![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
İSTANBUL'DAKİ KIRO PARTİSİNİN YÜRÜYÜŞ HABERİ
İzmirli kandaşlar KEMALPAŞADA'ki KIROLARA karşi yapılmış olan olaylardan dolayı hepinizi bir kez daha tebrik ediyorum.TENGRİ tüm kandaşlarımın yanında olsun hepimizi bu yolda uçmaa vardırır inşallah.
T.T.K. yzb.pusat Atsız ata askeri ÖZGÜRLÜK VE DAYANIŞMA PARTİSİ ÖDP bugün, "Özgür, Eşit, Demokratik bir Türkiye'de Birarada Yaşama Savunma" seferberliği başlatıyor. Çünkü biz Türk-Kürt ya da laik-dindar gerilimi yoluyla yurttaşlarımızın birlikte yaşama duygusu zayıflamasın istiyoruz. Doğduğumuz topraklarda barış, hoşgörü, karşılıklı anlayış içerisinde birlikte yaşamayı arzuluyoruz. Türkiye'nin sorunlarının ancak daha fazla demokrasiyle, daha fazla özgürlükle çözüleceğine inanıyoruz. Kürt sorununda milliyetçi şiddete başvurulması, linç kültürünün yaygınlaşması karşısında " barıştan, hoşgörüden" yana bir seçenek oluşturmak için harekete geçiyoruz. İzmir Kemalpaşa'daki örneklerin yaygınlaşmasından, ortak yaşam pratiğinin zedelenmesinden kaygı duyuyoruz. |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
kemalpaşadaki olayı daha önceden bu tarz sitelerden okumuştum çot fazla sevinmiştim açıkçası eğer bu kürtler kürtçüler istanbulda yürüyüş yapacaksa ben karşılarında olurum yeri zamanı saati gibi doneleri mbana verirseniz onların karşısına dikilebiliriz eğer bu siteden olan insanlarda gelirse kemalpaşadaki olaylar gibi olaylar buradada yapabiliriz hp beraber
sitye yeni üye oldum kendimi tanıtmadan konuya daldım adım özgür aydın hem kahve hemde internet kafe çalıştırıyorum gelmek isteyenleri beklerim |
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Kandaşım hoş geldin. Zaman içerisinde gereken yapılacaktır.
TTK |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| haberİ , kiro , partİsİnİn , İstanbul'dakİ , yÜrÜyÜŞ |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|