![]() |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
İzmirli misiniz?
Bu sunu bana geçen yıl e-postayla gelmişti. Sunu hoşuma gitmişti fakat İzmirliler'e uymayan birkaç yazı vardı. Ben de bu yazıları silip; İzmirliler'e uyan birkaç yazı ekleyerek sunuyu düzenledim.
Sunuyu İndirin
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Türk Irkçısı
|
Çok güzel olmuş paylaştığınız için teşekkür ederim.
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Üç yıl önce çok kıymetli bir ağabeyimin davetlisi olarak gelmiştim İzmir'e. Bu sunuda anlatılanları tamamen haklı çıkaracak kadar harika bir yerdi. Herşeyden önce insanı çok iyiydi. Hâlâ var İzmir'li arkadaşlarım ve o kadar hayat dolu, sıcakkanlı, açık görüşlü, insancıl ve temiz insanlar ki, bir İzmir'li ile düşman olmak gerçekten çok zor. Siz isteseniz bile bunu başaramazsınız.
Değerli büyüğüm, ağabeyim Sabri Beğ'e, eğer okuyorsa buradan saygı ve selamlarımı sunuyorum. (idas) |
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Bozkurtlardan Sadece Biri
|
Çok güzel bir sunum. Okurken 'Evet evet ben bunları yapıyorum' dediğim oldu.
Bizimle paylaştığınız için sağ olun.
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Gökbörü Alp
|
Ben İzmirli değilim ama susurlukluyum.Egenin insanı çok iyidir.Bizim tarafları veled-i zina k.rtler göç etmeden önce ne bir hırsızlık,ne kapkaç,ne kızlara laf atıp rahatsız etme, bunun gibi hiç bir olay olmazdı.Bir temizleseydik k.rtleri şu yurdumuzdan,daha güzel olacaktı.
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Kutlu yolda bir TÜRK
|
Ben bu pps dosyalarını hiç açamıyorum.Tam sürüm powerpoint,word excell ekleyebilecek andalarım var mı??
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Sunumları izleyebilmek için yazılımı indir
|
|
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Sunum için teşekkürler..
İnsanın İzmir'li olası geliyor..Çok güzel
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) | |
|
Kutlu yolda bir TÜRK
|
Alıntı:
|
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Evet güzel bir sunum olmuş, insanı bir anda ayrı hülyalara daldırıyor.
Ayrıca, İzmir'in dağlarında çiçekler açar, ------------------------------- Güzel İzmir duman vardır başında, ------------------------------- İzmir'in kavakları, dökülür yaprakları, ------------------------------- Alsancak'tan çıkacaksın günbatımı kordon'a ------------------------------- Şu İzmir'den aman çekirdeksiz efem de nar gelir daha nice marş , türkü,şarkı yazılmıştır İzmir'e, İzmir hayattır,nefestir, özgürlüktür, tarihtir, kahramanlıktır, kültürdür, felsefedir bin kere dünyaya gelsem İzmir'i isterdim her ne kadar birincisi bile olmadıysada, olmadığınada üzülmem ama ancak böyle anlatırım ne kadar sevdiğimi.
|
![]() |
| Etiketler |
| misiniz? , İzmirli |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|