![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
İşte şehit olan Mehmetçikler
- Piyade Astsubay Mehmet BOZKURT
- Astsubay Çavuş SONER ÖZÜBEK - Uzman Çavuş Mustafa UYSAL - Çavuş Selçuk GÜRDAL - Er Lokman EKER - Er Yavuz ÖZTÜRK - Er Zekeriya YATI - Er Abdurrahman DOĞAN - Er İrfan BEYAZ - Er Vedat KUTLUCA - Er Samet SARAÇ - Er Mehmet CÜCÜK |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
askere gideceğim günü iple çekiyorum. Umarım karşıma bir kürt çıkar orada...
|
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Irkdasimla ayni duygular icindeyim, Aralikta askerim...
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Hain basın ve basının işbirlikçi kalemşör gerillaları şimdi dostlar alışverişte görsünler mantığıyla bunları da yazın!
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Asker ocağı kutsaldır.Özledim askerliğimi,Ben askerliğimi Tankçı olarak yaptım.Tank asteğmendim,askerlik bitti hala Tank çalışırım .Onurum gurumdur.Dönemimden Diyarbakırda bir intikalde sağ bacağı sakatlanan arkadaşım da var.(Ben İstanbul'da yaptım vatani görevimi Torbada 2 pul kalmıştı, bir diyarbakır bir istanbul varmış son istanbulu ben çekmiştim.Keşke okuldan arkadaşım olan büyüğümle diyarbakır'da askerlik yapsaydım.)
Her Türk evladı doğuştan askerdir.
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
![]() Abdurrahman DOĞAN ![]() Uzman Çavuş Mustafa UYSAL (ortadaki) ![]() Astsubay Çavuş SONER ÖZÜBEK Ruhunuz şad olsun!
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Bizler evlerimizde rahat uyurken, onlar bizim için savaşıp canlarını feda ettiler. Mekanları Türk uçmağı olsun.
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Yönetici Notu: Suç teşkil eden bir yazı olduğu için silinmiştir. Asmalı kesmeli, kişilere hakaret içeren yazılara devam edersen ikinci kez uyarılmayacaksın.
|
|
|
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Yozgat'li sehidin cenaze torenine ve yuruyusune katildim bugün.Çok duygusal anlar yasadik.Bu millet yeri geldiginde akli basina geliyor fakat cok gec oluyor.Ruhlari sad olsun.
|
|
|
|
![]() |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|