![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
İşte o enstantane!
![]() |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Hey gidi Bozkurt Mehmetçiklerim be... Dilerdik ki buyrukdışı hareket etseydiniz de o aşağılık köpeği leşe çevirseydiniz.Ama emir kulusunuz.Tanrı sizden razı olsun.
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
![]() Kürtten daha aşağı bir hayvan var mı? Aslında bu kelimeleri kullanarak hayvanlara hakaret ediyorum ama neyse. |
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
![]() Eski tüfek marksist Ali Kırca sağolsun O.. Baydemiri güzel güzel konuşturdu onu susturacak hiçbir babayiğit de çıkarmadı.Herkes mi hain olur be HERKES mi!! |
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Bu itlerin varlığı bile bizlere hakaret ve tahrik iken ne demeğe bu adamı iç işleri bakanı görevinden almıyor? Cümle alem danışıklı döğüş içerisindeyiz. Danışıklı kürtçülük dersek herhalde doğru olur.
|
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Şu karede, kim bilir hangi duygularla içlerinde fırtınalar kopan askerlerimizin bunu ancak bakışlarıyla ortaya koyabildiğini görünce; şunu anladım ki asker olmak gerçekten çok zor!
Yüce Tanrım yardımcıları olsun! TANRI TÜRKÜ KORUSUN!
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Böyle zamanlarda söz bölge Garnizonunun olmalı 8)
|
|
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
BİR TÜRK SUBAYININ KIZI OLARAK GURUR DUYDUM. TÜRK ASKERİNİN DÜŞMAN BİLİNCİ YÜZ İFADELERİNDEN AÇIKÇA KENDİNİ BELLİ EDİYOR.
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|