![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
İlginç Bir Resim
Arkadaşlar bu resmi uzun bir süre önce bulmuştum..Photoshop olup olmadığını bilmiyorum çünkü anlamam..
![]() Şimdi resimde yukardaki amplem malum yahudilere ait..Şimdi iyimser olarak düşündüm bildiğim kadarıyla Hazar Türkleri musevi ve bu grup Hazar Türklerinin yanında..Kötümser ise ne diyeceğimi bilemiyorum.. |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
İlk Türk ırkdaşım resim görünmüyor adresi tam olarak yazdığından emin misin?
|
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Gökhan Beğ sanırım yüklediğim sitede sorun çıktı..Başka bir siteye yükledim Umarım sorun yoktur..
|
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
şimdi olmuş. Soyları Türk de olsa yahudi'ye arab'a veya haçlılara hizmet edenler Türklükten çıkmışlardır. Bu israil yıldızını simge yapan bizden değildir.
|
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
aha başbuğ (!) Türkeş de yahudi yıldızının altında poz vermiş :wink:
|
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Hazar Türkleri , yahudilerden daha kapalı bir şekilde yaşarlar. kürdeşin de Hazar Türklerinin arasına girmesi olası değil . Zaten kürdeşin masonlar ve yahudiler konusundaki görüşlerini bilenler bu resime pek şaşmayacak.
|
|
![]() |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|