![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Kadın ve Jandarma:şemdinli de bir ihbar
KADIN Alo iyi akşamlar, bir ihbarda bulunmak istiyorum.
JANDARMA Evet. KADIN Şimdi ben ne derece güvende olabilirim? JANDARMA Ne ihbarı yapacaksınız KADIN Hani şu Şemdinli İlçe Jandarma Komutanlığı önünde patlama olmuştu ya. Bilgi vermek istiyorum. JANDARMA Evet. KADIN Birisinin ismi Seferi Yılmaz’dır. Yanındaki oğlan da Cahit Erler. Seferi Yılmaz patlama olduktan sonra ortalık yatışıncaya kadar Irak’a kaçmayı düşünüyordu. PKK olayında şimdi kendisi başkanlık yapıyor. Örgüt başı. JANDARMA Biz size gerektiğinde nasıl ulaşacağız?< KADIN Ben korkuyorum, bunlar bilirlerse beni yaşatmazlar, her yer Kürt kaynıyor zaten, çünkü benim eşim dahil Kürt. Yani bilirlerse yok etmese de "Sen bizim başımızı belaya mı sokacaksın?" derler. Korkuyorum isim veremem. JANDARMA Anlıyorum seni. Bize güvenirsen yardımcı oluruz.< KADIN Sonuçta 5 kişi burada öldürüldü, şehit edildi. Yazık günah değil miydi? Rüyalarıma dahi giriyorlar, çünkü ben o gece olayı gören tek şahidim. Çünkü Seferi Yılmaz var ya, sesini duydum, dedi ki "Suçsuz yere yattığım yıllarımın acısı bu akşam çıkacak." 12’ye çeyrek vardı, gece ben bu konuşmaları duydum. http://www.haberturk.com/news/220146.html |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|