Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı > TÜRKÇÜ BAKIŞ > Türkçü Bakış

Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs..

Yeni Konu aç  Yanıtla

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 20.01.2008, 18:03   #1 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 43
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
İslami Mayo:Burkini

Afgan kadınların giydiği "Burka" sözcüğüyle Bikini sözcüğünün birleşiminden oluşan burkini Avrupa'da hızla yayılmaya başladı. Hollanda'da burkinili bir kızın yüzme havuza girmesi üzerinde olay medyaya ve meclise kadar yansıdı.

KARGI Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 20.01.2008, 18:07   #2 (İleti Bağlantısı)
Atsızcı Bozkurt

Tarkan adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 612
Midem bulandı.Çok iğrenç görüntüler.Türkiye böyle olmayacak.

TTK
Tarkan Çevrimiçi   Alıntı ile yanıtla
Alt 20.01.2008, 18:42   #3 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Aybala adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 484
Alıntı:
Tarkan adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Midem bulandı.Çok iğrenç görüntüler.Türkiye böyle olmayacak.

TTK
Merak etme, bu gidişle Türkiye'ye de gelir. Haşema (astronot tipi) ile denize girenler vardı zaten, buna geçerler yakında.

M. Kemal Atatürk.
Aybala Çevrimiçi   Alıntı ile yanıtla
Alt 20.01.2008, 18:55   #4 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

TURAN SANCAKTARI adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 30
Vucut hatları daha çok belli oluyor, bir de bunu giyip ortalarda dolaşmaları daha dikkat çekici insanın aklına direkt kadını ve neyi kapattıkları sakladıkları gelerek daha çok onları düşünülmesini sağlıyolar. direkt ben kadınım benim vucudum sizi tahrik eder anlamı gelerek fantazilere daha cok malzeme oluyorlar onun altında neler vardır diyerek.
burusuk musanmanın teki ki bunu sadece gözlerinin kenarlarından dahi anlamak mumkun ki sadece gözleri görunuyordu yani ninjaydı yahu durup dusunuyorum sen gelmişin yüz yaşına hala kimi tahrik edicen be kadın sanki o çarsafın altında seksi bir hollywood starı var
peki soruyorum kadın tahrik ediyorsa erkek etmez mi çarsafa bürünenlerin mantığına göre yakışıklı erkeklerin de kapanması lazım
TURAN SANCAKTARI Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 20.01.2008, 19:14   #5 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 17
Alıntı:
TURAN SANCAKTARI adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Vucut hatları daha çok belli oluyor, bir de bunu giyip ortalarda dolaşmaları daha dikkat çekici insanın aklına direkt kadını ve neyi kapattıkları sakladıkları gelerek daha çok onları düşünülmesini sağlıyolar. direkt ben kadınım benim vucudum sizi tahrik eder anlamı gelerek fantazilere daha cok malzeme oluyorlar onun altında neler vardır diyerek.
burusuk musanmanın teki ki bunu sadece gözlerinin kenarlarından dahi anlamak mumkun ki sadece gözleri görunuyordu yani ninjaydı yahu durup dusunuyorum sen gelmişin yüz yaşına hala kimi tahrik edicen be kadın sanki o çarsafın altında seksi bir hollywood starı var
peki soruyorum kadın tahrik ediyorsa erkek etmez mi çarsafa bürünenlerin mantığına göre yakışıklı erkeklerin de kapanması lazım
Sana tamamen katılıyorum kandaşım madem insanların bakmasından çekiniyorsun gitme havuza gitme denize bizi Acun'a rezil etmenin ne anlamı var? Ya bıktım şu arap kültürünün gündeme konmasından kafaya çaput bağlayıp gezmek insanı namuslu yapmaz.
TANRIKUT METE Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 20.01.2008, 21:44   #6 (İleti Bağlantısı)
TÜRKÇÜ

ÖZTÜRK adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 114
Yazın sahillerde haşema giyip denizin içinde yüzmek için çırpınan,bir kamyon dolusu itiyle insanları rahatsız eden ama yanındanda rakısını eksik etmeyen bu gerizekalı tiplerin düştükleri durumlar gerçekten mide bulandırıyor.

Mustafa Kemal ATATÜRK
ÖZTÜRK Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 20.01.2008, 21:46   #7 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 114
Daha neler göreceğiz bakalım
Deli Dumrul Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 20.01.2008, 22:49   #8 (İleti Bağlantısı)
Atsızcı Bozkurt

TemüçiN adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 314
Ortaya koydukları davranışlar tam da bir takım psikolojik sorunlu insanlara yakışır tarzdadır. Doktora gitmeleri gerekirken bunu kendi yöntemlerince çözmeye çalışmaları yüzünden bu gibi komik ve aciz görüntüler ortaya çıkmaktadır. İçlerindeki paranoyaların önüne geçebilmek amacı ile kendilerini arap bezine bürümektedirler.

Türban takan toplumlar üzerinde bir inceleme yapacak olursak bu toplumlar aynı zamanda aile içi ensest ilişkinin hat safada olduğu toplumlardır. Paranoya sahibi bir annenin yetiştireceği bir kız evlatta yine annesi gibi paranoya sahibi olur. Paranoyaların kaynağı ise annesi veyahutta aile içinde herhangi birinin ensest ilişkiye maruz kalmasıdır. Bunun da asıl nedeni eğitimsizlikten başka birşey değildir. Çevre baskısından dolayı bunu din açısından zorunlu birşeymiş gibi göstermeleride yine bu hastaların kendilerini kandırmasından başka birşey değildir. Bu hastalık türban takan toplumlarda o derece ileri gitmiştir ki her iki cinstede mevcut duruma gelmiştir.

Bugün türban sorunu için çözüm arayışına girip bunu yanlış yollarda arayanlar bu hastalığın hala farkına varamamış veyahutta bir takım çıkarları uğruna farkına varmak istemeyen çevrelerdir. Bu çevreler aynı zamnda yıllardır bu konu üzerinden nemalanmış ve siyasi rant sağlamış siyasi gruplardır. Görüldüğü üzere türban yasağının kaldırılması ile sorunun halledilmesi mümkün değildir. Çözüm bu insanların en yakın zamanda doktora gidip gerekli tedavileri uygulamasıdır.
Alt 21.01.2008, 01:00   #9 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

METEHAN adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 125
Haşema'ya ne oldu? Rahatça gösteremedikleri için şimdide bunu mu icat etmişler. Bu sıkma başlara da bişiy beğendirmiyoruz anacığım. Bunların mayo modası paris modasını solladı geçti valla.
METEHAN Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 21.01.2008, 01:22   #10 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

Kemalist Kagan adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 39
Türkiye´de böyle bir görüntüyü 2 yil önce gördüm. Yani ülkemize coktan geldi malesef. Önce uzaktan anlamadim, balik adam kiyafeti zannettim ancak yanina gidince rezaleti gördüm. Bikinilerden daha fazla dikkat cekiyorlar. Bunlarin beyinleri uyusturulmus. Reklam panolarina bile saldirmaya basladi yobazlar. Yakinda plajlar bu yaratiklarla dolarsa hic sasirmayin.
Kemalist Kagan Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 21.01.2008, 01:28   #11 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Gökhan adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 1,346
Alıntı:
Kemalist Kagan adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Türkiye´de böyle bir görüntüyü 2 yil önce gördüm. Yani ülkemize coktan geldi malesef. Önce uzaktan anlamadim, balik adam kiyafeti zannettim ancak yanina gidince rezaleti gördüm. Bikinilerden daha fazla dikkat cekiyorlar.
Ben de deniz ayısı sanmıştım. Ayrıca mesela ben bikinilere hiç bakmam çünkü bir heyecan vermiyor. Ama bunların kamplarına gitmek heyecan verebilir. Ne demişler yasak şey caziptir!
Alt 21.01.2008, 12:30   #12 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

ATABEK adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 209
Astronot a benziyorlar yahu :) iğrençti gerçekten.

Cengiz Han
ATABEK Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 21.01.2008, 23:20   #13 (İleti Bağlantısı)
Atsızcı Bozkurt

KOCATÜRK adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 1,238
KOCATÜRK Çevrimiçi   Alıntı ile yanıtla
Alt 22.01.2008, 00:55   #14 (İleti Bağlantısı)
Atsızcı Bozkurt

Güntülü adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 380
Dikkat çekmek için herşeyi yapıyorlar. Amaçları İslam'a uymak ya da günahdan sakınmak olsa kumsallara gitmezler. Oralarda onca insanı yarı çıplak görmek de, onlara bakmak da günah. Kendilerini göstermek için bu seferde bunu bulmuşlar. Mayo giydiklerinde bu kadar dikkati üzerlerine çekemezler ki, onlar da haklı...
Güntülü Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 22.01.2008, 00:55   #15 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Asena01 adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 546
Alıntı:
TURAN SANCAKTARI adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Kesinlikle aynı fikirdeyim ırktaşım. Ek olarak TÜRK kadınını bu pis bez parçaları ile aşağılayamayacaklar!Biz ne çıplak gezen batı özentilerine ne de arabın bezlerine bürünenlere benzeriz. TÜRK kızı ahlakı ve TÜRK'ÜN töresi gereği kendine en uygunu, yerinde ve zamanında giymesini bilir.

Etiketler
mayo:burkini , İslami

Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler