![]() |
|
|||||||
| Anketimiz: Hangi internet tarayıcısını kullanıyorsunuz?? | |||
| İnternet explorer |
|
17 | 43,59% |
| Mozilla firefox |
|
26 | 66,67% |
| Opera |
|
1 | 2,56% |
| Diğerleri |
|
0 | 0% |
| Birden fazla seçeneğe oy verilebilir. Katılımcı sayısı: 39. Sizin bu ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
TÜRKÇÜ TURANCI
|
İnternet Tarayıcıları
Otağdaki kandaşlarımız hangi internet tarayıcısını kullanıyor??
|
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Acemiler IE, ustalar Firefox veya Opera kullanır :)
|
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Videoları kesintisiz seyretmek için, mozilla firefox çok iyidir herzaman.
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
TÜRKÇÜ TURANCI
|
Ben genellikle internet explorer kullanıyorum ama ara sıra mozillada kullandığım oluyor.Bence internet explorer mozillaya göre çok yavaş(aslında herkese göre öyle) ama olsun ben yinede internet explorer kullanmaya devam edeceğim.
|
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Uzun zaman explorer kullandım, bir yıldır da mozilla kullanıyorum. Mozilla daha iyi bence.
|
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Mozilla ve IE kurulu ama genel tercihim, IE oluyor. IE daha kullanışlı.
|
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Ben de Internet Explorer ve Mozilla olduğu hâlde Explorer kullanıyorum. Çünkü Mozilla'da müzik dinlemem mümkün olmuyor. Windows Media Player, benim Mozilla tarayıcıda çalışmıyor.
|
|
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
Sitelerdeki müzikleri çevrimiçi dinleyememek firefox un sürekli bir sorunu ırktaşım, ben firefox u varsayılan tarayıcı yaptığım için bende explorer hiç açılmıyor, o yüzden artık çevrimiçi müzik dinleme olayını unuttum sayılır :( Ama videoları izleme konusunda firefox, explorerin beş adım önündedir.
|
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
TÜRKÇÜ GÜÇ
|
İnternet Explorer ve Mozilla kullanıyorum...Mozilla Firefox daha hızlı, arkadaşların dediği gibi bazı müzik dinleme kodlarını çalıştırmıyor o kadar...
|
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Sitemizin müzik kısmında Firefox medya eklentisi var. Onu kurunca müzik dinleyebiliyorsunuz.
|
|
|
|
#11 (İleti Bağlantısı) |
|
|͇̿c͇̿¤̿ ͇̿|
|
IE ve Firefox ama daha çok Firefox.
|
|
|
|
#12 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
IE, tek sayfa açıldığında bellek bakımından Firefox'a göre daha az kullanıyor; ancak sitelere girilirken Phishing taraması yaptığı için işlemciyi Firefox'a göre daha çok zorluyor.
Birden çok sekmede sayfa açıldığında ise IE, bilgisayarınız ne kadar iyi olursa olsun kendisi zayıflığı nedeniyle işlemciyi ve belleği gereksiz bir şekilde zorlayıp, işlemleri ağırlaştırıyor.Ayrıca geliştirmeye de açık değil. Firefox ile bunu denediğinizde bellek kullanımının ne kadar az olduğunu görebilirsiniz.Aynı zamanda işlemciyi de zorlamıyor.Tüm bunların yanında hava durumu (accuweather), reklam engelleyici (Adblock Plus) gibi yararlı eklentilerin yanısıra tema desteği de sunuyor.Bunun dışında sayfalar daha IE'ye göre çok daha hızlı açılıyor.RSS bağlantılarını doğrudan çubuğa yerleştirip menüden okuyabiliyorsunuz. Kısacası Microsoft'un zorla dayattığı IE yerine , Firefox kullanmayı tercih ediyorum. |
|
|
|
|
|
#13 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Mozillayı Tek Geçerim.
|
|
|
|
|
|
#14 (İleti Bağlantısı) |
|
TÜRKÇÜ TURANCI
|
İnternet explorer yavaş diyen kandaşlarım bu eklentiyi kurunca ie nin hızlanacağını farkedeceksiniz ben denedim gözle görülür bir fark gördüm eskisine göre buyrun link http://dl.ie7pro.com/ie7prodl/IE7proSetup_2.2.exe
|
|
|
|
|
|
#15 (İleti Bağlantısı) |
|
Atsızın Öğrencisi
|
Firefoxda proxy diye bir eklenti var.
Bu eklentiyi indirdiğimizde YT dahil tüm yasak siteleri falan sağ alta tıklayarak açabiliyorum.Budur heralde bana firefox u cazip gösteren. |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|