![]() |
|
|||||||
| Spor (Genel) Tüm Spor dallarıyla ilgili haberler, etkinlikler |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
iZMİR'İN SÜPER LİGDE TAKIMI YOK!!!
Kandaşlar dikkat ettimde İzmir gibi Türkiye'nin 3. büyük şehrinde süper ligde oynayan takım yok , 1 değil bence 2 takım çıkartması lazım bir kaç senedir Altay süper ligin kapısından dönüyor ben ne İzmirliyim ne de hayatımda İzmire gittim...İzmir'den genelde sağ partiler pek oy alamaz hatta Tayyibin İzmir hakkındaki görüşleride malum...Ne demek istediğimi siz anladınız...
|
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Olabilir. Futbola bakılarak söylediğiniz konularda değerlendirme yapılırsa, çok da gerçekçi sonuçlara ulaşamayız. Tümüyle yanlış olmaz, o da ayrı konu.
|
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Ben karsiyaya ,goztepe,altay arasindaki dusmanligi hic anlayamadim gitti.Birbirleriylen dusmanca bir sekilde ugrasacaklari halde ,kendilerini lige verseler su anda super ligde bir Izmir takimini gorurduk.
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Evet kardeş sana %100 katılıyorum.İki takım taraftarıda kedi köpek gibi didişmektedir.Bundan ancak faydasından cok zararını görüyorlar.İnşallah bu düşmanlık biter ve sadece takımını destekleyen taraftar görürüz.
|
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Kandaşım şu ''inşallah'' arab kelimesinin yerine ''umarım'' kullanırsan daha güzel olur.
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
|
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Tanrının izniyle dersek de yine aynı anlamı verebilir bence
|
|
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) | |
|
Bozkurtlardan Sadece Biri
|
Alıntı:
Bir Altaylı olarak taraftar arasındaki düşmanca tavırlar beni üzüyor..Üç takımda Türk takımı olduğu halde bu büyük düşmanlık benim hoşuma gitmiyor.. Yalnız söylemek istediğim birkaç şey var..Tribünlerde k.rtler oldukça ne bayan soydaşlarımız ne rahatça sporla ilgilenebilir ne de bu kavgalar son bulur.. Bir de en büyük sorun İzmir takımlarına destek olunmamasıdır..Taraftar bakımından genelde İstanbul takımları tutulduğu için İzmir takımları pek destek bulamıyor..
|
|
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) | |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) |
|
BaŞbUğuN AsKerİ
|
İzmir takımı olan Bucaspor'a ilgim vardı,futbol ile pek ilgilenmesem de Bucaspor'u çok severim.Fakat,şimdi durumu nasıl bilmiyorum,takip ettiğim geçen sene 2. omuşlardı.
|
|
|
|
|
|
#11 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Elbet,bir gün Karşıyakamızın süper lig'e yolu düşer ve ''O gece bu sene'' dediğimiz gün yakın olacak.3 büyükler o zaman görsün deplasman.
|
|
|
|
|
|
#12 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Şu Belediyespor,Ankaraspor gibi takımlar yerine keşke Karşıyaka felan olsa. Hem taraftarları var. Hemde bir takım yobazların takımları değiller. Olsalar kesin çıkarlardı. (örnek: Eskişehir-Un.kıtan, Antalya-m.ali şahin... )
|
|
|
|
![]() |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|