Ulu Türkçü Nihal Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihal Atsız Otağı > TÜRKÇÜ BAKIŞ > Türkçü Bakış
Kayıt ol Yardım Bozkurt Listesi Andaç Arama Bugünkü İletiler Otağları Okundu Kabul Et

Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs..

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 15.01.2006, 20:07   #1 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

E-R-H-A-N - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 20
E-R-H-A-N Rss Beslemesi
iZMiR'DE TEHLiKELi GELiSME........!

İZMİR'DE TEHLİKELİ GELİŞMELER
Bu ülke bizim ve gidecek başka bir yeremiz yok.
Ülkemize sahip çıkalım.Lütfen .
ÇOK ÇOK ÇOK ÖNEMLİİİİİİ....
İzmir için el ele ...
İtalya Napoli'deki Nato üssü İzmir Urla'ya taşınıyor..4000 Amerikan askeri Urlada ev tutmaya başladı bile..
GOP ( Genişletilmiş Ortadoğu Projesi ) sebebiyle üs doğuya kaydırılıyor. Tehlikeli kısım bir havaalanı inşaatının da Mordoğan'da başlamış olması.. Adana İncirlik üssü İran ve/veya Suriye atış menzilinde oldugu icin ana hava üssü İzmir olacak..Tepemizden bomba yüklü bi sürü uçak geçecek her gun..

Daha sonraki aşamada 6. Filo'nun ana üslerinden biri olabileceği söyleniyor.
Uzunada'nın da kullanılacağı (ki şuan zaten kullanılıyor) öğrenilmiş.. TSK rahatsız ama hükümet herşeyi onaylamış anlaşmalar yapılmış.. Adamlar evlerini tuttular bile.. Urlada emlakçılık yapanlara teyit ettirebilirsiniz... Kimisi aman gelsin iş olur para kazanırız derken, sağ duyulu vatandaşlar bunun ilerde çok büyük sorunlara yol açacağının farkında..Güzelim İzmir ya da ülkemizin herhangi bir yeri, kısaca biz bu işe alet olmamalıyız...

Stratejik olarak Uzunada izmir körfezi çıkışını tutan yer..
E-R-H-A-N adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 15.01.2006, 20:30   #2 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Gök Yeleli Bozkurt - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 1.792
Gök Yeleli Bozkurt Rss Beslemesi
Nato üssünün Urla'ya taşınması, herşeyi maddeden ibaret olarak gören soysuzlar için sevindirici oldu. Uzun süredir, Urla halkı arasında bu konu konuşuluyordu. Çoğu kişi de, bu olaya seviniyordu. Neden sevinmesinler ki, onlar için para kazanmaktan daha önemli ne olabilir, Ülkenin ve Türk budununun çıkarları onları niçin ilgilendirsin ki?

Kızları soysuz Yankeelere karılık yapmış, bu gibilerin umurunda mı? Zaten, İzmir Alsancak'taki Nato üssünde görevli olan soysuz Yankeler, yıllardır Türk kızlarıyla birlikte. Bazı Türk kızları da, bu soysuzlarla Abd'ye gidebilmek için evlilik yapıyor. Adana'daki durum da aynı. Bütün bunlar, sadece bizler gibi budunsal duyarlılığı olan Türkler'in canını yakıyor. Alemin derdi başka olmuş...
Gök Yeleli Bozkurt adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 15.01.2006, 20:43   #3 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

İletiler: 1
kesim_onur Rss Beslemesi
ya sabır

selamünaleyküm öncelikle kardeşlerim ya bu ne yüzsüktür ki bizim insamız böyle seyler yapıyo bunların kanında türk olduğuna inanmıyorum biryerlerde mutlaka ya ermeni ya yunan tohumu karışmış olacak bunlara.peki ne yapabilirz bu konuda bir fikri olan var mı böyle elimiz kolumuz bağlı oturmak beni ve sanıyorum benim gibi düşünenleri bir hayli üzüyor peki ne yapabiliriz bilen varsa paylaşsın sadece sözde kalmalım hepiniz allaha emanet olun.....
kesim_onur adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.01.2006, 21:06   #4 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

ALPGIRAY - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 308
ALPGIRAY Rss Beslemesi
Kandaslarim bu konuyu okuyunca aklima bir abimizin anlattigi gecmiste yasanmis bir olay geldi.1960 da bir amerikan askeriyesinin gemisi Istanbul`a demir atmis. amerikan p.cleri Istanbul`u gezintiye cikmislar,bu sirada bir bölümü meshur Karaköye yönelmisler ve orada zevklerini tatmin etmeye gitmisler ancak beklemedikleri bir sonucla karsilasmislar. Oradaki h.kadinlari bu itleri tekme tokat disari atmislar. Bunun nedeni sorulunca bizler h.kadini bile olsak bunu amerikalilarla yapmayiz diye sözde namus bekcilerine ders vermislerdir. Elbetteki yaptiklari is Türk töresi addetleri acisindan cirkin ancak kendi üstlerine düseni yaptiklarina inaniyorum. Bir h. kadini bu tepkiyi veriyorsa normal halkimizin nasil tepki vermesi gerektigini siz düsünün. Hükümetler buna izin verse bile Millet olarak bu itlere tepkimizi her ortamda vermeliyiz. Ancak 60lari coktan gectik ve bu tepkiyi verecek kisilerin pek nadir olduguna inaniyorum. Ayrica isbirlikci köpeklerin istahi kabarmistir.
ALPGIRAY adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler