![]() |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
istiklalmahkemesi.com
Milliyetçi, Atatürkçü, vatansever ve aydın beyinli kimselerin kurmuş olduğu belli olan istiklalmahkemesi.com sitesini, siz değerli arkadaşlarıma öneririm. Üstünkörü siteye bir göz attım, güzel hazırlanmış. Sizlerin de bakmasını tavsiye ederim.
İstiklal Mahkemesi-Ya istiklal Ya ölüm! |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
TÜRKÇÜ TURANCI
|
Sayın Buğra Şad sitede mi sorun var tıkladım açılmıyorda???internet explorer kullanan kandaşlarım mozilla yüklüyse ordan girsinler bende ie den bu site açılmıyor.mozilladan girince sitede bir sorun olmadığını gördüm.
Kısa zamanda Tek millet, tek dil, tek devlet ve tek bayrak esasına dayanan ve sadece Türklerin yaşayabildiği uçmak (cennet) bir devlet kurulması için, devletin hiçbir kademesinde ve idaresinde Türk soyundan olmayanları barındırmayacağıma; bu mevkilere gelmek ve sadece Türk soyluları bu mevkilere getirmek için çalışacağıma, Türklüğüm, Gök Tanrım, kanım, soyum ve tüm kutsallarım adına and içerim. |
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Sitede herhangi bir sorun yoktur ırkdaşım. Yalnız açılışta bir flash animasyon var. Belki bilgisayarınız bu animasyonu desteklemiyordur. Eğer öyleyse direk şu sayfayı tıklayarak ulaşabilirsiniz:
İstiklalmahkemesi Ya istiklal Ya ölüm! |
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
TÜRK OĞLU TÜRK
|
Sitede kürtler'in Türk olduğu gösterilmeye çalışılmış klasik örnek olan Yenisey ırmağında ki yazıtlardan ve kullandıkları tarzancada ki Türkçe kelimelerin çokluğundan bahsedilmiş.Yapı itibariyle ''ulusalcı'' kimliğindedir.
|
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) | |
|
Türkçü
|
Alıntı:
Bahsettiğiniz kısmı ben göremedim. Ama genel itibariyle Atatürkçü bir site. |
|
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Sayın Buğra Şad'ın tanıttığı site daha önce takip ettiğim bir sitedir. Üye olduktan sonra;
İNDİRME BÖLÜMÜ>PROGRAMLAR yolunu takip edip Nutuk ve Atam İzindeyiz programlarını indirmenizi öneririm. Bunun dışında bende Atatürk ile alakalı kurulmuş birkaç siteyi tanıtmak isterim. > Atatürk Araştırma Merkezi > Atatürk ve Türkiye Cumhuriyeti > Atatürk Günlüğü > Atatürkiye |
|
|
|
![]() |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|