Ulu Türkçü Nihal Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihal Atsız Otağı > TÜRKÇÜ BAKIŞ > Türkçü Bakış
Kayıt ol Yardım Bozkurt Listesi Andaç Arama Bugünkü İletiler Otağları Okundu Kabul Et

Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs..

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 19.08.2007, 12:27   #1 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Balasagun - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 118
Balasagun Rss Beslemesi
Jandarma ile yaşadığı gerginliğe vatandaşın tepki göstermesi, AKP'li vekili kızdırdı.

<TABLE class=tablohaber cellSpacing=0 cellPadding=0 width=468 align=left border=0><TBODY><TR><TD class=haber_title colSpan=2>Biz sizin dersinizi verdik!</TD></TR><TR><TD class=haber_ozet align=left colSpan=2>Jandarma ile yaşadığı gerginliğe vatandaşın tepki göstermesi, AKP'li vekili kızdırdı.

19.08.2007 08:03

</TD></TR><TR><TD class=haber_text id=habertablosu vAlign=top align=left colSpan=2> AKP’li vekil ile halk arasında gerginlik

AKP'li Edip Uğur park yeri yüzünden tartıştığı Altınolukluların, kız kardeşine küfür ettiğini öne sürdü
BALIKESİR’in Edremit İlçesi’ne bağlı Altınoluk Beldesi’nde, AKP’li vekil ve kız kardeşinin jandarmayla tartışması gerginlik yarattı. Vatandaşlar, jandarma noktasına toplanıp, Milletvekili Edip Uğur ve kızkardeşine “Askere böyle davranamazsınız. Siz asker düşmanısınız” diyerek tepki gösterdi.
AKP Balıkesir Milletvekili Edip Uğur’un kız kardeşi Ahsen Uğur, perşembe günü otomobiliyle Altınoluk’un İskele Mahallesi’ne gelerek otomobilini resmi araçlar için ayrılan Jandarma noktasının önündeki belediyeye ait otoparka park etmek istedi. Ancak nöbet tutan asker, Uğur’a izin vermedi. İddiaya göre; bunun üzerine jandarmayla tartışan Ahsen Uğur, hızla otoparktan çıkarken, bir esnafın motosikletine çarpıp devirdi.
Karşılıklı küfürleşme
Ahsen Uğur, dün saat 15.45 sıralarında bu defa ağabeyi Edip Uğur ile birlikte gelerek otomobilini aynı yere park etmek istedi. Ancak Jandarma ekiplerinin engellemesi üzerine yeniden tartışma çıktı. Bu sırada Milletvekili Uğur, iddiaya göre “Hangi o.. ç... benim kız kardeşime küfreden” diyerek araçtan inerek Jandarma noktasına girip masayı yumrukladı. Olayı gören çevredekiler ’Askere böyle davranamazsınız’ diyerek tepki gösterdi. Milletvekili Uğur, vatandaşların anlatımına göre halka “Siz de işbirlikçisiniz. Biz sizin dersinizi 22 Temmuz’da verdik. Hala anlayamadınız mı” dedi.
Ortam gerginleşirken, kalabalıklaşan grup ’Siz asker düşmanısınız’ diye bağırarak Jandarma noktasına doğru yürümeye başladı. Jandarma halkı olay yerinden uzaklaştırırken, milletvekili dokunulmazlığı nedeniyle Uğur hakkında işlem yapılamadı. Olaya tanık olan bazı vatandaşların, Jandarma komutanlığına giderek, Edip Uğur ve kızkardeşinden, askere karşı geldikleri için şikayetçi oldukları öğrenildi.
Edip Uğur, iddialar üzerine “Gözlem altında değilim. Burada yazlığımdayım. Milletvekillerinin dokunulmazlığı var. Beni kim gözaltına alacakmış. Yok öyle şey. Kimseye hakaret etmedim” diye konuştu.
Vatan

habertürk.com'dan alıntı.
Adamlar niyetlerini hergün başka şekillerde belli ediyor.

</TD></TR></TBODY></TABLE>
Balasagun adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.08.2007, 17:27   #2 (İleti Bağlantısı)
Atatürkçü

Buğra Kun - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 198
Buğra Kun Rss Beslemesi
Alıntı:
Milletvekili Uğur, vatandaşların anlatımına göre halka “Siz de işbirlikçisiniz. Biz sizin dersinizi 22 Temmuz’da verdik. Hala anlayamadınız mı” dedi.
Vatandas kimin isbirlikcisiymis? Ya da kimlerin dersi verilmis? TSK'nin mi?

Acikcasi bu haberler ne kadar sinir bozucu olsa da, darbe surecini hizlardigi bir gercektir. Boyle sapik suclamalara ve meydan okumalara, sabir tasi olsa dayanmaz. Para icin, anasini satacak karakterde olan yazar cizer takiminin gaziyla, TSK'ya boylesine meydan okumak hic akil kari degildir.

Umarim, bu cesaret ve erkekliklerini, olasi bir darbeden sonraki, asker sorgusunda da gosterirler....
Alt 19.08.2007, 19:14   #3 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

kanatlıasker - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 40
kanatlıasker Rss Beslemesi
Bu olay akpnin çirkin yüzünü bir kez daha göstermiştir.22 Temmuz'u bu kesim TSK'ya karşı alınmış bir zafer olarak görüyor ama ordumuz bunlara dersini verecektir eminim.
Alt 19.08.2007, 21:13   #4 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

KARAMANOĞLU - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 637
KARAMANOĞLU Rss Beslemesi
evet haberlerde izledim ve bu adamın yüzüne türkürmek istedim...
tabi onu abd askerler koruyor sanki ! benim gözümde bir PİYADE ERİ BİLE BİR MİLLET VEKİLİNDEN DEĞERLİDİR...
VE ÖYLE KALACAKTIR...
TANRI TÜRK'Ü KORUSUN
KARAMANOĞLU adlı üye şu anda çevrimiçi konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.08.2007, 23:27   #5 (İleti Bağlantısı)
Ümmet çapulcusu olduğu için atılmıştır

İletiler: 14
İlkKurşun Rss Beslemesi
Balıkesirliler de ne yaptıklarını bilemez durumdalar anlaşılan. Adam zaten Balıkesir milletvekiliymiş. Hem kendileri oy verip vekil tayin ediyorlar hem de adam daha görevine yeni başlamışken siz ordu düşmanısınız diyorlar. Balıkesir insanı , bu adam oraya vahiyle gelmedi sen oy verdin. Şimde neden adamın üzerine yürüyüp hakaret ediyorsun. Sen seçtin sen katlanacaksın. O adam neyse sende o'sun.Çünkü o senin seçtiğin vekil.Şimdi bu vekiller bir güzel ülkeyi satsınlarda o zaman daha neler yapacaksınız acaba. Açık söylüyorum bu milletin yarısı vatan hayininden ileri bişey değildir.
İlkKurşun adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.08.2007, 23:33   #6 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 82
serdar Rss Beslemesi
Yahu bunlar iyice işin suyunu çıkardı ama, vekil olsan ne yazar sanki adam olmadıktan sonra.
serdar adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.08.2007, 00:28   #7 (İleti Bağlantısı)
Balıkesir Bozkurtu

Arık Buka - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

Yaşadığı Yer: BALIKESiR
İletiler: 15
Arık Buka Rss Beslemesi
ilkkurşun kandaşım balıkesirin cahil ümmetçi köylerinin nerdeyse tamamı akepeye oy vermiş olabilir ama ayvalık,akçay,altınoluk,güre,gömeç,havran burhaniye,küçükköy vs.gibi körfez ilçe ve beldelerinde yaşayanlar(edremit ilçesi hariç ordada 1000 oyla kaybetti diye biliyorum)bütün körfez bölgesi oylarını chpye vermiştir,bu insanlar akepe karşıtıdır.
Arık Buka adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.08.2007, 01:16   #8 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yetkilisi

İletiler: 113
AYZIT Rss Beslemesi
Bu Akp'lilerin jandarma ile girdiği ilk tartışma değil. Bundan önce; Erdoğan'ın Niğde'deki toplu konut açılışı ve miting öncesinde Üsteğmenle yaşanmıştı buna benzer bir olay daha. Akp bilerek ve isteyerek orduya zarar vermek mi istiyor sorusu aklıma gelmiyor değil.
AYZIT adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.08.2007, 09:44   #9 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Kafatasci32 - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

Yaşadığı Yer: Isparta
İletiler: 269
Kafatasci32 Rss Beslemesi
Türk silahli kuvveltleri ve isbirlikci dediginiz halk size öyle bi ders verecekki, adnan menderes nasil sallandiysa sizide öyle sallandiracagiz..!
Alt 20.08.2007, 10:32   #10 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 209
Kubilay Kagan Rss Beslemesi
Yönetici notu : Otağ kuralları gereği hakeret, küfür yasaktır. Tekrarlandığı takdirde otağdan bir ay uzaklaştırılacaksınız.
Kubilay Kagan adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.08.2007, 12:04   #11 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Tonyukuk19 - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 411
Tonyukuk19 Rss Beslemesi
Bu durumda ne diyeceğimi bilemiyorum, orduya ve milletimize bu düşmanlığı kabul edemiyorum. Halkın duyarlı olmasını alkışlıyorum, halk bu şekilde tepki vermeseydi bu olay kapatılıp giderdi, duyulmazdı bile.
Akp lilerin bu şekilde davranmasını güzel buluyorum, daha ileri gitsinler. Türk milletinin yıllarca politikacılara tepki göstermemesi bu sayede değişecektir, padişahım sen çok yaşa anlayışı geçte olsa yok olacaktır.
Tonyukuk19 adlı üye şu anda çevrimiçi konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.08.2007, 13:41   #12 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

MMete - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 22
MMete Rss Beslemesi
"abdal ata binince bey oldum sanır, şalgam aşa girince yağ oldum sanır"

Bunlar da kendilerini insan sanıyolar işte...

Tanrı Türk'ü Korusun!!
MMete adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21.08.2007, 11:52   #13 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

BİLGEKURT - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 121
BİLGEKURT Rss Beslemesi
Zamanı geldiğinde GENEL KURMAY bir konuşur tam KONUŞUR. O zaman bunlar çenesini kapatır.
Senin İl'ini, Töreni
Kim bozabilir....?
BİLGE KAĞAN
BİLGEKURT adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22.08.2007, 01:36   #14 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Serhat - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 221
Serhat Rss Beslemesi
Hey büyük allahım ben orada asker olacağım ve bu .... böyle arıza çıkaracaklar..Dipçikle girişip ağzını burnunu dökmezmiyim...Yemişim onun dokunulmazlığını da millietvekilliğini de....
Alt 22.08.2007, 12:03   #15 (İleti Bağlantısı)
TÜRKÇÜ

ÖZTÜRK - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 114
ÖZTÜRK Rss Beslemesi
Alıntı:
Arık Buka´adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
ilkkurşun kandaşım balıkesirin cahil ümmetçi köylerinin nerdeyse tamamı akepeye oy vermiş olabilir ama ayvalık,akçay,altınoluk,güre,gömeç,havran burhaniye,küçükköy vs.gibi körfez ilçe ve beldelerinde yaşayanlar(edremit ilçesi hariç ordada 1000 oyla kaybetti diye biliyorum)bütün körfez bölgesi oylarını chpye vermiştir,bu insanlar akepe karşıtıdır.

ırktaşımında belirttiği gibi körfez ilçelerinin büyük bir çoğunluğu akp karşıtıdır.bu ümmetçilere oy verenlerde altın ve kömür yardımı alıp oyunu satanlardır.

bunlardaki yüzsüzlük had safhada malesef.Yüce Türk Askerine bile kendi yerinde hakaret edebiliyorlar.
Az kaldı çok az asker silahı ağzının içine dayadığı zamanda böyle konuşabilecek mi acaba.
ÖZTÜRK adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler