![]() |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
IRKDAŞLAR TÜRK KORKMAZ AMA BEN ENDİŞE ETMEYE BAŞLADIM BU TÜRBAN OLAYINA
IRKDAŞLAR TÜRBAN DA GİRERSE ARTIK ÜNİVERSİTEYE.
BEN ÇOK ÜZÜLÜYORUM.İSLAM DİNİNDE TÜRBAN YOKTUR.BAŞ ÖRTÜSÜDE YOKTUR.TÜRBAN ZATEN FRANSIZCA.NE ALAKASI VAR İSLAMLA. IRKDAŞLAR YASALAR ÇERÇEVESİNDE BİRŞEYLER YAPMAMIZ LAZIM.BEKLEYE BEKLEYE BU HALLERE GELDİK.AKTİF OLMAMIZ LAZIM. OTAĞ YÖNETİCİLERİDE YARDIMCI ÖNAYAK OLSUN. NE YAPMALIYIZ ÇÖZÜM ÜRETELİM |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) | |
|
Atsızcı Bozkurt
|
Alıntı:
baş üstüne... emrin olur.. iyi de , bu nasıl olacak ? otağ yöneticileri darbe yapıp , türbanı kafaya takan hükümetimi devirecek ? yoksa , her birisi eline birer sopa alıp , üniversite kapısında nizamiye nöbeti mi tutacak ? |
|
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
muhtarem sen önyargılı bir kişiliğe sahipsin sanırım.ama olsun canın sağolsun.
yazdığımı okusaydın böyle sadece yazmış olmak için yazmazdın. çünkü ben yasalar çercevesinde dedim.bir sürü dernek vakıf var onlar kendi düşüncelerini yaymak için çalışıyorlar.biz de kendi düşüncelerimizi, TÜRKLÜK benliğini yaymak öğretmek için bir girişimde bulunabiliriz. yani aktif olmalıyız. ayrıca lütfen birbirimizi eleştiriceğimize çözüm üretelim sözde koca türk gibi boş konuşmayalım.burası bence birbirimizi eleştirme yeri değil.biz birbirimizi yersek bizde bölünürüz.önyargılı olmayın |
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Çevremden aldığım duyumlara göre, dinci esnaf ve işveren sayısında ciddi artış nedeniyle, başı açık bayanlar iş bulmakta güçlük yaşıyormuş. Kafasını arap bezi ile saranlar ise kolaylıkla iş bulmaya başlamış. Böylece arap bezi kullanmak bir avantaj haline dönüşmeye ve teşvik edilmeye başlamış oluyor.
Yakında, bayanlar evlenebilmek ve iş bulabilmek için arap bezi kullanmaya başlayacak ve arap bezi hızla yayılacaktır. Ardından ise başı açık olanlara öcü gibi bakılmaya başlanacak... Arap bezine karşı en büyük toplumsal muhalefet Alevi soydaşlarımızdan geleceği için, AKP Alevileri'in kalbini kazanmaya çalışıyor. Eğer Aleviler de AKP'nin dümen suyuna girerse İslam'i devrim çok kolay yapılır... |
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Geçen gün baskın oran konuşuyor; bırakın türbanla girsinler üniversitelere ben akıllarını karıştırırım çıkarırlar.
|
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) | |
|
Ümmet çapulcusu olduğu için atılmıştır
|
Alıntı:
yasalar çerçevesinde demişin ama yasalar dikkate alınsaydı başörtüsü yasak olmazdı...ben başörtüsü konusunda yazdıklarınıza katılmıyorum.başörtüsü İslam dininin bir emridir ve Türk kadını ile bütünleşmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) | |
|
Türkçü
|
Alıntı:
Aslanım 19 yaşında türbanı savunacağına ilk önce Türklüğü öğrenmeye bak.
Kazma da senle bütünleşmiş.Düşüncelerini git senin gibi devşirmelerin çukurlarında ifşaa et burada işin yok. Üyeliği iptal edilmiştir.
|
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) | |
|
Türkçü
|
Alıntı:
İslam dininde türban yoktur bu doğru,islam dininde cilbab(tepeden tırnağa yüzü dahil örten kıyafet.BKZ.Ahzap 59 ve tefsiri)vardır.Türbancılar yalan söylüyor zaten,gitsinler cilbab giysinler ama o kıyafetle kamuya ait yerlere girmesinler. En iyisi Arap yavelerinin tüm insanlara öğretilmesidir.Bilsinler ki bu saçmalıklara inanmasınlar. |
|
|
|
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
TÜRK Irkıyla türbanın ne alakası var soysuz herif.
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| ama , baŞladim , ben , bu , endİŞe , etmeye , irkdaŞlar , korkmaz , olayina , Türban , türk |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|