![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Jandarma ile yaşadığı gerginliğe vatandaşın tepki göstermesi, AKP'li vekili kızdırdı.
<TABLE class=tablohaber cellSpacing=0 cellPadding=0 width=468 align=left border=0><TBODY><TR><TD class=haber_title colSpan=2>Biz sizin dersinizi verdik!</TD></TR><TR><TD class=haber_ozet align=left colSpan=2>Jandarma ile yaşadığı gerginliğe vatandaşın tepki göstermesi, AKP'li vekili kızdırdı.
19.08.2007 08:03 </TD></TR><TR><TD class=haber_text id=habertablosu vAlign=top align=left colSpan=2> AKP’li vekil ile halk arasında gerginlik AKP'li Edip Uğur park yeri yüzünden tartıştığı Altınolukluların, kız kardeşine küfür ettiğini öne sürdü BALIKESİR’in Edremit İlçesi’ne bağlı Altınoluk Beldesi’nde, AKP’li vekil ve kız kardeşinin jandarmayla tartışması gerginlik yarattı. Vatandaşlar, jandarma noktasına toplanıp, Milletvekili Edip Uğur ve kızkardeşine “Askere böyle davranamazsınız. Siz asker düşmanısınız” diyerek tepki gösterdi. AKP Balıkesir Milletvekili Edip Uğur’un kız kardeşi Ahsen Uğur, perşembe günü otomobiliyle Altınoluk’un İskele Mahallesi’ne gelerek otomobilini resmi araçlar için ayrılan Jandarma noktasının önündeki belediyeye ait otoparka park etmek istedi. Ancak nöbet tutan asker, Uğur’a izin vermedi. İddiaya göre; bunun üzerine jandarmayla tartışan Ahsen Uğur, hızla otoparktan çıkarken, bir esnafın motosikletine çarpıp devirdi. Karşılıklı küfürleşme Ahsen Uğur, dün saat 15.45 sıralarında bu defa ağabeyi Edip Uğur ile birlikte gelerek otomobilini aynı yere park etmek istedi. Ancak Jandarma ekiplerinin engellemesi üzerine yeniden tartışma çıktı. Bu sırada Milletvekili Uğur, iddiaya göre “Hangi o.. ç... benim kız kardeşime küfreden” diyerek araçtan inerek Jandarma noktasına girip masayı yumrukladı. Olayı gören çevredekiler ’Askere böyle davranamazsınız’ diyerek tepki gösterdi. Milletvekili Uğur, vatandaşların anlatımına göre halka “Siz de işbirlikçisiniz. Biz sizin dersinizi 22 Temmuz’da verdik. Hala anlayamadınız mı” dedi. Ortam gerginleşirken, kalabalıklaşan grup ’Siz asker düşmanısınız’ diye bağırarak Jandarma noktasına doğru yürümeye başladı. Jandarma halkı olay yerinden uzaklaştırırken, milletvekili dokunulmazlığı nedeniyle Uğur hakkında işlem yapılamadı. Olaya tanık olan bazı vatandaşların, Jandarma komutanlığına giderek, Edip Uğur ve kızkardeşinden, askere karşı geldikleri için şikayetçi oldukları öğrenildi. Edip Uğur, iddialar üzerine “Gözlem altında değilim. Burada yazlığımdayım. Milletvekillerinin dokunulmazlığı var. Beni kim gözaltına alacakmış. Yok öyle şey. Kimseye hakaret etmedim” diye konuştu. Vatan habertürk.com'dan alıntı. Adamlar niyetlerini hergün başka şekillerde belli ediyor. </TD></TR></TBODY></TABLE> |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) | |
|
Atatürkçü
|
Alıntı:
Acikcasi bu haberler ne kadar sinir bozucu olsa da, darbe surecini hizlardigi bir gercektir. Boyle sapik suclamalara ve meydan okumalara, sabir tasi olsa dayanmaz. Para icin, anasini satacak karakterde olan yazar cizer takiminin gaziyla, TSK'ya boylesine meydan okumak hic akil kari degildir. Umarim, bu cesaret ve erkekliklerini, olasi bir darbeden sonraki, asker sorgusunda da gosterirler....
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Bu olay akpnin çirkin yüzünü bir kez daha göstermiştir.22 Temmuz'u bu kesim TSK'ya karşı alınmış bir zafer olarak görüyor ama ordumuz bunlara dersini verecektir eminim.
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
evet haberlerde izledim ve bu adamın yüzüne türkürmek istedim...
tabi onu abd askerler koruyor sanki ! benim gözümde bir PİYADE ERİ BİLE BİR MİLLET VEKİLİNDEN DEĞERLİDİR... VE ÖYLE KALACAKTIR...
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Ümmet çapulcusu olduğu için atılmıştır
|
Balıkesirliler de ne yaptıklarını bilemez durumdalar anlaşılan. Adam zaten Balıkesir milletvekiliymiş. Hem kendileri oy verip vekil tayin ediyorlar hem de adam daha görevine yeni başlamışken siz ordu düşmanısınız diyorlar. Balıkesir insanı , bu adam oraya vahiyle gelmedi sen oy verdin. Şimde neden adamın üzerine yürüyüp hakaret ediyorsun. Sen seçtin sen katlanacaksın. O adam neyse sende o'sun.Çünkü o senin seçtiğin vekil.Şimdi bu vekiller bir güzel ülkeyi satsınlarda o zaman daha neler yapacaksınız acaba. Açık söylüyorum bu milletin yarısı vatan hayininden ileri bişey değildir.
|
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Yahu bunlar iyice işin suyunu çıkardı ama, vekil olsan ne yazar sanki adam olmadıktan sonra.
|
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Balıkesir Bozkurtu
|
ilkkurşun kandaşım balıkesirin cahil ümmetçi köylerinin nerdeyse tamamı akepeye oy vermiş olabilir ama ayvalık,akçay,altınoluk,güre,gömeç,havran burhaniye,küçükköy vs.gibi körfez ilçe ve beldelerinde yaşayanlar(edremit ilçesi hariç ordada 1000 oyla kaybetti diye biliyorum)bütün körfez bölgesi oylarını chpye vermiştir,bu insanlar akepe karşıtıdır.
|
|
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yetkilisi
|
Bu Akp'lilerin jandarma ile girdiği ilk tartışma değil. Bundan önce; Erdoğan'ın Niğde'deki toplu konut açılışı ve miting öncesinde Üsteğmenle yaşanmıştı buna benzer bir olay daha. Akp bilerek ve isteyerek orduya zarar vermek mi istiyor sorusu aklıma gelmiyor değil.
|
|
|
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Türk silahli kuvveltleri ve isbirlikci dediginiz halk size öyle bi ders verecekki, adnan menderes nasil sallandiysa sizide öyle sallandiracagiz..!
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Yönetici notu : Otağ kuralları gereği hakeret, küfür yasaktır. Tekrarlandığı takdirde otağdan bir ay uzaklaştırılacaksınız.
|
|
|
|
|
|
#11 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Bu durumda ne diyeceğimi bilemiyorum, orduya ve milletimize bu düşmanlığı kabul edemiyorum. Halkın duyarlı olmasını alkışlıyorum, halk bu şekilde tepki vermeseydi bu olay kapatılıp giderdi, duyulmazdı bile.
Akp lilerin bu şekilde davranmasını güzel buluyorum, daha ileri gitsinler. Türk milletinin yıllarca politikacılara tepki göstermemesi bu sayede değişecektir, padişahım sen çok yaşa anlayışı geçte olsa yok olacaktır. |
|
|
|
|
|
#12 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
"abdal ata binince bey oldum sanır, şalgam aşa girince yağ oldum sanır"
Bunlar da kendilerini insan sanıyolar işte...
|
|
|
#13 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Zamanı geldiğinde GENEL KURMAY bir konuşur tam KONUŞUR. O zaman bunlar çenesini kapatır.
|
|
|
#14 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Hey büyük allahım ben orada asker olacağım ve bu .... böyle arıza çıkaracaklar..Dipçikle girişip ağzını burnunu dökmezmiyim...Yemişim onun dokunulmazlığını da millietvekilliğini de....
|
|
|
#15 (İleti Bağlantısı) | |
|
TÜRKÇÜ
|
Alıntı:
ırktaşımında belirttiği gibi körfez ilçelerinin büyük bir çoğunluğu akp karşıtıdır.bu ümmetçilere oy verenlerde altın ve kömür yardımı alıp oyunu satanlardır. bunlardaki yüzsüzlük had safhada malesef.Yüce Türk Askerine bile kendi yerinde hakaret edebiliyorlar. Az kaldı çok az asker silahı ağzının içine dayadığı zamanda böyle konuşabilecek mi acaba. |
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|