gördük neden oralardada bizler yokuz .çağırılmıyoruz diyeceksiniz ama o zaman neden kale alınmıyoruz bunun tartışmasını yapalım.artık türkçü-turancılar olarak biz türkiyede yeniden nasıl harakete geçeriz bunları tartışalım...ben bu yoldan dönersem GÖK GİRSİN KIZIL ÇIKSIN..TANRI TÜRKÜ KORUSUN.
|
|
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) | |
|
Türkçü
|
Alıntı:
Üyeliğin İptal Edilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) | |
|
Türkçü
|
Alıntı:
NE MUTLU TURKUM DIYENE, TURK IRKI SAGOLSUN!
|
|
![]() |
| Etiketler |
| kelimatullah , İlahi , ülkücülüğü |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|