![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Atsızcı Bozkurt
|
k.rt Düğünü
Kandaşlarım ... başıma gelen bir olayı sizinle paylaşmak istedim...
Ben liseyi yeni bitirdim öss'ye girdim ve sonuçları bekliyorum.Yaz tatilimide boş geçirmek istemediğim için bir düğün salonunda arkadaşlarımla birlikte garsonluk yapıyorum.... salona kimse gelmeden hazırlıkları yaptık.Pastaları,kolaları servis için hazır hale getirdik ve insanları beklemeye başladık.Az sonra düğün için damadn ailesi geldi.Gayet düzgün giyinmişler ve terbiyeli insanlardı.Oturdular ve onlara servis yaptık.Daha sonra gelen kız tarafını görünce hepimiz şok olduk.Tamamı kürt rezil insanlardı.Ve yanımızdan geçerken o iğrenç kokularından bayılcak duruma geldim.Başımızda bulunan abimize ben bunlara servis yapmam hatta bu düğünü rezil ederim dedim.O,şiddetle karşı çıktı.Biz burda işçiyiz kürt de olsalar hizmet etmek zorundasın dedi.O an tamam dedim ve durumu çaktırmadan gidip elektirik kablolarına giden telleri kestim.Dolayısıyla düğün iptal oldu.Hiç bu kadar mutlu olduğumu hatırlamıyorum. Esenlikler... Y.N : Yer ve Zaman belirtme..
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Bir kro karısıyla evlenen de kro kadar aşağılıktır.
En mutlu günlerini rezil ettiğin için tebrik ederim kandaşım.
Bu memleket, dünyanın beklemediği, asla ümit etmediği bir müstesna mevcudiyetin yüksek tecellisine, yüksek sahne oldu. Bu sahne 7 bin senelik, en aşağı bir Türk beşiğidir. Beşik tabiatın rüzgarlarıyla sallandı. Beşiğin içindeki çocuk tabiatın yağmurlarıyla yıkandı. O çocuk tabiatın şimşeklerinden, yıldırımlarından, kasırgalarından evvela, korkar gibi oldu; sonra onlara alıştı; onları tabiatın babası tanıdı onların oğlu oldu. Bir gün o tabiat çocuğu tabiat oldu; şimşek, yıldırım, güneş oldu; Türk oldu. Türk budur. Yıldırımdır. Kasırgadır, dünyayı aydınlatan güneştir. Mustafa Kemal ATATÜRK |
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Aptal olduğu için atılmıştır
|
İyi yapmışsın kandaşım bende olsam senin gibi yapardım,aşağılık k.rtlere hizmet ediceğime 2 gün aç gezerim..
|
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçülüğün Savunucusu
|
İyi yapmışsın tebrik ederim.Onursuz kırolar.
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
TÜRK
|
Çok mutlu oldum kandaşım sağol bunu yaptığın için :)
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Bu onurlu davranışından dolayı kutlarım kandaşım.Yüzümde bir tebessüm belirdi.
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Atsızcı Bozkurt
|
k*rtlerin altına kızlarını veren karılarını da versin. Türklük şuurundan yoksun sadece ot gibi yaşayan insanlara da bu yakışır. Biri ot biri b*k. Dışarıda baktığımız zaman çok rastlıyoruz.
Kandaşım yaptıkların için sağol. Esenlikler. |
|
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Atsızcı Bozkurt
|
Kandaşlarım bunlar evlen evlen bitmiyor.Halasının kızıyla kimi,diğeri amcasının oğuluyla Öbürküsü bacısıyla.Şehir dışına çıktığımda bir akrabamın yanında kalmıştım.Saat olmuş gecenin yarısı zaten yol yorgunuyum.Arka tarafta kırolar evleniyor salak, salak şemmami mi ne onu çekiyorlar zaten baska oynadığı oyun türüde yok aynı maymunlar gibi .Sabaha kadar uyutmadılar acıdığımda o civarda oturan TÜRK gençlerine oldu.Çünkü tam ÖSS sınavına denk geliyordu.
|
|
|
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
merhaba ırkdaşlarım;
arkadaşım ellerine sağlık az bile yapmışsın hainlere hepsi ucube bunların |
|
|
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Kürtten çok, kürtle evlenmeyi kabul eden gerizekalıya kızmak lâzım. Memlekette kız mı tükendi de gidip ucube kılıklı kürt kızıyla evleniyor? Türk kızları gerçekten güzel ve zeki oldukları hâlde, hem çirkin ve hem de aptal olan kürt kızında ne bulurlar anlamıyorum doğrusu.
Eminim o aptal aşık, bir kürtle evlenmenin ceremesini şimdiden çekmeye başlamıştır. |
|
|
|
|
|
#11 (İleti Bağlantısı) |
|
Atsızcı Bozkurt
|
k.rtten baska ne beklenir ki? Suc bizim Türk vatandasin, öylelerine mustahak.
Kandasim yüregine saglik iyi yapmissin tebrik ederim. |
|
|
|
|
|
#12 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Irkdaşlarım çok güzel değiniyorsunuz bu tür konulara.Ama bence gerçekten safkan Türk isek kürt olacak yaratıklardan doğuştan nefret etmemiz gerekir.Ben kendimi bildim bileli kürtlerden nefret ederim.4-5 yaşında iken kürt sözü duyunca sinirlenmeye başlardım.
|
|
|
|
|
|
#13 (İleti Bağlantısı) |
|
TÜRKÇÜ TURANCI
|
Ağabay ırkdaşım ellerine sağlık,bu olayda bir Türkçünün yapması gerekeni yapmışsın.k.rolara bu acunu dar etmeliyiz.Türk toprağında onlara rahat yok.
Kısa zamanda Tek millet, tek dil, tek devlet ve tek bayrak esasına dayanan ve sadece Türklerin yaşayabildiği uçmak (cennet) bir devlet kurulması için, devletin hiçbir kademesinde ve idaresinde Türk soyundan olmayanları barındırmayacağıma; bu mevkilere gelmek ve sadece Türk soyluları bu mevkilere getirmek için çalışacağıma, Türklüğüm, Gök Tanrım, kanım, soyum ve tüm kutsallarım adına and içerim. |
|
|
|
|
|
#14 (İleti Bağlantısı) |
|
Çaşıt Olduğu İçin Atılmıştır
|
Ne yazık ki Ankara'da artan k.rt nüfusu yüzünden oturulacak yer kalmadı.Balgat taraflarını açıkca istila eden k.rtler azıcık para harcayıp düğün salonuna gitmezken binaların küçücük garajlarından iğrenç böğürme şarkılarıyla halay diyemiyeceğim maymunsal hareketlerle zıplıyorlar.
Demek ki türlü türlü hırsızlık,dolandırıcılıkla kazandıkları parayla sizin düğün salonuna gelmişler.Sende yapman gerekeni yapmışsın.Ellerine sağlık. |
|
|
|
|
|
#15 (İleti Bağlantısı) | |
|
Türkçü
|
Alıntı:
|
|