Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı > TÜRKÇÜ BAKIŞ > Türkçü Bakış

Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs..

Yeni Konu aç  Yanıtla

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 16.07.2007, 23:14   #1 (İleti Bağlantısı)
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır

İletiler: 57
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Israil in hedefi Arzi Mevdut

amerika nin irak a müdahalesinden önce cevresi araplarla cevrili israil in Türkiyeye köpeklik yaptigi günleri unutmadik cevrsi araplar la cevrili israil amerikan in irak a müdahalesinden sonra dost ve müttefik maskesi arkasindan bize el uzatan israil bugün pesmerge sürülerine silah dagitiyor ve onlari egitiyor ve bunlari sinsice yapiyor, israil li bir yetkili bizim iki haritamiz var demisti birisi simdi ki israil digeride de gönlümüzde ki nil den firat a kadar uzanan büyük israil , barzani ve köpeklerine elleinden gelen yardimi gösteren israil uygun gördükleri zamanda dogu ve güneydogumuzda yasayan ve bize ihanet etme potansiyeli yüksel olan kürtler i ( türk ordusu kuzey irak a müdahale ederse arkadan vururuz diyen kürtlerin ) kullanarak Firat a uzanma hayalleri pesinde, bu hayallerinden cok aci bir sekilde uyanacaklardir .Theodor Herzl in nin evlatlari Siyonistler unutmasin ki Türk millet i soysuz araplara benzemez .

Konu karahilal28 tarafından (16.07.2007 Saat 23:19 ) değiştirilmiştir..
karahilal28 Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 17.07.2007, 03:39   #2 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

BAGHATÜRK adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 790
Dogrusun karahilal28 kandasim,biz ne capulcu satilmis donek araplara nede vahsi medeniyetsiz bolucu enik kurtlere benzemeyiz.Vurduk mu oturturuz, israil kopeklerini vede yandasi olan kurt maymunlarinin kanlarini firat nehrine akitiriz.Bu israil tosunlarinin agladiklari duvara iseriz.Gelecekleri varsa gorecekleridi vardir bunlarin.
4. Toplumcuyuz
5. Milli gelenekçiyiz
6. Şuurlu demokrasiye taraftarız
7. Ahlakçıyız
8. Bilimciyiz
9. Teknikçiyiz
BAGHATÜRK Çevrimiçi   Alıntı ile yanıtla
Alt 17.07.2007, 14:40   #3 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 102
Alıntı:
Turak adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Bu israil tosunlarinin agladiklari duvara iseriz.Gelecekleri varsa gorecekleridi vardir bunlarin.
yazını okuduktan sonra şöyle bir resim ekleyesim geldi:

Dünyanın en büyük umumi tualeti. Her ne kadar yasaktır denilse de, ortadoğudaki pisliğin merkezi.

Sifonu çekmeyi unutmayınız.
Brakisefal Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 18.07.2007, 19:19   #4 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 101
öncelikli olarak yahudileri sevmem anyı dünyadaki diğer tüm ırkları sevmediğim gibi ancak bir konu varki anlamakta zorlanıyorum.şu israil ne muhteşem bir millet ya adamlar kendi ülkelerindeki filistinlilerle boğuşmaktan dünyadaki israil karşıtlığıyla mücadele etmekten gerilemekte olan nifuzlarını korumaktan vaz geçtiler kendi ellerimizle bile versek kontrol altında tutmaktan aciz olacakları bir bölge için hala mücadele ediyorlar.bu bana pek doğru gelmiyor.herkesin yahudileri dünyanın yöneticisi olduklarını söyler bildiğim kadarıyla abd de ki yahudiler ( galiba dünyayı yönetenlerde bunlar olması lazım )bizim lobimizi gönüllü olarak yapıyorlar buna rağmen bir avuç ermeni lobisiyle başa çıkamadılar.andalar bir sorum olacak matematikle aram iyi değil o yüzden ben hesaplayamadım hani bu vadedilmiş topraklar varya yahudilere bugün ele geçirseler ve yerleşseler ne kadarını doldururlar.dediğim gibi yahudileri sevmem ancak ciddiyede almam
trakyalı Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 18.07.2007, 21:18   #5 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Tonyukuk19 adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 417
israilin ırkçılığı dile getiren kanunları vardır, örnek olarak yahudi vatandaşı olan bir kişinin başka bir vatandaşlığı olanla evlenmeleri yasaktır.
Tonyukuk19 Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 18.07.2007, 21:51   #6 (İleti Bağlantısı)
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır

İletiler: 57
Alıntı:
trakyalı adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
öncelikli olarak yahudileri sevmem anyı dünyadaki diğer tüm ırkları sevmediğim gibi ancak bir konu varki anlamakta zorlanıyorum.şu israil ne muhteşem bir millet ya adamlar kendi ülkelerindeki filistinlilerle boğuşmaktan dünyadaki israil karşıtlığıyla mücadele etmekten gerilemekte olan nifuzlarını korumaktan vaz geçtiler kendi ellerimizle bile versek kontrol altında tutmaktan aciz olacakları bir bölge için hala mücadele ediyorlar.bu bana pek doğru gelmiyor.herkesin yahudileri dünyanın yöneticisi olduklarını söyler bildiğim kadarıyla abd de ki yahudiler ( galiba dünyayı yönetenlerde bunlar olması lazım )bizim lobimizi gönüllü olarak yapıyorlar buna rağmen bir avuç ermeni lobisiyle başa çıkamadılar.andalar bir sorum olacak matematikle aram iyi değil o yüzden ben hesaplayamadım hani bu vadedilmiş topraklar varya yahudilere bugün ele geçirseler ve yerleşseler ne kadarını doldururlar.dediğim gibi yahudileri sevmem ancak ciddiyede almam
Kandasim burda bazi sorular yönetltmissin bu basligi acan ben oldugum icin elimden geldigi kadar bu sorulara cevap vermeye calisacagim amerika daki yahudi lobisi nin sözde ermeni soykirimini engelledigini ve bu sayesinde her 24 nisan da ermeni diasporasi nin hüsrana ugradiginin bilincindeyim ilk bakildiginda yahudilerin bize kolladigi destekledigi gibi görünen bu olay , fakat isin derinligine indiginde yahudilerin dünyada soykirim a ugrayan tek ulus biziz piskolojisiyle yola cikan bir hareket kendilerini magdur göstermek icin ve tek hüviyetini devam ettirmek icin sözde ermeni soykirim iddalari yahudilerin isine gelmez , bir de yahudi nüfusu nun vaadedilmis topraklari dolduramiyacagini yazmissin kandasim osmanli yemen den belgrad a kadar feth ettigi zaman oralari türkler le mi doldurdu ? sorun nüfusta degil o bölgeyi hakimiyet altina almak ve oranin kaymagini yiyebilmekte simdi soruyorum sana israil in isine en cok ne gelir kendi hayali cografyalarinda ki güclü bir Türkiye cumhuriyeti mi yoksa kendi güdümündeki bir kürdistan mi elbette ikincisi sunu da hatirlatmakta fayda var bugün israil topraklari 1.dünya harbinden önce bizim di ve oradaki yahudi nüfusu bölge nin yüzde 10 una bile dayanmiyordu ben israil tehlikesi ni büyüterek göstermek niyetinde degilim onlara karsi biraz tedbirli olalim yeter .
karahilal28 Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 18.07.2007, 21:52   #7 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 108
kürdler yahudiler araplar, bunlar birbirine akrabadır, sami ırkındandırlar. kürdler, güney doğudakiler özellikle farsilerden samilere daha çok yakındır tiplerinden ve kokularından belli zaten.
QasqırJürek Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Yanıtla

Etiketler
arzi , hedefi , israil , mevdut

Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler