Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı > TÜRKÇÜ BAKIŞ > Türkçü Bakış

Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs..

Yeni Konu aç  Yanıtla

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 14.07.2007, 07:15   #1 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

BAGHATÜRK adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 787
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
IMAM HATIPCI IHANETCILER

‘ÇOK ÖZEL DURUM YOKSA İHANET ETMEZ’

Erzurum Belediye Başkanı Ahmet Küçükler "İmam Hatip mezunu milletine çok özel durumları yoksa ihanet etmez" sözleriyle tartışma yarattı.

“Ben Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunuyum. Hukuk Fakültesinden sonra İlahiyat Fakültesini okudum. Batıda teoloji okumayan kişileri aydın sınıftan dahi saymıyorlar. Sonuç itibariyle kişi inanan bir insana inandığı bilgileri bilmesi gerekir. Bilmeden inanmanın da kimseye bir faydası olmaz. Buna gerçek bir inanç da demek zor. Temelde bu düşüncelerle İmam Hatip Lisesi’ni tercih ettim. Ayrıca İmam Hatip her zaman vatanına, milletine bağlılığı, sevgiyi, büyüklerine saygıyı, küçüklerine sevmeyi, insan hakları kadar hayvan haklarına saygı göstermeyi, tüm canlılara yaradandan dolayı ciddi manada bir güzellikle bakabilmesini öğrettiği için tek taraflı değil, belki bir kuş gibi tek bir kanatla yetişme değil, hem maddi hem manevi anlamda bilimlere, ilimlere sahip olabilme adına İmam Hatip’i tercih ettim. Bugün de olsa hiç tereddüt etmeden İmam Hatip okurum.
İmam Hatipli olmak bana gururların en büyüğü. Çünkü hiçbir zaman bir İmam Hatip mezunu çok özel durumları yoksa vatanına, milletine ihanet etmez. Kimseye haksızlık etmeyi asla düşünmez. Çünkü bir insan olarak biz bu dünyaya niye geldiğimizi ve sonuçta nereye gideceğimizi bilmemiz gerekiyor. Bunu da bize veren sonuçta inancımız. İnançlı insanların hiçbir zaman bir haksızlık ve yanlışlık yapmayacağını düşünüyorum. Ve nitekim istatistiki bilgiler de bunu teyit edecektir. İmam Hatipli hiçbir zaman vatan haini olmamıştır.”

Adam tam gevelemis durmus,baksana desteklediginiz akp ciler vatanimizi birer birer satmakta ,talabani vede barzani denen maymun din kardeslerinin ellerini opmekdedirler.Peki sizin aranizdan cikan fettos da ne oluyor hain olmuyormu ?
Kucukler bey peki nedir bu ozel durumlar bizlere aciklarmisiniz ? .
4. Toplumcuyuz
5. Milli gelenekçiyiz
6. Şuurlu demokrasiye taraftarız
7. Ahlakçıyız
8. Bilimciyiz
9. Teknikçiyiz
BAGHATÜRK Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 14.07.2007, 09:26   #2 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 35
İmam hatipli kendi sinsi ideolojisine ihanet etmez.Cumhuriyete,Atatürke eder.
Ama hırsızlık,sübyancılık,tecavüzcülük,şerefsizlik,iha lecilik yapan imam hatiplilerin haberleri eksik olmuyor nedense.
Bu yobaz hamam böceği yuvalarının derhal kapatılması gerekir.
Şerefsiz adi örümcek kafalı pislikler .
Irkçı Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 14.07.2007, 15:39   #3 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 6
Doğrudur imam hatipliler hiç ihanet edermi. Gazetelerde hergün boy boy okuyoruz fantazilerini.
Ayrıca lütfen dindar sapıklara iftiralar atmayalım(!), onlar ihanet nedir bilmezler. Onların saatlik mutaları var.
onlar ne yapsalar farzdır. Onlar için her işe uygun bir kılıf var.
TANRIDAGLARI Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 14.07.2007, 17:38   #4 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 24
Türk'ün şanlı İstiklal Marşı okunurken İmam Hatipli sıkmabaşlı bir fahişenin kafasındaki bez parçasını çıkarmak zorunda kalması bir imam hatipli piç için vatana ihanet için özel bir neden teşkil edebilir.
TÜRKÇERİSİ Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Yanıtla

Etiketler
hatipci , ihanetciler , imam

Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler