![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Kamer Genç: Tayyip'e her yerde ders veririrm
Bildiğiniz gibi yakın zamanda mecliste malum konuşmadan sonra ne ahlaka ne de görgüye sığan trajikomik olaylar yaşandı.Bu olaya şaşırmadım ancak,bu olaylar başbakana sorulunca cevabı şu olmuştu:
Benim milletvekillerim şiddet uygulamaz, şiddet uygulayan bizzat o zatın kendisidir. Çünkü onun her hareketi şiddedtir". Düşünebiliyor musunuz ülkemizin başbakanı şiddeti resmen teşvik ediyor.Bence bundan daha vahimi ana haber bültenlerinde mecliste yaşanan olayın bir magazin haberiymiş gibi anlatılmasıydı.Bir de Ali Kırca nın haber bülteninde izlediyseniz adam kendini savunmaya uğraşıyor.Hayatının tehlike de olduğunu söylüyor.Bu bile izleyenlerin yüzünde tebessüm oluşturuyor. Bu konuya değindim sizinde ne düşündüğünüzü öğrenmek için.Saygılar |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|