Ulu Türkçü Nihal Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihal Atsız Otağı > TOPLUMSAL KONULAR > Toplumsal Konular > Görsel Zevk > Görsel Zevk > Youtube > Youtube Genel
Kayıt ol Yardım Bozkurt Listesi Andaç Arama Bugünkü İletiler Otağları Okundu Kabul Et

Youtube Genel Türlükle ilgili veya tarihi ve sanatsal değeri olan Youtube videolarını bu bölümde paylaşabilirsiniz

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 16.03.2008, 20:52   #1 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Buğra Şad - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

Yaşadığı Yer: Kemal Paşa'nın Ruhu
İletiler: 1.332
Buğra Şad Rss Beslemesi
İşte Şeriatın Verdiği Ceza - Taliban Yönetiminin Yaptırımı (Kesinlikle +21)

Taliban yönetiminin, sadece içki ve sigara içtikleri için, tek suçları bu olan bir grup arkadaşa uyguladığı cezayı yorumsuz ekliyorum. Eğer bir gün o şeriat buralara da gelirse, bu yapılanların kat kat fazlası Türk Milleti'ni beklemektedir haberiniz olsun:

(21 yaşından küçükler kesinlikle ve kesinlikle izlemesin. Ayrıca yasal problemler çıkmasın diye görüntüyü iletiye eklemiyor, sitenin bağlantısını veriyorum.)

Beklenen video geldi.Şeriat sonucu katledilen adamlar.Arşivlik bir video...
Buğra Şad adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.03.2008, 20:54   #2 (İleti Bağlantısı)
Türk Budunu

Atak - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

Yaşadığı Yer: İstanbul
İletiler: 35
Atak Rss Beslemesi
paylaşımın için teşekkürler fakat;
youtube engellendiği için giremiyorum düzeltmenin yolu var mıdır?
Alt 16.03.2008, 20:55   #3 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Buğra Şad Rss Beslemesi
Alıntı:
Atak´adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
paylaşımın için teşekkürler fakat;
youtube engellendiği için giremiyorum düzeltmenin yolu var mıdır?
Galiba açmayı denemediniz. Eklediğim görüntü youtube'den alıntı değil.
Alt 16.03.2008, 21:01   #4 (İleti Bağlantısı)
Türk Budunu

Atak Rss Beslemesi
pardon normal yazı sandım onu

nasıl bir dini inançsa artık bu aklım almıyor.hadi adamı astın kalbi durunca çıkart bari oradan daha ne diye tutuyorsun kopan kafasını eline alıyorsun ki anlıyamıyorum.asan adamda izleyende sorsan müslümandır ve tüm ibadetlerini yapar.

kuran da şeriat ın geçtiği bazı yerler olduğunu duydum ama şeriat yasaları üzerine birşey yok yani içki içeni as kes demiyor buna insan karar veriyor. peki bu şeriat allahın emriyse sana asma emri yukardan vahiy olarak mı geliyor.

bunun adı müslümanlık olamaz eğer bu müslümanlık gereği ise ben müslüman değilim
Alt 16.03.2008, 21:07   #5 (İleti Bağlantısı)
Alman ve Nazi özentisi olduğu için atılmıştır

İletiler: 6
uğur Rss Beslemesi
Forumdaki yorumlara dikiz lütfen...Müslümanlık bu değilmişşşş..

Müslümanlığın hasosu bu....Kuran şeriatına göre hareket etmiş adamlar; onları değil ,onları bu hale getiren 1400 yıl önce yaşamış insanları suçlamak lazım ilk önce...
uğur adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.03.2008, 21:08   #6 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Buğra Şad Rss Beslemesi
Alıntı:
Atak´adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
pardon normal yazı sandım onu

nasıl bir dini inançsa artık bu aklım almıyor.hadi adamı astın kalbi durunca çıkart bari oradan daha ne diye tutuyorsun kopan kafasını eline alıyorsun ki anlıyamıyorum.asan adamda izleyende sorsan müslümandır ve tüm ibadetlerini yapar.

kuran da şeriat ın geçtiği bazı yerler olduğunu duydum ama şeriat yasaları üzerine birşey yok yani içki içeni as kes demiyor buna insan karar veriyor. peki bu şeriat allahın emriyse sana asma emri yukardan vahiy olarak mı geliyor.

bunun adı müslümanlık olamaz eğer bu müslümanlık gereği ise ben müslüman değilim
Maide Suresi'nin 33. ayetinde aynen şöyle söyler:

Allah’a ve Resûlüne savaş açanların ve yeryüzünde bozgunculuk çıkarmaya çalışanların cezası; ancak öldürülmeleri, yahut asılmaları veya ellerinin ve ayaklarının çaprazlama kesilmesi, yahut o yerden sürülmeleridir. Bu cezalar onlar için dünyadaki bir rezilliktir. Ahirette de onlara büyük bir azap vardır.

http://diyanet7.diyanet.gov.tr/kuran...I3.x=13&I3.y=9

Bu adamların yaptığı işi din bazında değerlendirince alacağımız sonuç yukarıdaki ayetten anlaşılıyor. Yani bu adamların yaptığı ayete uyuyor ama bu çağda o ilkel kurallarla yaşamak isteyenleri anlamak mümkün olmuyor.
Alt 16.03.2008, 21:16   #7 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Tanrıdağı Yolcusu - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

Yaşadığı Yer: Tanrıdağı
İletiler: 395
Tanrıdağı Yolcusu Rss Beslemesi
Kardeşim bir din insanı bukadarmı yobaz yapar. Bütün bunlar ne vatan ne namus için sadece ve sadece din için. Ben bu dine inanıp Türk olduğumu unutamam. Vatan için olsa hepsi kaçar din için herkes cellat oluyor. bu ne b.ktan inanç sisitemidir böyle.
Alt 16.03.2008, 21:49   #8 (İleti Bağlantısı)
Türk Budunu

Atak Rss Beslemesi
Alıntı:
Buğra Şad´adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Maide Suresi'nin 33. ayetinde aynen şöyle söyler:

Allah’a ve Resûlüne savaş açanların ve yeryüzünde bozgunculuk çıkarmaya çalışanların cezası; ancak öldürülmeleri, yahut asılmaları veya ellerinin ve ayaklarının çaprazlama kesilmesi, yahut o yerden sürülmeleridir. Bu cezalar onlar için dünyadaki bir rezilliktir. Ahirette de onlara büyük bir azap vardır.

http://diyanet7.diyanet.gov.tr/kuran...I3.x=13&I3.y=9

Bu adamların yaptığı işi din bazında değerlendirince alacağımız sonuç yukarıdaki ayetten anlaşılıyor. Yani bu adamların yaptığı ayete uyuyor ama bu çağda o ilkel kurallarla yaşamak isteyenleri anlamak mümkün olmuyor.
adam sigara ve içki içmiş evet yine müslümanlığa göre bu günah ama bu allah ın varlığını reddetmeye veya ona savaş açmaya girmiyor.

ben yaklaşık 2 hafta kadar önce bir yazı yazmıştım buraya eklemedim felsefe üzerine bir yazı bu videoya çok uyuyor paylaşmak istedim;

...İnsan ilk üç dinin kıymetini bilemedi amaçlarını saptırdı sonuncusu sadeliğiyle kaldı bozulmadı ama bu seferde çağın gerisinde kalmaya, gericiliğe neden oldu. Din içi ve dinler arası savaşlar oldu hala da oluyor...

...kendini dindar,müslüman sayan yobazlar zaten körlerdi. İnançlar insanları köreltti kukla haline getirdi karşı çıkan asıldı, vuruldu.oysa yine sonuncu bozulmayan din değil miydi müslümanlıkta zorlama yoktur diyen.demin de dediğim gibi "kendini dindar,müslüman sayan yobazlar zaten körlerdi."onlara ayetlerde emredilen vaad edilen aydınlık köreltmişti beyinlerini
Alt 16.03.2008, 21:50   #9 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

şamantürkmen - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

Yaşadığı Yer: Ankara
İletiler: 18
şamantürkmen Rss Beslemesi
Cehalet...İbret verici görüntüler.Başımıza ampülü getirenlere izletmek lazım bunu
şamantürkmen adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.03.2008, 22:41   #10 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

KOCATÜRK - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 965
KOCATÜRK Rss Beslemesi
ibretlik bu videoyu "şeriat" isteyen ahmaklar sürüsünün izlemelerini ve ders almalarını dilerim.
işte şeriat budur.
KOCATÜRK adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.03.2008, 23:34   #11 (İleti Bağlantısı)
Türk Budunu

Atak Rss Beslemesi
bu videonun adresini vakit gazetesi köşe yazarlarına yollamak lazım aslında
yapsam mı ki
Alt 16.03.2008, 23:38   #12 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Buğra Şad Rss Beslemesi
Sadece Vakit yazarlarına değil, ulaştırabildiğimiz kadar kişiye ulaştırmak lazım bu görüntüleri. Taraftarları da karşıtları da görsün şeriat denen şeyin ne olduğunu.
Alt 17.03.2008, 02:04   #13 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

İletiler: 13
MuratBozbey Rss Beslemesi
Ya bunlar da insan mı? Bu adamlar insanı müslüman yapmaktan çıkarırlar sonra da islam için derler.
Bunu görenler nasılş müslüman olurlar.

Şöyle derler "islam aslında bu değil" ama hepsi talibanı desteklerler madem islam bu değil reddedin kardeşim.

Bu kadar yobazlık varken insanların korkması normal değil mi?
Akp'nin kapatılmasını şimdi daha çok ister oldum.
MuratBozbey adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.03.2008, 17:36   #14 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

Lolan - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 91
Lolan Rss Beslemesi
İşte AKP devletin başında kaldığı takdirde 10 yıl sonraki halimiz. Ampulcü, yobazcı şeriat aşıkları görmüyor yahut görmek istemiyorlar ama şeriatın bu olumsuzlukları onlarıda vurur. Sonra ölümüne savundukları şeyi reddetmeye ve karşı çıkmaya çalışırlar ama çok geç olur. Kelle yere düşmüştür bir kere..

Bu, aşırı dinci terörist gruplarının ilk eylemi değil. Engellenmezse son eylemi de değil. Bu cezanın uygulandığı kişi için üzülmüyorum. Çok büyük bir ihtimalle Türk değildir. Benim üzüntüm ülkemizde ki bu durum devam ettiği takdirde aynı görüntülerin bizde de vuku buacağındandır. Bıçak kemiğe dayandığı zaman tepkinizi vermeyin, bu ortam oluşmadan önce tavrınızı koyun ki hepimiz bu beladan yara almadan kurtulalım.

Bu görüntülerin hiç bir Türk ilinde yaşanmaması temennisiyle,
Tanrı Türk'ü Korusun
Lolan adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler