![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Kızılca soysuz olduğu için atılmıştır
|
İngiliz Profesörün Tespitleri
Bilkent öğretim üyesi İngiliz Prof. Norman Stone'nin açıklamaları İngiliz basınında geniş yer bulmayı sürdürüyor. “İngiltere korkunç sıkıcı, onun için Türkiye gittim” diyen sigara tiryakisi Stone, Türkiye için de “Harika bir yer. Uçaktan iner inmez bir Türk milliyetçisi oluverdim" dedi.
Stone, ayrıca “Atatürk, büyük bir adamdır. Bir toplumun kadınların başlarında torbalar giymelerini durdurmazsa uygar olamayacağını biliyordu” ifadesini kullandı. |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
“Harika bir yer. Uçaktan iner inmez bir Türk milliyetçisi oluverdim"
Bir de müslüman olursa MHP'ye katılmasının önünde engel kalmayacak, yeni bir "bozwolf"(!?) doğacaktır!! |
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Irkdaşının adresini kürtlere veren kahpe bir şerefsizdir
|
|
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
|
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
|
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Aslında adamın mhp li yobazların arasına katılması bizim için iyi olabilir halk a mhp li yobazlığını biz Türkçeyle anlatamadık o ingilizce bari anlatsın :)
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
YÜCE YURDUMUZDA DEPREM ERTESİ ABD BAŞKANI CLİNTON GELMİŞTİ VE ELİNE BİR TÜRK YAVRUSU ALIP BENDE ATATÜRKÇÜYÜM DEMİŞTİ BU O HESABA BENZİYOR. TANRI TÜRKÜ KORUSUN
|
|
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
bir ingiliz köpeği bile ATAMIZ ı nasıl övüyor.bizim içimizdeki hainler ise ATATÜRK'ü çıkarmaya çalışıyorlar anayasadan,301 i silmeye çalışıyorlar.
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|