![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
kahraman Türk polisi otobüs yakanları buldu!
teşekkürler kahraman TÜRK POLİSİ TEŞEKKÜRLER SAYIN EMNİYET MÜDÜRÜMÜZ CERRAH
![]() PKK'yı tişörtler ele verdi 27 Ağustos 2007 Pazartesi 07:58 Otobüs yakan PKK'lıları kendi çektikleri bu görüntüler ele verdi. Korsan gösteri, yol kesme, molotof kokteyli atarak otobüs yakma eylemlerine karışan bölücü terör örgütü PKK üyesi 9 kişi yakalandı. Yüzleri kar maskeli olan PKK militanlarını, geçen hafta Gazi Mahallesi'nde otobüs yakma eyleminde propoganda amaçlı kameraya çekerek televizyon kanallarına dağıttıkları görüntüleri ele verdi. Yüzlerini kar maskesi ile kamufle eden militanların eylem günü giydikleri t-shirtler evlerinde yapılan aramada ele geçirildi. Görüntülerde yer alan kadın eylemci ise aranıyor. |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Vatansiz bayraksiz köpekler yakalandi Türk soyuna yine zarar.Bizim ekmegimizi yiyip hapisanede soysuz apo gibi göbek büyütecekler ve en kisa sürede cikacaklar. Bunlari Türk polisimiz ve Askerimiz infaz etmeli..!
|
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
bu nasıl bir çelişkidir arkadaşlar ! dağda gezen köpeklere operasyon düzenle , çatış , bu şerefsizler şehire inip eline o paçavraları alıp , soysuzun resimleriyle eylem yaptığında seyret . Bunu anlayan bir zahmet bana açıklasın. Şehir yada arazi farketmez bu soysuzlar nerede görülürse infaz edilmeli , yaktıkları otobüslerin yanına dizilmeli , başka bir çözüm olamaz...
|
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Televizyonda gördüm bu maymundan türemiş şebelekleri sıfatları tipik kürt sıfatı öyle iri yarı da değiller ufak defek sıska bişiler bunu anlatmamın nedeni.Bu olaylar yaşanırken orda hiç mi vatanını seven bir allahın kulu yoktuda bu o.ç larına saldırmadı gerçekten yazık bu millete.Akp nin Türkçülüğü bitirme operasyonu iyi işliyor sanırım baksanıza
|
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Tanriya sukurler olsun ki bu pkk lilar beyin yoksunu. Kendi cektikleri goruntuyle yakalaniyor adamlar. Burdan da anliyoruz ki Tanri akil dagitirken k.rtler gezmeye cikmis :)
|
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
|
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Türk polisini başarılarından dolayı tebrik ediyoruz. Kadın terörist'i arıyorlarmış, onun nerde olduğu malum. Pazarcıklı (Evin) kod; Ankaralı (Zehra) kod, Tuncelili (Delal) kod; Lübnan Kürtlerinden (Roza) kod, Suriyeli (Canda) kod, yine Lübnanlı (Adife-Saadet) kod ve Pkk merkez komite üyesi (Sarı Hüseyin) kod'un karısı Elazığlı Nafiye' nin Apo' ya verdiği hizmetleri o da diğer teröristlere vermek için aşağılık Pkk'lıların yanına gitmiştir.
Tanrı Türk'ünü Koruyacaktır. |
|
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Polis yakalasın akp kısa sürede salsın ne anlamı kalıyor? güpe gündüz azan yaratıklara gereken cezalar umarım bir gün verilir ...
|
|
|
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
ulan vatansız kürtler bu haber bile sizin ne kadar salak olduğunuzu gösteriyor
siz kimsiniz 3 kıtayı yöneten Türk milleti ile kafa tutmak kim |
|
|
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
o insanımsı yaratıkların yakalanmasına cok sevindim.yanlık bir konuda bişeyler söylemek istiyorum kahraman Türk polisi diyorsunuz.polisler her zaman basbakanlığa bağlıdır kahraman filan değildir polislerden hiç bişey olmaz zaten coğuda fetonun yandasıdır.asıl kahraman olan şanlı ordumuzdur tsk dır.
|
|
|
#11 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Yakalananlar gazi mahallesinin ortasında feci şekilde idam edilmeli...Bu dediklerim şuanki kanunlarla mümkün değil biliyorum ama kanımızın gereği bunu yapmak gerekir o günleride görebilecekmiyiz acaba...!!?!!TTKVY
|
|
|
|
|
|
#12 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
bütün polis memurlarına sevgi ve saygılarımı sunuyorum...
bu soysuz şer..... yakaladığı için! |
|
|
|
![]() |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|