![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Insanlik ve demokrasi hastaligi!!!
Günümüzde Türk`ün hakkina kastedenlerin saklandiklari genelde iki söylem basta geliyor bunlar insanlik ve demokrasi.
Hepimiz malum sohbette denk gelmissinizdir sanirim. Iste Türk`ü savundugumuzu kutsalligini dile getirdigimiz zaman karsimizdaki hemen e ama öbürleride insan gibi cevaplar verirler. Ülkemizde bu cok raslanmaktadir. Sanatci diye gecinenler, polikitacilar..., sürekli bunu tekrarlayip dururlar. Bana göre milletimiz icin en tehlikeli sey acima duygusu insanlik ve demokrasi masallaridir. Biz öyle bir milletmisizki günü geldiginde birakalim insanlari hayvanlara daha acima duygumuz doruklara cikmistir, kisin dagda yemek bulamaz ac kalir diye daglara hayvanlar yesin diye yemek birakirdik. Ancak bizim bu masumiyetimizi iyi niyetimizi hep kötüye kullandilar, hayvanlar deyil sözüm ona insanlara. Örnek olarak kirolari verelim. Dagda Türk`e kursun sikan ve ayni sekilde kursun yiyerek ölenleri nedense savunanlar hep ayni sekilde savunurlar "onlarda insan" ve ardindan eklerler "biz demokrasiye savunuyoruz". ´Bu sekilde milletimizi uyuturlar. Ancak ne hikmetse henüz ana kuzusu olan 20lik delikanli sehitlerimizi kimse ne insanlik nede demokrasi cevresinde savunmazlar. Benim bu durumdan anladigim bu yigitlerimizin ne insanlikta nede demokraside yerleri yok. Dagdaki kirolari savunan onlari insan sifatina yerlestiren ailelerini ziyaret edenler birkere olsun sehit ailelerine yaklastigini gördünüzmü yada duydunuzmu? Her nedense bu demokrasi ve insanlik hep kirolarin yaninda. Dagdakide bizim insanimiz, onlar demorasi sehitleri bilmem daha ne sacmaliklar duymaya devam etmekteyiz. Asil Türk acima duygusunu ve demokrasi kurallarini bir kenara birakmalidir. Türk´ün bekasi icin gerekirse ailesinin üyelerine daha acimadan karar vermelidir. Demokrasi denen bati ambalajli ne oldugunu henüz cözemedigim seyi birakip Türk´e has töre ve yasalari uygulamalidir. ASIL TÜRK; ACIMA DUYGUSU INSANLIK VE DEMOKRASI SENIN VUCUDUNA ENJEKTE EDILMIS BIR HASTALIKTIR, BU HASTALIGI SÖKÜP ATAMADIGIN SÜRECE HASTA YATAGINDAN KURTULAMAZ HERGÜN BIR PARCANI KAYBEDERSIN VE SONUCTA KACINILMAZ OLUR!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Evet sonuna kadar katılıyorum...Ben de arkadaslarıma Türkçülükten,ırkçılıktan bahsediyorum; "ama diğerleri de insan,onlara da yazık" falan diyorlar..Bizler demokrasi,merhamet filan dersek yok olmaya mahkum oluruz...Eğer diğerlerine merhamet gosterirsek,onlara acırsak, Bulgaristan'daki,Doğu Türkistan'daki soydaşlarımızın yaşadıklarını yaşarız,Türk olduğumuz için aşagılanır,eziliriz...Eski gücümüze kavuşmak için boyle sacma sapan şeyleri bir kenara atmalı,Türk torelerine uygun yaşamalı ve düşünmeliyiz
|
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Kandaşım insanlık her zaman şu veya bu şekilde Türk'ün töresinde var olmuştur ancak Türklüğü bilmeyen yobazların anlayışındaki insanlıksa Türklüğe yakışmayan aşırı dereceli acizliktir.Fakat daha önceleri Tanrı hükümdarlığı kendisi bahşederdi ancak Başbuğumuz Atatürk demokrasi yi bizler icin en dogrusu olduğu icin secti.Tabii ki demokrasiyi Başbuğun bizlere gösterdiği şekilde uygulamalıyız bu yobazların insanlara göstermek istediği şekilde değil.
|
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Yalñuk oglı munsuz bolmas
|
humanizm sapikliktir,hastalikli bir düsüncedir!
kendini ottan b.ktan irklarla ayni görenlerden nefret ediyorum her agzini actiginda kardeslik,esitlik diyen sanatci,aydin(sözde)grubu nedense is kendilerini övmeye geldimiydi irklarini pat diye ön plana koyuyor bende bunlara sahit oldukca resmen kuduruyom |
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Avrupa insancıllık akımı sayesinde bilimsel düşüncede hızlı ilerlemeler kaydetmiş, patent sayısını arttırmış, bu patentlerlede dünyayı sömürmeye başlamıştır. Onların bu silahını görmezden gelemeyiz. Bizim içinde patent sayısını arttırmak Avrupaya karşı yok edici bir silah elde etmektir. Bu silahı onlar ne yoldan elde etti ise bizde o yollardan elde edebiliriz. Ülkemizde sahte demokrasiyi yaratan büyük düşmanlarımızı bu yolla yok etmeden kendi demokrasi anlayışımızı ortaya koymamız hayal olur. Bu yüzden sahte insancıllara yapılacak gerçek hakaret patent almak ve patentleri burada yayınlamaktır. Sözde hakaretler geçmişte olduğu gibi bundan sonrada havada kalacak, paylaşımımızı kısırlaştıracaktır.
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|