![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
İşte Erdoğan'ın yeni kabinesi !
Saat 16.05’te başlayan görüşmenin uzun sürmesi merak uyandırdı. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından sunulan 60. hükümeti onayladı.
İŞTE 60. HÜKÜMET LİSTESİ Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Başbakan Yardımcıları ve Devlet Bakanları Cemil Çiçek, Hayati Yazıcı, Nazım Ekren Devlet Bakanı Mehmet Aydın Devlet Bakanı Murat Başesgioğlu Devlet Bakanı Kürşat Tüzmen Devlet Bakanı Mehmet Şimşek Devlet Bakanı Nimet Çubukçu Devlet Bakanı Mustafa Sait Yazıcıoğlu Faruk Çelik Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Recep Akdağ Sağlık Bakanı Hüseyin Çelik Milli Eğitim Bakanı Mehmet Ali Şahin Adalet Bakanı Ali Babacan Dışişleri Bakanı ve Başmüzakereci Beşir Atalay İçişleri Bakanı Kemal Unakıtan Maliye Bakanı F. Nafiz Özak Bayındırlık Bakanı Mehmet Mehdi Eker Tarım Bakanı Ertuğrul Günay Kültür ve Turizm Bakanı Veysel Eroğlu Çevre ve Orman Bakanı Hilmi Güler Enerji Bakanı Vecdi Gönül Milli Savunma Bakanı Zafer Çağlayan Sanayi Bakanı Binali Yıldırım Ulaştırnma Bakanı ======================= ne beklenirdi ki? |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Yalñuk oglı munsuz bolmas
|
mir dingir ve aksu kabine disi mi?
|
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Atsızcı Bozkurt
|
rezil olmaya devam
|
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
BAŞBUĞ'UN ASKERİ
|
Diyarbakırlı aksunun iç işleri bakanı olmaması güzel.Kötünün iyisi olmaz ama...
|
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
abdülkadir aksu denen adamın kabine dışı kalmasına sevindim ama hüseyin çelik recep akdağ ve kemal para(un)akıtanın kabinede devam etmesi çok kötü gerçi hepsi kötü ama bunlar ayrı bir bela yahu ertuğrul günayda bakan olmuş eee diyet borcu ...!!!
|
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Atsızcı Bozkurt
|
hani r.t.edg. diyor ya durmak yok yola devam...
aslın o böyle durmak yok satışa devam(özelleştirmeler,gizli anlaşmalar,toprakların satışı vs.!!!) |
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Degisen pek bisi yok aynen devam. Kültür ve turizm ile ilgisi olmayan uyurgezer Atilla Koc´un degismesi de fena olmamis. Sonucta ayni zihniyet gene iktidar.
|
|
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Kabinede sadece isimler değişmiştir. Zihniyet aynı olup, ABD ve AB'nin boyundurluğuna girip, çıkaracakları yeni kanunlarla Türk milletine en büyük darbeleri vuracaktırlar.
|
|
|
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
|
|
|
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Al birini vur ötekisini hepisi ayni b...
|
|
|
#11 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
k.rt abdülkadir'in olmaması sevindirici ama k.rt-şeriatçı hüseyin çelik'le bir 5 yıl daha geçmez MİLLİ Eğitim bu mürteciyi kaldırmaz..
|
|
|
|
|
|
#12 (İleti Bağlantısı) |
|
Atsızcı Bozkurt
|
(A)rap (K)ürt (P)artisi olduğu için kabinesindeki isimlerinde soysuz olması gayet normal....
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| ! , erdoğan'ın , kabinesi , yeni , İşte |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|