![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
İslami Mayo:Burkini
Afgan kadınların giydiği "Burka" sözcüğüyle Bikini sözcüğünün birleşiminden oluşan burkini Avrupa'da hızla yayılmaya başladı. Hollanda'da burkinili bir kızın yüzme havuza girmesi üzerinde olay medyaya ve meclise kadar yansıdı.
![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Atsızcı Bozkurt
|
Midem bulandı.Çok iğrenç görüntüler.Türkiye böyle olmayacak.
TTK |
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Merak etme, bu gidişle Türkiye'ye de gelir. Haşema (astronot tipi) ile denize girenler vardı zaten, buna geçerler yakında.
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Vucut hatları daha çok belli oluyor, bir de bunu giyip ortalarda dolaşmaları daha dikkat çekici insanın aklına direkt kadını ve neyi kapattıkları sakladıkları gelerek daha çok onları düşünülmesini sağlıyolar. direkt ben kadınım benim vucudum sizi tahrik eder anlamı gelerek fantazilere daha cok malzeme oluyorlar onun altında neler vardır diyerek.
burusuk musanmanın teki ki bunu sadece gözlerinin kenarlarından dahi anlamak mumkun ki sadece gözleri görunuyordu yani ninjaydı yahu durup dusunuyorum sen gelmişin yüz yaşına hala kimi tahrik edicen be kadın sanki o çarsafın altında seksi bir hollywood starı var peki soruyorum kadın tahrik ediyorsa erkek etmez mi çarsafa bürünenlerin mantığına göre yakışıklı erkeklerin de kapanması lazım |
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) | |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
TÜRKÇÜ
|
Yazın sahillerde haşema giyip denizin içinde yüzmek için çırpınan,bir kamyon dolusu itiyle insanları rahatsız eden ama yanındanda rakısını eksik etmeyen bu gerizekalı tiplerin düştükleri durumlar gerçekten mide bulandırıyor.
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Daha neler göreceğiz bakalım
|
|
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Atsızcı Bozkurt
|
Ortaya koydukları davranışlar tam da bir takım psikolojik sorunlu insanlara yakışır tarzdadır. Doktora gitmeleri gerekirken bunu kendi yöntemlerince çözmeye çalışmaları yüzünden bu gibi komik ve aciz görüntüler ortaya çıkmaktadır. İçlerindeki paranoyaların önüne geçebilmek amacı ile kendilerini arap bezine bürümektedirler.
Türban takan toplumlar üzerinde bir inceleme yapacak olursak bu toplumlar aynı zamanda aile içi ensest ilişkinin hat safada olduğu toplumlardır. Paranoya sahibi bir annenin yetiştireceği bir kız evlatta yine annesi gibi paranoya sahibi olur. Paranoyaların kaynağı ise annesi veyahutta aile içinde herhangi birinin ensest ilişkiye maruz kalmasıdır. Bunun da asıl nedeni eğitimsizlikten başka birşey değildir. Çevre baskısından dolayı bunu din açısından zorunlu birşeymiş gibi göstermeleride yine bu hastaların kendilerini kandırmasından başka birşey değildir. Bu hastalık türban takan toplumlarda o derece ileri gitmiştir ki her iki cinstede mevcut duruma gelmiştir. Bugün türban sorunu için çözüm arayışına girip bunu yanlış yollarda arayanlar bu hastalığın hala farkına varamamış veyahutta bir takım çıkarları uğruna farkına varmak istemeyen çevrelerdir. Bu çevreler aynı zamnda yıllardır bu konu üzerinden nemalanmış ve siyasi rant sağlamış siyasi gruplardır. Görüldüğü üzere türban yasağının kaldırılması ile sorunun halledilmesi mümkün değildir. Çözüm bu insanların en yakın zamanda doktora gidip gerekli tedavileri uygulamasıdır.
|
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Haşema'ya ne oldu? Rahatça gösteremedikleri için şimdide bunu mu icat etmişler. Bu sıkma başlara da bişiy beğendirmiyoruz anacığım. Bunların mayo modası paris modasını solladı geçti valla.
|
|
|
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Türkiye´de böyle bir görüntüyü 2 yil önce gördüm. Yani ülkemize coktan geldi malesef. Önce uzaktan anlamadim, balik adam kiyafeti zannettim ancak yanina gidince rezaleti gördüm. Bikinilerden daha fazla dikkat cekiyorlar. Bunlarin beyinleri uyusturulmus. Reklam panolarina bile saldirmaya basladi yobazlar. Yakinda plajlar bu yaratiklarla dolarsa hic sasirmayin.
|
|
|
|
|
|
#11 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Ben de deniz ayısı sanmıştım. Ayrıca mesela ben bikinilere hiç bakmam çünkü bir heyecan vermiyor. Ama bunların kamplarına gitmek heyecan verebilir. Ne demişler yasak şey caziptir!
|
|
|
|
#12 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Astronot a benziyorlar yahu :) iğrençti gerçekten.
|
|
|
#13 (İleti Bağlantısı) |
|
Atsızcı Bozkurt
|
|
|
|
|
|
|
#14 (İleti Bağlantısı) |
|
Atsızcı Bozkurt
|
Dikkat çekmek için herşeyi yapıyorlar. Amaçları İslam'a uymak ya da günahdan sakınmak olsa kumsallara gitmezler. Oralarda onca insanı yarı çıplak görmek de, onlara bakmak da günah. Kendilerini göstermek için bu seferde bunu bulmuşlar. Mayo giydiklerinde bu kadar dikkati üzerlerine çekemezler ki, onlar da haklı...
|
|
|
|
|
|
#15 (İleti Bağlantısı) | |
|
Türkçü
|
Alıntı:
|