![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
İşte Çapulcu Şerefsizler
![]() Ülkücülerden Çok İlginç GÜL Çıkışı Ülkücülerden flaş çıkış: Gül seçilirse, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin başkomutanı "7 göbekten değil; 77 göbekten Türk'üm." diyebilen bir kişi olacak. Milliyetçilerin yakından takip ettiği internet sitesi, cumhurbaşkanlığı seçimiyle ilgili ilginç bir çıkış yaptı. adlı sitenin Genel Yayın Editörü Dr. İdikut Kadıoğlu, Abdullah Gül'ün cumhurbaşkanı seçilmesi halinde Türk Silahlı Kuvvetleri'nin başkomutanının "7 göbekten değil; 77 göbekten Türk'üm." diyebilen bir kişi olacağını söyledi. Atatürk'ten sonra cumhurbaşkanı olanların kökenleriyle ilgili çeşitli iddiaları gündeme getiren Kadıoğlu, Gül'ün Türk olmasına dikkat çekti. Ülkücülerin önde gelen teorisyenlerinden Kadıoğlu, Atatürk döneminde Türkiye'de yaşayan "Romalı'dan çok Romalı"ların, Türk'ten yana görünerek Atatürk'e ve Türklere ait ne varsa onunla örtülü bir mücadele içinde olduklarının altını çizdi. Atatürk'ün "din ve devlet işlerinin birbirinden ayrılması" olarak ortaya koyduğu "laiklik" ilkesinin adeta "dinsizlik" gibi algılanmasının ve devletçe öylece uygulanmaya çalışılmasının sorumlularının bu kesimler olduğunu savundu. Kadıoğlu, Türkçü olduğunu iddia eden bu çevrelerin şimdi de 77 göbekten Türk olan Gül'ün cumhurbaşkanı olmasını istemediğini ileri sürdü. HADİ ORADAN ÇAPULCU SÜRÜSÜ ŞEREFSİZLER ŞİMDİDE AKP YALAKALIĞINA BAŞLADILAR SEÇİM ÖNCESİ LAFTA HESAP SORACAKLARDI BU ŞEREFSİZLER HERZAMAN ÇAPULCU OLDUKLARINI VE BÖYLE KALACAKLARINI KANITLIYORLAR... |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
MHP'ye oy verenler konuşsunlar bakalım. Seçimden önce her gün buraya gelip propaganda yapıyorlardı . Şimdi nerelerdeler ? Dur tahmin edeyim ..... kovduğumuz eziklerin yanında olabilir mi ?
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) | ||
|
Otağ Yöneticisi
|
Aslında ben de tam bu meseleyi aktarıcaktım. Neyseki zaten aktarılmış. Bu nedenle kendi çapımca da cevap vereyim.
Ne diyor Kadıoğlu? Alıntı:
http://www.youtube.com/watch?v=Yw1tB...elated&search= Saflar belirleniyor sayın kadıoğlu! İktidar ve Türban uğruna nasıl Milliyetçilik yaptığınız, her geçen gün daha da gün ışığına çıkıyor. Seçim arefesinde meydanlarda ip sallayan, atıp tutan mecliste bunlara(akp) selam verilmez diyip pkk'lıların elini sıkanlar kimdi? Türkçü hiç şüphesiz Türk'ten olur. Fakat her "Türkçüyüm" diyen Türk , Türkçü değildir. Samimi olması ve Türkçülüğün şartlarına uyması lazımdır. Atsız Ata bunları demişti. Bende bunu biraz yumuşatarak hatta şunu belirtiyorum size belki biraz algılama kabiliyetiniz vardır. Bırakın, Abdullah Gül kendisine hiç bir vakit Türkçüyüm demeyi, Milliyetçiliğe vurgu bile yapmazken nasıl olurda Milliyetçilik kisvesi altında, fikirde arap sistematiğinin, bürokrasi aritmetiğinde/devlet yapılanmasında ABD-AB sentezciliğinin bir ürünü Atatürk düşmanı bu tayfayı nasıl desteklersiniz. Her geçen gün bir çirkefliğe bulanıyorsunuz farkındamısınız. Biz, sizlerin dahi 777 göbekten dahi Türk olsanız bu fikrinizle sizlerden birinin, Cumhurbaşkanlığında görmek istemeyiz. Türkçülük bir fikir olduğu kadar da bir inançtır, inanç olduğu için de münakaşasız, tenkitsiz kabul olunur. Onun münakaşa ve tenkit edilecek tarafları temeli, esası değil, teferruatıdır. (Nihal Atsız) Ve şöyle devam ediyorsunuz... Alıntı:
Halt etmişsiniz sayın kadıoğlu halt! Madem bu kadar Atatürk'e büyük sevginiz var ilk önce camianızda ''Atatürk Kuran'ları yaktırmıştır'' diyip bizden önce Atatürk'e kin besleyenlere dil uzatın sayın kadıoğlu. Ama yapmassınız çünkü akp ile tek farkınız iki farklı isimde oluşmuş partiniz ve camianız, özünüzde isa aynısınız bu nu defalarca gösterdiğiniz gibi şimdide gösteriyorsunuz. Sayın kadıoğlu bizler dini inançlarını içine saklamış, Türklüğüne şirk koşmamış, Türklüğün içinden filizlenmiş her türlü yönelime sahip çıkmış, Türklük ve Türkçülük zırhıyla kuşanmış yeni Hunlar yeni Güktürkleriz. Asıl sizler laiklikten çatışan bir siyasi sembol haline gelmiş türban meselesinde meclise türbanıyla giren abd orjinli birine ses çıkarmamış özde Atatürk düşmanı kimselersiniz. Türkçülerden her daim rahatsız oldunuz ve çirkefliğinizi suratınıza vurarak sizleri dahada rahatsız edecegiz. Türkçülük kolay iş değildir sayın kadıoğlu! |
||
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
hehehe abi ben onları gayet iyi biliyorum...
Ülküler kanla, fedakârlıkla, kahramanlıkla beslenir. Bir millet, ülküsüne varmak için ırmaklar gibi kan akıtır, yığınlarla can harcar. Ülkülere kanla, kılıçla, dövüşle, millî kinle varılır. Ülkü çelik yürekler, demir bilekler, sarsılmaz irâdeler, yüksek ahlâklar ister. Ülkü bir dindir. Kahramanlar ve şehitler ister. |
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Bu capulcu sürülerine yorum yapmaya bile degmez. Milliyetcilikleriyle övünen bu kisilerin, nasil vatan haini olduklari ap acik ortadadir.
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Yazısının tamamını okudum..Kendi içinde çelişen bir yazı..Hem Genelkurmay Başkanlığının bildirisindeki ''Ne Mutlu Türküm Diyene'' diyemeyenler düşmanımızdır'' sözüne yer veriyor hemde bu sözü hiç söylememiş ve ilkel bulan şahsı savunuyor..Saçmalık.
|
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) | |
|
Atatürkçü
|
Alıntı:
Ustelik "Ne mutlu Turk'um diyene" sozunu de her ciktigi platformda elestiriyor. 77 gobekten Turk ise, neden Turk olmaktan mutlu degilmis? Arap ya da k.rt mu olmak istiyormus? Ayrica, Ataturk'un sozlerini elestiren bir adam, Turk olsa ne olur olmasa ne olur? Boyle bir adami, Arap'a tapan ummetci pisliklerden baska kim savunabilir?
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Bu kara cahillere ne desen boş.. Bu arada bozkurt işaretini bu ümmetçi kürdofillerin ellerinde görmek beni kahrediyor. Gerçek Türkçü partinin kurulup, Türk'e ait olan herşeyin bu cahillerin elinden alınması ne güzel olurdu.
|
|
|
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Şu Muhsin denen yanar döner moruğa, sayın mayın demişsiniz. Bu moruk, saygın falan değil yanardöner bir ümmet çapulcusudur. Bu moruk kürtleri önce Türk yapar, daha sonra da kürtlerin aleyhine yazılar yazardı. Hatta 5 yıl kadar önce bunu e-postayla madara edip arkadaşlara nasıl rezil olduğunu göstermiştim. Kürtlerin aleyhine yazmaya başlaması da, Türkçülüğün ne olduğunu bizlerden öğrenmesiyle birlikte başlar.
Hatta eski Türkçüler hatırlayacaklardır, bu moruk siberalem sitesi tarzında parayla çöpçatan yani fuhuş sitesi kurmuştu. Neden çünkü bunlar büyük Müslüman'dırlar. Bunun paracı bir moruk olduğunu anlamanız için de, sitesinde yazdığı "sitemizin masrafları için yardımlarınızı bekliyoruz" yazısına bakmanız yeterlidir. Masraf dediği şey de, aylık 10 dolarlık sunucu gideridir! Abdullah Gül'ün ağzıyla 77 göbekten Türk'üm demesini bırakın, Dna testi sonuçları böyle dese, biz o çıkan sonuca bile güleriz. Çünkü adamın dış görünüşü (fenotipi) zaten köken itibarıyla Türk olmadığının kanıtı. Ey Muhsin moruğu, ordudan sıradan bir teğmen çıksa, senin devşirme ülkücülerinin soyunu düzeltir. Siz kim Türklük kim, siz kim Türk ordusuna dil uzatmak kim ulan köpek oğlu köpekler? Sizler birer aşağılık ümmet köpeklerisiniz. Akape ile ortak paydanız büyük. Fakat günü gelecek, bu ülkeyi ilk önce senin gibi kraldan çok kıralcı, Türk'ten çok Türk kesilen Türkümsü devşirmeler terkedecektir.
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Haklısınız Bozkurt sembolümüz ümmetçi kürdofillerin ellerinde dolaşıyor. Bu şerefsizlerin çay ocaklarıda kapanmalıdır! Ayrıca ABDullah Gül'ün soyu Kayseri'li ermeni bir aileden gelmektedir!
|
|
|
|
|
|
#11 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
Ülkücülerin sayesinde yavas yavas kürtlesiyoruz.
|
|
|
|
|
|
#12 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Zavallı ülkücüler başlarına geleceklerin farkında değiller. Devlet Bahçeli ülkü ocaklarını kapatmaya hazırlanıyor, yerine direk MHP'ye bağlı bir gençlik kolu kuracak. Ocakların kapatılacağı duyurulduğunda bunlar çok fena birbirlerine düşecekler. İzlemesi zevkli olacak.
|
|
|
|
|
|
#13 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Ben Bahçeli'nin ve Mhp'nin bu şekilde tavır takınacağını sanmıyordum.Bu Mhp ve Bahçeli'nin son yalnışı oldu bundan sonra barajı geçeceklerini sanmıyorum.Bunlar için önemli olan zaten din kendilerine Müslüman(!) bir cumhurbaşkanı seçiyorlar.
Bunların hiçbiri başına geleceklerden haberdar değil herhalde. Ümmetçi biri bana dediki karşıma Hristiyan Türk çıksın bir de Müslüman Yunan ben Yunanı tercih ederim ve bu lafı diyen milliyetçi(!). |
|
|
|
|
|
#14 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Aferin bu ülkücülere. Zekalarına hayran kalmamak elde değil. Ben başa getirmek istedikleri bir şahsın 9 Aralık 1992 yılı Ankara Diyanet Vakfı Konferans salonundaki söylemlerini okumuştum, hiçte ülkücü zihniyetin söyledikleri ile örtüşmüyor.
'Yurtta sulh Cihanda sulh' anlayışının yok yanlış olduğunu ve birde bunu harp okullarının duvarlarına yazarak yanlşı daha da büyüttüğümüzü, ' Ne mutlu Türküm diyene' lafının Türkiye'yi ilkelleştirdiğini söylemiştir. Şimdi perdenin önündeki kuklalara soruyoruz, iplerinin kimlerin ellerinde olduğunu. Bu destek verdikleri şahıs kendisi Türk olduğunu söyleyemeyen ümmetçi zihniyettteki şahıs birde Tsk ya 77 göbekten bir Türk seçecek ha. Bunları bilmeyenler Türk soylulardan öğrenseler iyi olur diye düşünüyorum. ' Biliyorsan konuş ibret alsınlar, bilmiyorsan sus adam sansınlar' diye boşuna dememiş atalarımız. |
|
|
|
|
|
#15 (İleti Bağlantısı) |
|
Yüzü Asık
|
Seçimlerde CHP=MHP diye garez propaganda yapıyorlardı akepeliler. Demek ki neymiş? Ver oyu MHP'ye, gitsin akepeye.
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|