![]() |
|
|||||||
| Anketimiz: Kan grubunuz nedir? | |||
| 0 Rh (+) |
|
82 | 33,61% |
| 0 Rh (-) |
|
19 | 7,79% |
| A Rh (+) |
|
82 | 33,61% |
| A Rh (-) |
|
8 | 3,28% |
| B Rh (+) |
|
21 | 8,61% |
| B Rh (-) |
|
9 | 3,69% |
| AB Rh (+) |
|
22 | 9,02% |
| AB Rh (-) |
|
1 | 0,41% |
| Katılımcı sayısı: 244. Sizin bu ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Kan Grubunuz
Kan grubunuz nedir? Benimki 0 Rh -
|
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Benimki AB RH +.
|
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
0 Rh - az bulunan bi kan kandaş bende O Rh +
|
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Türklerin hakim kan gurupları "A" ve "0" kan gruplarıdır. Türklüğü sınamak açısından kan gruplarının "RH" faktörünün önemi yoktur. Diğer kan gruplarına sahip olanlar Türkleşmiş devşirmelerdir. Tabii ki bu işin şakası. Aramızda diğer kan gruplarına sahip arkadaşlara biraz takılayım dedim. Kan grupları bir kişinin Türklüğünü sınama noktasında tek başına bir ölçüt değildir; Türklüğü sınama ölçütlerinden sadece birisidir.
Benim kan grubum da +0 'dır
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
BEnim grubum A rh(-)
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
benimkisi de 0- bigün kana ihtiyacım olursa ilk buraya bakarım heralde, öz türk kanı için.
|
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Benim kan grubum 0 RH+ . Bildiğim kadarıyla Türkiye'de en fazla bulunan kan gurubu.
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Benimkisi de A+
|
|
|
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
benim kan grubum A RH +
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
0 rh+
|
|
|
|
|
|
#11 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Benim kan grubum B RH (-)...
Çağatay abinin yazısını okuyunca yüreğim ağzıma geldi...Konuya açıklık getirirmisiniz ben şimdi saf Türk değilmiyim ?
|
|
|
#12 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
Benzer biçimde kafatası yapıları da, Türklüğün sınanmasında kullanılan ölçütlerden biridir. Türkler kafatası itibarıyla, brakisefal (yuvarlak kafatası) yapısına sahiptirler. Fakat Ermeniler'den tutun, İsviçreliler'e kadar brakisefal kafatası yapısına sahip olan insanlar vardır. Burada bilinmesi gereken nokta, Türklüğü sınama ölçütlerinden hiçbirisinin, tek başına Türklüğün tespiti açısından birşey ifade etmediğidir. Üç göbek ötesine kadar soyuna herhangi bir yabancı etnik kimliğin genleri karışmamış olan kişiler bilimsel olarak Türk sayılmaktadır. Bir kişinin genleri itibarıyla Türk olması, o kişinin ruh itibarıyla da Türk olduğu takdirde bir anlam ifade eder. Yoksa ruhunu kaybetmiş Türklerin bugün, Türk milletinin başına ne gibi çoraplar ördüğü malumdur. Hülasa; Ben sana söyleyeyim; sen katıksız bir Türk'sün. Bunu sana moral olsun diye söylemiyorum. Neden mi söylüyorum? Senin yazılarını takip ediyorum. Bu tür ateşli ve heyacanlı yazılar yazabilmek ancak Türk genlerinin ve ruhunun dışa vurumuyla mümkün olabilir. Kanında en ufak bir karışlık olan bir Türk'ün böyle bir Türklük ruhuna sahip olması eşyanın doğasına aykırıdır. Yani nehirler tersine akarsa, o kişi de Türk olmayabilir. TTK
|
|
|
|
#13 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Çok mantıklı ve güzel bir cevap yazmışsın teşekkür ederim Çağatay abi...
Cevabındaki en önemli kısım bana göre "ruh" olayı...Dediğin gibi safkan Türk olsa da ruhunu kaybetmişse neye yarar..Ama tabi ki gerçek bir Türk hem bedeniyle, hem genetiğiyle, hem kanıyla, hemde ruhuyla bir bütün olmalıdır..
|
|
|
#14 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
|
|
|
|
|
|
#15 (İleti Bağlantısı) | |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Alıntı:
Internette bir yaziya göre Türkiye'de halkın yüzde 39'unun taşıdığı A Rh pozitif |
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|