![]() |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
KAFKASYA MARSI!!!!!
KAFKASYA MARSI!!!!
KAFKASYA DAGLARINDA CICEKLER ACAR, ALTIN GUNES ORDA, SIRMALAR SACAR. BOZULMUS DUSMANLAR YEL GIBI KACAR, KEDER BÖYLE IMIS EY GARIP ANA, KANIM HELAL OLSUN GUZEL VATANA. ........ KAFKASYA DAGLARINA BOMBA KOYDULAR, TURK´UN SANCAGINI ÖNE KOYDULAR, SANLI ZAFERLERLE DUSMAN BOGDULAR, KADER BÖYLE IMIS EY GARIP ANA, CANIM FEDA OLSUN GUZEL VATANA. ........ KAFKASYA DAGLARINDA OTURDUM KALDIM, SEHIT OLANLARI DEFTERE YAZDIM, ÖKSUZ YAVRULARI BAGRIMA BASTIM, KADER BÖYLE IMIS EY GARIP ANA, KANIM HELAL OLSUN GUZEL VATANA. ......... TURK OGLUYUM BEN ÖLMEK ISTERIM, TOPRAK DIKEN OLSA YATAGIM YERIM, TANRI DAN UTANSIN DÖNENLER GERI, KADER BÖYLE IMIS EY GARIP ANA, CANIM FEDA OLSUN GUZEL VATANA, CANIM HER SEYIM FEDA OLSUN YUCE BASBUG MUSTAFA KEMAL ATATURK ATAMA,ATAM EMRINDEYIZ! NE MUTLU TURKUM DIYENE, TURK IRKI SAGOLSUN!
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Sayın Göktürk,
Yazdığınız bu marşın ilk söyleniş tarihini bilmiyorum.. Buraya yazdığınız üsluptan anladığım kadarı ile Azerbeycan Türküsünüz..Sizinle bir bilgiyi paylaşmak isterim..Bizde de coşkuyla söylenen Atatürk'e ithaf bir İzmir Marşı vardır ki sözleri tamamen sizin yazdıklarınızı çağrıştırır..Doğrusu benim çok hoşuma gitti..Saygılar. İzmir'in dağlarında çiçekler açar Altın güneş orda sırmalar saçar. Bozulmuş düşmanlar hep yel gibi kaçar. Yaşa Mustafa Kemal Paşa,yaşa! Adın yazılacak mücevher taşa. İzmir dağlarına bomba koydular Türk’ün sancağını öne koydular. Şanlı zaferlerle düşmanı boğdular. Kader böyle imiş ey garip ana Kanım feda olsun güzel vatana. İzmir’in dağlarında oturdum kaldım Şehit olanları deftere yazdım. Öksüz yavruları bağrıma bastım. Kader böyle imiş ey garip ana Kanım feda olsun güzel vatana Türk oğluyum ben ölmek isterim. Toprak diken olsa yatağım yerim. Allahından utansın dönenler geri Yaşa Mustafa Kemal Paşa,yaşa Adın yazılacak mücevher taşa! Saygılar |
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
ESENLIKLER! SAYIN MELIKETERKEN SOYDASIM COK SAGOLUN VAROLU,
EVET AZERBAYCAN TURKUYUM,GERCEKDEN SAYIN MELIKETERKEN SOYDASIM YAZDIGINIZ SIIRLER COK DUYGISAL VE COK GOZELDI, INSAN OKUDIKCA TURAN SEVDASI, VETEN ASKI DAHA COKALIR ,BIR DAHA TESEKKURLER , YASAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA NE MUTLU TURKUM DIYENE, TURK IRKI SAGOLSUN!
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
CANIM DEDEM,TÜRK'ÜN RUHUNU YANSITTIĞIN ŞİİRLERİNLE VE YAZILARINLA KENDİMİZİ BOZKURT GİBİ,ÇERİ GİBİ HİSSEDİYORUZ.SAF VE KATIKSIZ TÜRKÇÜLÜĞÜNLE YOLUMUZU AYDINLATMAYA DEVAM ET BOZKURT KANDAŞIM.TANRININ KUTU VE ESENLİĞİ ÜZERİNE OLSUN.
ARKADAŞLAR! GİDİP, TOROS DAĞLARINA BAKINIZ, EĞER ORADA BİR TEK YÖRÜK ÇADIRI GÖRÜRSENİZ VE O ÇADIRDA BİR DUMAN TÜTÜYORSA, ŞUNU ÇOK İYİ BİLİNİZ Kİ BU DÜNYADA HİÇ BİR GÜÇ VE KUVVET ASLA BİZİ YENEMEZ. Mustafa Kemal ATATÜRK
|
|
|
|
![]() |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|