![]() |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Kafa Tokuşturmak
Esenlikler kandaşlarım, size bir sorum olacaktı. Kafa tokuşturmak sadece ülkücülerin yaptığı bir tokalaşma mıdır? Anlamı nedir? Yardımcı olursanız sevinirim.
|
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
TÜRKÇÜ TURANCI
|
|
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Bence de hayır. Hem çok saçma. Tokalaşma işte ülkücüsü bilmem nesi mi olur. Ben ülkücü olmayan çok kişide de gördüm öyle tokalaşan.
TTK! |
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Bu tür tokalaşmayı ülkücüler icad etmiştir ama sonradan elden ele yayılıp gitmiştir. Söylediğiniz gibi bugün sadece ülkücüler değil, hemen herkes böyle tokalaşıyor. Bu ama tabi uygarca bir selamlaşma şekli değil. Özenti olmaktan kaynaklanıyor.
|
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) | |
|
Türkçü
|
Alıntı:
Kafa tokuşturmak doğada kurtların diğer kurtlarla karşılaştıklarında elektriklerini ve hislerini iletmek için alınlarını birbirine deydirmelerinden ötürü önceleri Türkçülerin kullandığı bir selamlaşmadır. Bu sebeple diğer bilumum grupların bu selamlaşmayı yapmaları özentiliktir ancak gerçek Türkçüler için özentilik değildir. |
|
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Eskiden Turan kemiğini yoklamak için karşı tarafın kafasını sol elinizin içerisine alıp,sağ elinizlede selam verilirdi.Ama bugün sadece kafa tokuşturmak bir anlam ifade etmiyor,denildiği gibi fettoşcularda yapıyor.
|
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Sanırsam Sünnet Olan Bir Selamlaşma Şekli...
|
|
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
TÜRK
|
|
|
|
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Muhammed'in Kafa Tokuşturarak Selamlaştığını Biliyordum.
|
|
|
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Biliyordun da simdi unuttunmu
Cok sacma araplar 4 defa yanak yanaga sapur supur öpüsürler. Hic de erkeklere özgü bir GÖRÜSME bicimi degil. Sapiklar... Öpüsme sünnetse sende Yalvac Muhammedin bütün yaptiklarini uygulamaya sünnet diyorsan Arabadan in deveye bin ! Ulu Tanri yaratigina us vermis kullansin diye, KülTigin sana da Tanrinin bagisladigu us`unu kullanmani salik veririm.
|
|
|
#11 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Ben Bildiğimi Söyledim Doğruysada Yanlışsada Siz Saygıdeğer Abilerimden Doğrusunu Öğrenmek İsterim...
Aşağılamaya Gerek Yok... |
|
|
|
|
|
#12 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Yahu çapulcu gibi görülmek istemiyorsanız tokuşmayıverin bir zahmet.
Ben asla çıkıp milletin içinde çapulcu gibi kafa tokuşturmam.
|
|
|
#13 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Milletin içerisinde çapulcu gibi bozkurt işareti yapmayalım,kafa tokuşturmayalım.Kızıl gibi de Atatürkçü olmayalım,laik olmayalım.Kırolar gibi kırmızı,yeşil,sarı renklerini hele hele Yörük'ler kullanmasın.Geriye ne kaldı?Bakın bu saydıklarımın hepsini kendilerine yamamaya çalışan aşağılıklara bırakırsak baştan pes etmiş oluruz.
|
|
|
|
|
|
#14 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#15 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
Kim demiş Atatürkçü, laik olmayalım diye? Kim Atatürkçü, laik olmak kızıllıktır demiş? Sen bozkurt işaretini de yap, baş da tokuştur, o üç rengi de kullan. Sana bozkurt, baş tokuşturma yüzünden çapulcu ülkücü, üç renk yüzünden de terörist gözüyle bakanlara açıklama yapmak için bol bol zamanın vardır, boşa harcayacak. Sanki "sahiplenmenin" sırasıydı. Daha önemli, öncelikli işlerimiz var... |
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|