Ulu Türkçü Nihal Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihal Atsız Otağı > TÜRKÇÜ BAKIŞ > Türkçü Bakış
Kayıt ol Yardım Bozkurt Listesi Andaç Arama Bugünkü İletiler Otağları Okundu Kabul Et

Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs..

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 15.08.2007, 17:57   #1 (İleti Bağlantısı)
BAŞBUĞ'UN ASKERİ

tanrıkut ilteriş - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 87
tanrıkut ilteriş Rss Beslemesi
İZLENECEK TELEVİZYON KANALI OKUNACAK GAZETE HAKKINDA

Saygıdeğer ırktaşlarım bugün tv kanallarını açıp izlemeye kalktığımızda malum hemen hemen tüm kanallar akp nin başarılı ekonomi politikasından,ab yolundaki ilerlemelerden vs den söz ediyorlar.Peki biz Türkçüler olarak hangi televizyon kanallarından gündemi takip etmeliyiz?
Bu tarz tv kanallarını elinde bulunduran kesimin birçok gazeteyi de elinde bulundurduğu malumumuz.Peki biz türkçüler olarak hangi gazeteyi veyahut gazeteleri okumalıyız?
Bu konuda bana yol gösterirseniz çok sevinirim.Değerli ırktaşlarım sizden ve saygıdeğer otağ yöneticilerimizden tavsiyelerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum.
(Bu arada ben genelde kanaltürk izleyip, Hulki Cevizoğlu ve Rauf Denktaş'ın yeniçağ gazetesinde yazması dolayısıyla yeniçağı okumayı tercih ediyorum.Bu seçimlerimde yanlış bir tutum içerisinde miyim,değil miyim?Ayrıca beni bu konuda da aydınlatabilirseniz sevinirim).
Şimdiden hepinize teşşekkür ediyorum.
Alt 15.08.2007, 18:10   #2 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

avşarlı - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

Yaşadığı Yer: Adana
İletiler: 124
avşarlı Rss Beslemesi
işin aslı bende şaştım artık. hangi kanalı açsam sentezcilik yapıyor.
avşarlı adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 15.08.2007, 18:34   #3 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Temir Tav - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 310
Temir Tav Rss Beslemesi
Uydudan yayın yapan Yeniçağ TV var. Ancak o da sentezci!
'Kötünün iyisi' olarak bakılabilir mi, kesin konuşamıyorum ne yazık ki.
Temir Tav adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 15.08.2007, 18:59   #4 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Gökhan - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 1.346
Gökhan Rss Beslemesi
Alıntı:
temir_tav´adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Uydudan yayın yapan Yeniçağ TV var. Ancak o da sentezci!
'Kötünün iyisi' olarak bakılabilir mi, kesin konuşamıyorum ne yazık ki.

Tv izlemek şart değil. Yararlı programları izledikten sonra hepsinden faydalınabilinir. Bu başlık çok gereksiz. Çünkü televole dizi film v.s izlemeyen adam için birçok haber program açık oturum vs. var. Yeniçağ gazete veya tv ümmetçi kürdofil çapulcularındır.
Gökhan adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 15.08.2007, 19:03   #5 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

BuminKagan - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 52
BuminKagan Rss Beslemesi
genelde akşamları kanalTÜRK izliyorum.onun dışında gazete olarak Cumhuriyet ve Hürriyet alıyordum,ancak bugünden beri hürriyet almayı bıraktım.

onun dışında fettoşçu medyayı takip etmek için internet üzerinden zaman,liberal ülke satıcılarını takip etmek için radikal okuyorum.

gündemi takip etmek dışında fazla televizyon izleme fırsatı bulamıyorum ancak bilgi yarışma programlarına denk geldiğimde genel kültür düzeyimi denemek amaçlı bir süre izliyorum,eğlenceli oluyor.
BuminKagan adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 15.08.2007, 19:07   #6 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

KARAMANOĞLU - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 635
KARAMANOĞLU Rss Beslemesi
sadece haberleri ve bazı proğramları izliyorum...
yararlı tektük proğram var ama onlarda 24:00 dan sonra...
tabiki bu saate koymalarının bir amacı var!
KARAMANOĞLU adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 15.08.2007, 19:37   #7 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 300
Bozkurt33 Rss Beslemesi
KanalTÜRK ve Avrasya TV yi izliyorum.
Bozkurt33 adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 15.08.2007, 19:59   #8 (İleti Bağlantısı)
Başbuğun Ordusunda Çeri

Gökhan Türk - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 247
Gökhan Türk Rss Beslemesi
Alıntı:
Bozkurt33´adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
KanalTÜRK ve Avrasya TV yi izliyorum.
Aynı şekilde bende bu kanalları izliyorum. Örnek vermek isterim; bir bayan spiker terörle mücadele ile ilgili haberlerde "pkklılara kahpe, kalleş, alçak" gibi ithamlardan bulunmaktan kaçınmıyor.
Alt 15.08.2007, 20:14   #9 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Aydın Çeri - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 500
Aydın Çeri Rss Beslemesi
Fazla tv izlemiyorum ama tv yi açarsam Kanaltürk,Avrasya,Kanal B ye bakıyorum.Avrasya'daki Yörük Obaları'nı,Kanal B'deki Dil Yarası'nı özellikle takip ediyorum.
Aydın Çeri adlı üye şu anda çevrimiçi konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 15.08.2007, 20:29   #10 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 8
korayfethi Rss Beslemesi
Tabiki Kanaltürk ve Kanal B
korayfethi adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 15.08.2007, 20:43   #11 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

YALINSAK - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 520
YALINSAK Rss Beslemesi
Belki de geçtiğimiz yüzyılın en önemli buluşlarından bir tanesi olan ve insanlığı aydınlatma ve bilgi toplumu haline getirmede büyük görevler üstlenen, televizyon dediğimiz alet, adeta evimizin içine akan pis kokulu bir kanalizasyon şeklini almıştır. Bilinçli bir şekilde seyredilmediğinden.

Tüm milletleri kendisine hayran bırakan Türk aile yapısı, televizyon sayesinde yıpratılmak, hatta yıkılmak istenmekte ve yavaş yavaş bu plan yerine getirilmektedir. Ordularımızın karşısına her çıktıklarında atlarımızın nallarını öpenler, bu milleti savaş meydanlarında sırtını yere getirmenin yolunu, bu milletin sarıldığı, ve gücünü aldığı milli ve manevi değerleri elinden almak suretiyle olduğunu anladıklarından çökertme planlarını devreye sokulmuştur. Bu plan için kitle iletişim aracı olarak kullanılan ve kimin elinde olursa ona güç veren medya, televizyon ve gazeteler hertürlü yazılı ve görsel basın ülkemizde belirli grupların ellerinde istediklerini vezir, istediklerini rezil edebiliyorlar.
Milletimizin çekirdeği olan Türk ailesi adeta, ağır bombardıman ve topçu ateşi ile kuşatma altındadir. Çoğu televizyon programları çirkeflik ve pislik kokuyor. Paparaziler, Televoleler, Kim nerede kiminle? Biri bizi gözetliyor. Dans yarışmaları. Popstar yarışmaları. Tartışma konularında bekaret tartışılması, milli değerlerimizle alay edenler, şuursuz kişiler kahraman atalarımıza dil uzatan ne idüğü belirsiz denyolar, boy boy televizyon ekranlarını kuşatıyor, ise kimse fantezi kurduğunu sanmasın bunun adı resmen bu milletin kalesi olan Türk ailesine, Türk örflerine, karşı bir savaştır. Bu adı konulmamış savaşın baslıca silahları televizyon, gazete, kendi meşhur ettikleri kişilere sanatçı dedikleri zatlar( Mahsun, İbrahim, Özcan, Ajdar, Berdan, Kuşum Aydın, Fatih Ürek......) hertürlü milli ve manevi değerleri hice sayan gürüh sürüsü bu adı konmamış savaşın silahıdır.

Televizyonda onlarca soytarı sanatçı olduğunu utanmadan sıkılmadan söylüyor. Kıroda ses yok arkasında ensesı kalın medya patronu yada dayısı var. Kıro hergün milletin karşısında fakat ses eşek gibi, kesinlikle canlı söyleyemez, kaset çalar kendi söyler ağzını iki metre açarcasına böğürür.
Adına bayan dediklerimiz bir yerlerini açmaz, tadına bakılmaz ise şöhret olamaz, malesef sesi ile değil fiziği iyi olanlar millete sanatçı diye takdim edilip boy boy televizyon ekranlarında, paparazilerde, televolelerde, gazetelerde boy boy gösterilip millete sanatçı diye sunuluyor.
İnsanlarımızın yatak odasında bile konuşamadığı kelime ve terimleri, pis kokulu kanalizasyonda yani televizyon ekranlarında patronlarının sanatçısı yada metresi olanların ağzından evimize kadar giriyor, ve ister istemez milletimiz etkilenıyor. Bu yüzden millet olarak bu gidişe dur denilmesi gelipte geçmiştir. Kimse milletimizin bir ahlaksızlık çukuruna sürükleyemez. Anaya, babaya saygı kalmadığından, evlerimize, iş yerlerimize hırsız dadandığından, tecavüz, kapkaç, vb...olaylarının arttığından yaşlıya hürmet, küçüğe sevgi gösterilmediğinden kimse şikayetci olamıyacak. Çünki meydana getirilmek istenen monotonlaşmış bir topluluk, milli ve manevi değerleri hiçe sayani günümü gün edeyim anlayısında ilkesiz ve ülküsüz, nerde akşsam orda sabah anlayışında istenilmek istenen tiplerdir. Sonra televizyon ve gazete manşetlerinde, vicdansızlar emekliyi soydu, üç yaşındaki çocuğunu kesti, 10 yaşındaki çocuğa tecavüz edildi, anasını, babasını dövdü, gibi kendi meydana getirdikleri canavarlardan tiksiniyormuş gibi görüntü veren bir medya ile karşı karşıyayız.

Kısacası, televizyon doğru amaçlar için kullanıldığı takdirde ortaya yararlı ve bu milletin güç aldığı milli ve manevi değerleri konu alan millete rağmen değil, millet için programlar yapılması halinde ortaya çok farklı bir tablo çıkacaktır. Türk Milleti'nin geleceği olan Türk gençliği doğru kaynaktan beslenip, bilinçlendirildiği takdirde milletimizin geleceği parlaktır.
YALINSAK adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 15.08.2007, 20:56   #12 (İleti Bağlantısı)
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır

İletiler: 4
YEŞİLL Rss Beslemesi
bence hepsini izlememiz lazım soydaşalarım...sonuçta bizim gibi düşünen bi kanal göremiyorum ben(yeniçag biraz daha yakın)ama yinede vatan hainlerini daha yakından takip etmemiz için hepsine olabildigince takip etmemiz lazım.TTKY
YEŞİLL adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 15.08.2007, 20:58   #13 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 300
Bozkurt33 Rss Beslemesi
yeniçağ durmadan kürt-TÜRK kardeş diyen bir kanaldır
Bozkurt33 adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 15.08.2007, 21:12   #14 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Turan efe - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 216
Turan efe Rss Beslemesi
Aynen katiliyorum, televizyon denilen alet dogru bir sekilde kullanildigi taktirde yararli egitici olabilir.

Fakat günümüzde bu durum yurdumuzda pek iç açici degil dir, kiro sanatçilar, Türk Irkina hiç bir yarari olmayan televole, dedikodular binevi uyusturucu görevini üstlenmisler.

Bu durum Yüce milletimizin dikkatini bos islerle yoruyor.

Bunun yaninda tabikide takdire sahan seyler de var, özellikle Ana yurdumuz olan orta asya yi çok güzel bir sekilde tanitan Türksoy'la Ipek yolu diye bir program var.

Zamanim oldukça izlerim

Esen kalin
Alt 15.08.2007, 21:18   #15 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Gökhan - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 1.346
Gökhan Rss Beslemesi
Alıntı:
YEŞİLL´adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
bence hepsini izlememiz lazım soydaşalarım...sonuçta bizim gibi düşünen bi kanal göremiyorum ben(yeniçag biraz daha yakın)ama yinede vatan hainlerini daha yakından takip etmemiz için hepsine olabildigince takip etmemiz lazım.TTKY

Yeniçağ tv nin neresiie uygun? kürtlere kardeş mi demiyorlar din kardeşliği mi yapmıyorlar? pekaka ya düşman iseler diğer kanallar da düşman. bence yeniçağ gazetesi ve tv si Türkçülere değil ülkücü zihniyetlilere ya da bunların zihniyetlerini bilmeynler yakın.
Gökhan adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler