![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
k.rt ve ermeni Travestiler
14 yaşındaki lise öğrencisi M.S., arkadaşları ile sokakta dolaşırken, travesti M.E., “Hey gençler, yukarı gelin sizi yaşatayım” diye seslendi. M.S. seslenen kişinin kadın olduğunu sanıp, ilişkiye girmek için yukarı çıktı. M.S., kadın sandığı travesti M.E. ile ilişkiye girip dışarı çıktı. Polisi arayan bir kişi ise, evde küçük çocuklarla fuhuş yapıldığını ihbar etti. Ekipler, evden çıkan M.S. ve iki arkadaşını durdurup, içeride ne yaptıklarını sordu. M.S. de yaşadıklarını anlattı. Bunun üzerine polis tarafından gözaltına alınan travesti M.E. ve ermeni travesti H.M., çıkarıldıkları nöbetçi mahkemece tutuklandı.
Çocukla ilişkiye giren travestiye 12 yıl istemi - Hürriyet Travestiler, kadın satıcıları, dönmeler ve otoban fahişeleri neden hep bunların arasından çıkıyor? |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Tanrıkut
|
Emekçi Kadınlar adlı bir derneğin Kızılay'da eylemine şahit oldum.Sloganlar:
Jin jin azad. Burda travestilerde var ! Lezbiyenlere özgürlük !
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Atatürk'ün Askeri
|
Andam, zaten k.rdün ve ermeninin kibarına i..ne derler. Bilmez misin sen yoksa? :D
|
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
Olmayan aile terbiyeleri, zeka zaafları ve paraya karasevda derecesindeki aşkları başka iş yapmalarına engel oluyor,isteselerde yapamıyorlar, ülkemizdeki bar, pavyon, kerhane vb işletmelerin sahipleri, korumaları ve çalışan çoğu kadınları kırolardan çıkıyor, ne yazıkki diyemiycem, iyiki diyorum
|
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
TÜRK OĞLU TÜRK
|
Zaten genel evlerde çalışan kadınların yüzde yetmişi kürt kökenlidir.Diğer yüzde otuzluk dilimi ise bana göre ermeni,arap,farsi gibi gruplar oluşturur.Görüldüğü gibi kürtler bu alanda da rekoru kimseye kaptırmıyor.Nerede bir ahlaksızlık,namussuzluk,gurursuzluk var kürt birinci sırada.o imrenisi (!) aile yapılarında ki ensesti hiç saymıyorum bile.Adamlar ne ana ne bacı dinliyor uçkur davasına kimi bulsa dalıyor...
|
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Boşunamı diyoruz Türk kanı asildir, ne mutlu ki Türküm.
Eğer adamın kanında asalet yoksa i.b..e'de olur puşt'ta.
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) | |
|
Yeni Üye
|
Alıntı:
Bir köpek soyundan başka ne beklersiniz ? Bu pislikler zaten soylarının pisliği yetmezmiş gibi arap örf, adeti ile yetiştirilip dahada pislenirler, dahada soysuzlaşırlar. |
|
|
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Travesti i.nelikleri şöyle dursun izmirde belediye şöförü olmuş bi kro, kız arkadaşımla otobüse bindim kart yoktu para verdim biraz yürüdüm kartı basmadı parayı cebe indirdi anlıyacağınız, bastınızmı dedim bastım dedi görmediniz siz diyerek sertleşti biraz, bişey demedim plakasını alıp şikayet edicektim arkadaşım rahatsızlanınca plaka almayı unuttum
Ben işsizim bu krolar yüzünden neredeyse 5 senedir işsizim krolar belediyede şöför olup milyar maaş alıyorlar üstelik birde milletin devletin parasını çalıyorlar aynı şekilde kro şöförler diğer krolardan bilet para sorgusu yapmıyorlar bazen. |
|
|
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
varlıklarıyla bu vatan toprağını kirlettikleri yetmiyor gibi bide üstüne üstlük,sapık cinsel kimlikleri ile toplumda ahlak kırıklığına yol açıyor aşşağılık yaratıklar.
|
|
|
|
![]() |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|