![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
İSVEÇ , NORVEÇ , DANİMARKA VE TÜRK DÜŞMANLIĞI ROJ TV
Irktaşlarım;
Adına ferhat tunç denilen kiro , gitmiş danimarka'da parlamento da kürtçe olarak konuşup güya konser vermiş. Verdiği konserden sonra da roj tv adına onlardan destek istemiş.Tabi TÜRK düşmanı o alçaklar da destek vereceklerini beyan etmişler. TÜRK DEVLETİ, ve TÜRK MİLLETİNE düşman bir çakal sürüsünün propagandasını yapıp ona destek vermesi ayrıca işlenecek bir konudur. Ben bu devletleri kişiliksiz, silik ve kendini ispat etmeye çalışan bir PAPAĞAN A benzetiyorum. Yıllar önce bir olaya şahit olmuştum onu anlatayım istedim. Kafesin içinde tarafımızdan beslenen bir papağan vardı.Bu papağanlar oldukça da uysal hayvanlardır.Öyle yırtıcı filan değilllerdir. Lakin günün birinde bir dostumuzun getirdiği ŞAHİN e kafesinden öyle bir saldırıyor ki görseniz inanamazsınız.Ha ŞAHİN ne yaptı dersiniz onu da söyleyim sadece kafasını hafifçe çevirdi ve baktı o kadar. Bizim papağan bağırdı, saldırdı az kalsın kafesi parçalayacaktı.Az sonra şahinin sadece hafifçe bir ses çıkarması ise bizim papağana yetti.Bir anda hızla kafesin diğer köşesine kaçtı.O yürekli papağana ne olmuştu böyle. Lakin ister inanın, ister inanmayın kaçtığı o köşeden bile hem korkuyor, hem bağırmaya devam ediyordu. İşte bu şerefsizlik abidesi,silik ve kişiliksiz devletler; dünya arenasında en fazla pirim yapan TÜRK DEVLETİ VE MİLLETİ ne saldırmayı marifet belleyerek pirim yapmaya çalışıyorlar. Onlarda biliyorlar ki ne kadar TÜRK DEVLETİ ne saldırı , o kadar pirim ve kendilerinin kaale alınması. Esen kalınız, saygılarımla |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Yörük Boylu Börü Soylu
|
KANDAŞIM ÇOK GÜZEL ÖZETLEMİŞSİN.BEN DE ŞUNU EKLEMEK İSTİYORUM:BU İSKANDİNAV ÜLKELERİ:NORVEÇ,İSVEÇ,DANİMARKA,İZLANDA,FAROE ADALARI,TOPLASAN ÜLKEMİZİN YARISI BİLE ETMEYECEK NÜFUS POTANSİYELİNE SAHİP ÜLKELERDİR.ZATEN 2.DÜNYA SAVAŞINDA ÜLKELERİ İŞGALE UĞRADIĞINDA SAVAŞMAK YERİNE ALMAN ASKERLERİNE EŞLERİNİ,KIZLARINI SUNARAK KENDİ ÜLKELERİNİN SAVUNULMASINDA ÜSTÜN YARARLILIKLAR GÖSTERMİŞLERDİR.
GELELİM BU BİR AVUÇ SOMON BALIĞININ BİZİMLE OLAN SORUNUNA.DERTLERİ NEDİR Kİ HİÇ SINIR KOMŞULUĞU YAPMADIĞIMIZ HALDE AYAĞIMIZA BASMAYA ÇALIŞIYORLAR?12 EYLÜL DARBESİNDEN SONRA NE KADAR KOMÜNİST VATAN HAİNİ VE BÖLÜCÜ VARSA BU ÜLKELERE KAÇMIŞTI.TA O ZAMANLARDAN NÜFUS ARTIŞI SORUNU YAŞAYAN BU İSKANDİNAV ÜLKELERİ DE ARANILAN KANIN BU KAÇAKLARDA OLDUĞUNU DÜŞÜNEREK ÜLKELERİNİ VE YATAKLARINI BU KANIBOZUKLARA AÇTILAR.pkk'NIN KURULUŞUNDAN SONRA kürt ENİKLERİ DE BU KAÇAKLAR FURYASINA KATILDI. ŞİMDİ DÜŞÜNÜN,İSKANDİNAV ÜLKESİNDE BİR BAŞBAKAN,TORUNUNUN BABASI kürt,YA DA ENİŞTESİ KÜRT.BU DURUMDA ONLARIN SORUNLARINA DUYARSIZ KALABİLİR Mİ?HEM NÜFUS OLARAK TA ÇOĞALMAK İSTERKEN. BU İSKANDİNAVLAR GARİP İNSANLAR.YILIN 6 AYINDA GÜNEŞ IŞIĞINA DOYARLARKEN KALAN 6 AYDA GÜNYÜZÜNE HASRET KALIYORLAR.İNTİHARLARIN ÜLKE NÜFUSUNA ORANININ EN YÜKSEK OLDUĞU ÜLKELER BUNLAR.BU SOSYOLOJİK BİR GERÇEKTİR. O YÜZDEN kürtLEŞEN VE HAİNLEŞEN KANLARININ GEREĞİNİ YAPIYORLAR DİYE DÜŞÜNÜYORUM.
ARKADAŞLAR! GİDİP, TOROS DAĞLARINA BAKINIZ, EĞER ORADA BİR TEK YÖRÜK ÇADIRI GÖRÜRSENİZ VE O ÇADIRDA BİR DUMAN TÜTÜYORSA, ŞUNU ÇOK İYİ BİLİNİZ Kİ BU DÜNYADA HİÇ BİR GÜÇ VE KUVVET ASLA BİZİ YENEMEZ. Mustafa Kemal ATATÜRK
|
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Somon baligini ve havyari recelle, balla karisitip yersen olacagi bu hem Aryan degillermi? Topunun cani cehenneme Turk dusmani surungenler...
|
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) | |
|
Yörük Boylu Börü Soylu
|
Alıntı:
ARKADAŞLAR! GİDİP, TOROS DAĞLARINA BAKINIZ, EĞER ORADA BİR TEK YÖRÜK ÇADIRI GÖRÜRSENİZ VE O ÇADIRDA BİR DUMAN TÜTÜYORSA, ŞUNU ÇOK İYİ BİLİNİZ Kİ BU DÜNYADA HİÇ BİR GÜÇ VE KUVVET ASLA BİZİ YENEMEZ. Mustafa Kemal ATATÜRK
|
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| danİmarka , dÜŞmanliĞi , norveÇ , roj , tv , türk , ve , İsveÇ |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|