![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
İlginç Bir Sanalevren Adresi
Yönetici notu: İlteriş ırkdaşım, Türkçüleri bölmek amacı taşıyan Türk solu vs. sol veyahut nazi özentisi olan kişiler ya da oluşumlar Türkçü falan olamaz. Bunlar ancak Türkçülüğü sömürürler.
Türk Solu'nun sitesinde daha birkaç ay öncesine kadar ahmet kaya denen ilkel kürdün şarkıları çalıyordu. Bunların samimiyeti işte bu kadardır. Ne solcuların, ne de nazilerin yolu doğrudur. Doğru yol, Başbuğ Atatürk'ün ve Atsız Ata'nın yoludur. Dışarıdan gelen ideolojilerle Türklük yüceltilemeyeceği gibi, kendi Ataları dururken başkalarının liderlerine hayran olarak da Türklük savunulamaz. Atsız'ı sevmeyen soysuzdur! Hitler'in itleriyle, Che'nin itleri bize uzaktır. Gök Yeleli Bozkurt |
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
![]() [b]REKLAMINI YAPTIKLARIN BAK IRKÇILIK HAKKINDA NE DÜŞÜNÜYORLAR. DENİZ GEZMİŞ DENEN KATİL İLE BAŞBUĞ ATATÜRK'ÜN RESİMLERİNİ YANYANA KOYMA SOYSUZLUĞUNU GÖSTERENLERİN NE TÜRK İLE NE DE TÜRKÇÜLÜKLE İLGİSİ OLABİLİR.
ARKADAŞLAR! GİDİP, TOROS DAĞLARINA BAKINIZ, EĞER ORADA BİR TEK YÖRÜK ÇADIRI GÖRÜRSENİZ VE O ÇADIRDA BİR DUMAN TÜTÜYORSA, ŞUNU ÇOK İYİ BİLİNİZ Kİ BU DÜNYADA HİÇ BİR GÜÇ VE KUVVET ASLA BİZİ YENEMEZ. Mustafa Kemal ATATÜRK
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
İlteriş,
Yazdıklarını okuyunca dergiyi hatırladım.Gidip arşivimden çıkardım.. Site yöneticilerinin fikrini bilmiyorum ama bu yazıyı yazan Aydınlık gurubundan ayrılmış Gökçe Fırat'tır.Zaten bu yazısı Ağustos 2005'te çıkmış ve Hürriyet gibi büyük gazetelere de konu olmuştu. Yazının içeriğini Türkçüler senelerdir söylemekte ve uygulamaya çalışmaktadır. Ama "Türk Solu" dergisinde bunları yazanlar hatırlarsanız "Ordu Göreve" diye pankartlar açanlardır. Bunlar uzun süre Perinçem gurubuyla birbirlerine verip veriştirdiler. Oyasa bu adam önce Perinçek'in ekibindeydi... Perinçek bu adamın bazı güçler tarafından provokatör olarak kullanıldığını iddia etti.....Gökçe Fırat da Perinçek'i dış desteklilikle suçladı..... Amacım sadece bilgi vermektir.Tekrar ediyorum forum yöneticilerinin ne düşündüğünü bilmiyorum.Sadece bildiklerimi yazmak istedim.. Saygılar. |
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
benim gönderdiğim iletinin neresinde reklam vardı?
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
BAŞBUĞ ATATÜRK İLE DENİZ GEZMİŞ VE CHE DENEN RESİMLERİNİ YANYANA KOYANLARIN ADRESİNİ VERİYORSUN.İSTEMEDEN DE OLSA REKLAMLARINI YAPMIŞ OLUYORSUN.BU SİTEYLE İLGİLİ YORUMLAR DAHA ÖNCEKİ FORUMDA UZUN UZADIYA YAPILDI.DAHA FAZLA UZATMANIN BİR ANLAMI YOK.
ARKADAŞLAR! GİDİP, TOROS DAĞLARINA BAKINIZ, EĞER ORADA BİR TEK YÖRÜK ÇADIRI GÖRÜRSENİZ VE O ÇADIRDA BİR DUMAN TÜTÜYORSA, ŞUNU ÇOK İYİ BİLİNİZ Kİ BU DÜNYADA HİÇ BİR GÜÇ VE KUVVET ASLA BİZİ YENEMEZ. Mustafa Kemal ATATÜRK
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
NEYİN ANKETİNİ AÇACAĞIM?DAHA ÖNCE BU KONU ESKİ FORUMDA TARTIŞILDI VE ÇÖZÜME BAĞLANDI.BUNUN ÜZERİNE DAHA NE DİYORSUN?TÜRK SOLU'NUN DÜŞÜNCELERİNİ BURADA DİLE GETİRMEK SANA MI KALDI?BAŞBUĞ ATATÜRK İLE DİĞER SOYSUZLARIN RESİMLERİNİ YANYANA KOYMALARI YETER DE ARTAR BİLE.ISRARIN SAVUNMA DURUMUNA DÖNÜŞÜYOR.HATANDA ISRAR ETME.
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) | |
|
Türkçü
|
Re: İlginç Bir Sanalevren Adresi
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Soysuzlar ve sapık ideoloji mensupları için birbirinizi kırmayın.
Konu kilitlenmiştir.
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|