Ulu Türkçü Nihal Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihal Atsız Otağı > TÜRKÇÜ BAKIŞ > Türkçü Bakış
Kayıt ol Yardım Bozkurt Listesi Andaç Arama Bugünkü İletiler Otağları Okundu Kabul Et

Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs..

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 15.05.2008, 20:27   #1 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Toluntegin - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 101
Toluntegin Rss Beslemesi
Kahpe basından yeni bir itlik; 'İlle de Roman Olsun' programı

Esenlikler kankardeşlerim,

Türk düşmanı medya patronları ve onun kalemleri son hamlelerini de çingeneler yani hindu tohumları üzerinde yapıyorlar.
Önümüzdeki günlerde Show tv de yeni bir program olacakmış.
Bu yarışmaya sadece '''romanlar'' alınacak diğer ırklar alınmıycakmış.
amaç engiiiiiiiiiiinnnnn roman kültürünü(kalaycılık,bohçacılık,darbukatörlük,zurn acılık,falcılık,hurdacılık,çiçekçilik ve ....) tanıtmak.Şimdiden at arabasından inerek koşmaya başlamışlar ve yoğun ilgi varmış.Bu aşağılığa tepkimizi göstermemiz gerek.

Romanlar kapışıyorSadece Romanlar'ın yarışacağı yarışma programı için geri sayım başladı

Sadece Romanlar'ın yarışacağı 'İlle de Roman Olsun' isimli yeni bir yarışma programı için son sürat hazırlıklar sürüyor...Yarışmanın jürisinde Müjdat Gezen, Hüsnü Şenlendirici ve Melek Baykal yer alacak

Televizyon yarışmaları sınır tanımıyor. Şimdi de Romanlar, şarkı ve dans yeteneklerini yarıştıracak. 'İlle de Roman Olsun' adlı yarışma programının jüri heyetinde; eski filmleri ve yaptığı TV tiplemelerinde Romanlar'a yer veren Müjdat Gezen, Roman klarnetçi Hüsnü Şenlendirici ve 'Cennet Televizyon yarışmaları sınır tanımıyor. Şimdi de Romanlar, şarkı ve dans yeteneklerini yarıştıracak. 'İlle de Roman Olsun' adlı yarışma programının jüri heyetinde; eski filmleri ve yaptığı TV tiplemelerinde Romanlar'a yer veren Müjdat Gezen, Roman klarnetçi Hüsnü Şenlendirici ve 'Cennet Mahallesi' dizisinde ve 'Romantika' müzikalinde bir Roman kadınını oynayan Melek Baykal yer alacak.

YOĞUN İLGİ VAR!
Önümüzdeki günlerde Show TV'de başlaması planlanan yarışmanın sunuculuğunu ise 'Cennet Mahallesi' dizisinin başrol oyuncuları Çağla Şikel ve Alişan yapacak. Yarışmaya Romanlar'ın büyük ilgi gösterdiği ve bu yarışmayla birçok gizli yeteneğin keşfedileceği söyleniyor.
Günaydın
Toluntegin adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 15.05.2008, 20:30   #2 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Toluntegin Rss Beslemesi
Ayrıca 'roman' ismini almaya çalışmaları da k.rdolar gibi ezik olduklarının göstergesi.yani bir taraftan tarihteki Roma imparatorluğunun halkı olduğunu söylemeye çalışarak hintlik ve diğer melezliklerinden 'şopar' 'çingene' isimlerinden kurtulmaya çalışıyorlar.

bence bu topluluğu şımartmamak için kendilerine ''çingene'' demeliyiz.
Alt 15.05.2008, 20:51   #3 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

KARAMANOĞLU - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 635
KARAMANOĞLU Rss Beslemesi
Çingene eski sözlüklerde aşağılanarak açıklanıyor ve çingeneler ile evlenmek ayıplanıyordu.Ama bugün Türk Dil Kurumu'nun sözlüklerinde ve internet üzerindeki sanal sözlükte anlamı şöyle açıklanıyor.

1 . Hindistan'dan çıktıkları söylenen, dünyanın çeşitli yerlerinde yaşayan bir topluluk, Çingen:
"Karadutum, çatalkaram, Çingene'm / Nar tanem, nur tanem bir tanem"- 2 . Bu topluluktan olan kimse, Çingen.
KARAMANOĞLU adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 15.05.2008, 21:04   #4 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

Yaşadığı Yer: Tanrı Dağları
İletiler: 294
Türk Atak Rss Beslemesi
Gerçek Türkçüler zaten böyel boş anlamsız beyin boşaltıcı aptalca şeyleri izlemez ama unutmaki Toluntegin eski Türklerde konar göçer yaşıyorlardı sırf bişeylere düşmanlık yapmak için burada bu konuyu açmanı gereksiz buluyorum şoparlıktan çingenelikten kurtulmaya çalışıyorlarsa demekki dogru yoldalar burda sırf konu onlara herkes sövsün diye böyle bir girişim içindeysende yanlış içindesin bak 1 saatir konuyla ilgili kimse yorum yapmadı.Ben ne çingene ne roman nede melezleri koruyorum kahpe basın derkende bir genelleme yapman yanlış.
Türk Atak adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 15.05.2008, 21:28   #5 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

A R S L A N - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 634
A R S L A N Rss Beslemesi
Alıntı:
Türk Atak´adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Gerçek Türkçüler zaten böyel boş anlamsız beyin boşaltıcı aptalca şeyleri izlemez ama unutmaki Toluntegin eski Türklerde konar göçer yaşıyorlardı sırf bişeylere düşmanlık yapmak için burada bu konuyu açmanı gereksiz buluyorum şoparlıktan çingenelikten kurtulmaya çalışıyorlarsa demekki dogru yoldalar burda sırf konu onlara herkes sövsün diye böyle bir girişim içindeysende yanlış içindesin bak 1 saatir konuyla ilgili kimse yorum yapmadı.Ben ne çingene ne roman nede melezleri koruyorum kahpe basın derkende bir genelleme yapman yanlış.
Sen hangi kafayla Türklerin konar göçerliğini ve çingeneliği aynı kefeye koyuyorsun ? Aşağılık etnik döküntülere sövülmesine niye bozuluyorsun ? Bende senin ne niyette olduğunu anlayamadım.

Başbuğ AtaTürk'ün izinde...

A R S L A N adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 15.05.2008, 21:35   #6 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

Türk Atak Rss Beslemesi
Alıntı:
Arslan Beğ´adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Sen hangi kafayla Türklerin konar göçerliğini ve çingeneliği aynı kefeye koyuyorsun ? Aşağılık etnik döküntülere sövülmesine niye bozuluyorsun ? Bende senin ne niyette olduğunu anlayamadım.
Kesinlikle bir bagıntı kurmuyorum yada ortak bir geçmiş böyle birşey olması zaten mümkün degil aynı kefeye koymakta söz konusu degil fakat her konar göçer yörüklerde oldugu gibi çingene degildir kastettigim budur.
Alt 15.05.2008, 21:40   #7 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

A R S L A N - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 634
A R S L A N Rss Beslemesi
Alıntı:
Kesinlikle bir bagıntı kurmuyorum yada ortak bir geçmiş böyle birşey olması zaten mümkün degil aynı kefeye koymakta söz konusu degil fakat her konar göçer yörüklerde oldugu gibi çingene degildir kastettigim budur.
Ya kardeşim zaten çingenelikle yörüklerin konar göçerliğinin ne alakası var, yada kim yörüklerin konar göçerliğine laf etmiş onları çingeneler gibi göstermişte böyle bir açıklama yapma gereği hissediyorsun . Yazılan şeyleri iyi oku , yanlış algılıyorsun yaptığın yorumlar çok saçma yerlere gidiyor. Burda yörüğün konar göçerliğine laf edecek adamın, yörüğü çingene sayacak adamın biz alnını karışlarız zaten merak etme, ama açılan konuda senin çıkardığın gibi bir anlam yok zaten.

Başbuğ AtaTürk'ün izinde...

A R S L A N adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 15.05.2008, 21:41   #8 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Asena01 - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 517
Asena01 Rss Beslemesi
Alt ve aşağılık etniklere millet düzeyinde bir eğilim var!Bunun nedeni kanlarındaki asaletin baskılanmasıdır. Tarihini ve töresini unutmaya yüz tutmuş milletimize,bıkmadan gerçekleri anlatmalıyız.Bu program gibi 'annem ol!;kayınbabamın karısı ol; su gibi evlenelim!' tarzı alt kültür programları,cahilliği arttırmak ve miiletimizi hipnotize etmenin yoludur.Bu programları izlememeli ve izleyenleride uyarmalıyız.Saygılar.
Alt 15.05.2008, 21:46   #9 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 100
DELİ KURT Rss Beslemesi
.... sonra dünyanın en aşağılık 2 ırkı zenciler ve çingenlerdir!

Y.n: Politik Türk, senin olduğunun farkındayız. Hakaret ediyorsun ama hala sanalsın. Gerçek oluncaya kadar kurallarımıza uyacaksın.
DELİ KURT adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 15.05.2008, 22:17   #10 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Toluntegin Rss Beslemesi
Alıntı:
Sevgili soydaşım,
Yazdıklarını görünce bir defa baktım ancak konargöçerlik sözünü kullanmadığımı belirtmek isterim.

Şoparlıktan çingenelikten kurtulmaya çalışmak ta ne demek,bunu da anlamış değilim.
Bahsettikleri programda şoparlığın kralını yapacaklar,sunucuları da o şoparların sırtlarını birgüzel sıvazlayacak,binbir övgü yağdıracaklar sen biraz sabret ve gör.
Alt 15.05.2008, 22:23   #11 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

Türk Atak Rss Beslemesi
Alıntı:
Toluntegin´adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Sevgili soydaşım,
Yazdıklarını görünce bir defa baktım ancak konargöçerlik sözünü kullanmadığımı belirtmek isterim.

Şoparlıktan çingenelikten kurtulmaya çalışmak ta ne demek,bunu da anlamış değilim.
Bahsettikleri programda şoparlığın kralını yapacaklar,sunucuları da o şoparların sırtlarını birgüzel sıvazlayacak,binbir övgü yağdıracaklar sen biraz sabret ve gör.
Haklısın kandaş bu soyu kırıklar hakkında yazdıklarına katılıyorum sadece okurken aklımda kalan yanlış bir bilgi geregi böyle bir sonuç çıkarmışım hızlı cevap eklemekten olsa gerek bu ve bunun gibi topluluklar Türk ırkı üstünde bozulma ve kültürsüzleşmeden başka hiçbir sonuca yol açmayacakları kesindir esenikler.
Alt 16.05.2008, 01:20   #12 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

OgurTürkü - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 19
OgurTürkü Rss Beslemesi
........... kıroları, çerkezleri insan sıfatına sokmaya çalıştıkları az gelmiş ki; sıra yerden çıkma çingenelere gelmiş...

Bunların işe yarar bir özelliği var mı ki? Gizli özellikleri olsun...

Genel özellikleri; diğerlerinde de olduğu gibi; hırsızlık, katillik ve göz zevkini bozmaktır...

Y.n: Otağ kurallarını okumadan bol keseden hakaret sözcükleri içeren iletiler ekleme.

"Egemenlik verilmez, alınır."
M. Kemal ATATÜRK
OgurTürkü adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.05.2008, 18:19   #13 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Paşaelili - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 86
Paşaelili Rss Beslemesi
Şimdi oraya çıkan her çingenede kesin trakyalıyız der zaten iki tane mahalle var diye bütün trakya çingene diye tanınıyor şimdi bu yarışmayla beraber bütün dünya çingene diye tanıyacak
Selam duruyor milletler senin şu millî bayrağına.
Paşaelili adlı üye şu anda çevrimiçi konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.05.2008, 18:21   #14 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

KUTALMIŞ - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 202
KUTALMIŞ Rss Beslemesi
Alıntı:
Paşaelili´adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Şimdi oraya çıkan her çingenede kesin trakyalıyız der zaten iki tane mahalle var diye bütün trakya çingene diye tanınıyor şimdi bu yarışmayla beraber bütün dünya çingene diye tanıycak
Ben Edirnede okuyorum. Burada istanbuldan çok daha az çingene var.

O halde YA İSTİKLAL YA ÖLÜM !!!
KUTALMIŞ adlı üye şu anda çevrimiçi konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.05.2008, 19:30   #15 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Paşaelili - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 86
Paşaelili Rss Beslemesi
Alıntı:
KUTALMIŞ´adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Ben Edirnede okuyorum. Burada istanbuldan çok daha az çingene var.
Bende Tekirdağ'da yaşıyorum burda iki tane çingene mahallesi var ama nedense çingene yurdu olarak tanıtılıyor
buraları
Selam duruyor milletler senin şu millî bayrağına.
Paşaelili adlı üye şu anda çevrimiçi konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler