![]() |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
kandaşlara sorum var...
[IMG]file:///C:/Documents%20and%20Settings/Bahadır/Desktop/Mynet%20Email_dosyalar/MURAT_028.JPG[/IMG]
değerli kandaşlar askerliğimi hakkaride yaptım bulgaristan göçmeni bir türküm sorum şu acaba türkiyedeki lazlar kürtler çerkezler boşnaklar kısacası bu etnikler bulgaristandan göç etmiş herkese neden bulgar etiketi vururlar? ben ve ailem bulgar olsak vatanımız var bulgaristan ama annem babam türk damarlarımda da dolaşan asil türk kanı o yüzden koşa koşa hakkariye askere gittim kandaşlar ben açıkcası bu duruma karşı mücadele istiyorum yani rumeli türkü ya da bulgaristan türkü ibaresi konulmalı bize ordan göç eden pomaklar da vardır(müslüman bulgarlar)onlar zaten pomağız diyor şimdiden bütün kandaşlara saygılar... |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Resmi yanlış eklemişssin.
|
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) | |
|
Türkçü
|
Alıntı:
Ertuğrul Özkök ABD elçisnin yakılan Cadillac’ının amblemi ile fotoğraf çeken eski solculardan söz ediyor. Kendisi de o dönem solculardanmış. Ne zamandan beri devlet hizmetinde olduğu belli olmayan ve devlet hizmetinde kusur etmeyen Özkök şimdi tekrar solculuktan söz ediyor. Demokrasi ve medeniyet karşıtlığına bir de tarih ekliyor. Türk devleti yetkilileri ‘gerekirse sosyalizmi de biz kurarız’ diyorlardı. Solcuları öldürdükleri ve işkence ettikleri zaman öyle diyorlardı. O zaman dalga geçilen iddia şimdi gerçekleşti. Türk askeri ve medyası solcu ve Ant-Amerikancı oldu. Daha doğrusu medeniyet ve demokrasi düşmanlıklarını solculuk ile gizlemeye çalışıyorlar. Aydın Doğan’ın medya şefi Ertuğrul Özkök Bulgar göçmenidir. Türk devleti göçmenlerin elindedir ve Türkiye sayılan toprakların bütün varlığına onlar konmuş. Gerici bir rol oynayan göçmenler özellikle demokrasi ve medeniyete düşmanlık geliştiriyorlar. Çünkü demokratik bir rejimde onların imtiyazlı, devletten geçinme, beleşten geçinme ve başkalarının mülkiyetine el koyma olanakları olmaz. Kirli amaçlarını gizlemek için solcu, sağcı, islamcı, liberal ve akla gelebilecek herşey oluyorlar. Her zaman güçlüden yana tavır alıyorlar. Toprak, gelenek, kültür ve tarih ile bağları olmayan göçmenler maksimal rant elde etmek için uğraşıyorlar. Aynı şehirde yaşayan insanların, komşuları ve diğer insanların onlar için beş paralık değeri yok. Bulgar göçmeni Demirel sülalesi bankalara el koyup çuvallar ile banka kasalarını boşalttılar. Sırbistan göçmeni Uzanlar nerdeyse Türkiyenin yarısına el koymuşlardı. Gene Bulgar göçmeni Çağlar çok kısa bir sürede dolar milyarderi yapıldı. Türk ordusu ve diğer Türk silahlı güçleri içerisinde yüksek mevkilere getirilen köksüz göçmenler insani bütün his ve duygulardan arındırlmışçasına Kürtleri katlaimlardan geçirdiler. Boşnak göçmeni Cem Ersever binlerce ve binlerce günhasız Kürd’ü öldürdü, ölümlerine sebep oldu. Köksöz göçmenler’in büyük bir kısmı birden fazla devletin vatandaşıdır. Şimdiden kaçış yollarını hazırlamışlar. Milletten çaldıkları paraları da dışarıya kaçıran bu göçmenler en ufak bir krizde kaçıp gidecekler. Onlar için insanların ölmesi, birbirleri ile savaşması veya ‘ülke’ dedikleri yerin geleceğinin zerre önemi yok. Köksüz Ertuğrul şimdi Ant-Amerikancılığı körüklüyor. Yarın tam tersini yapabilir ve öbür gün de her ikisinin de tersini savunabilir. Yazıyı bir arkadaşım gönderdi.Bağlantıyı isteyene verebiliirm.İyi okumalar |
|
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
sayın otağ
ve sayın balasagun bu it pkk'lıların bize propagandasını yapma ertuğrul özkök bulgaristan göçmenidir ve türktür yanlışları bizi bağlamaz lütfen bu yazı kaldırılsın |
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Ya propagandasını yapan kim?Adamların göçmenler hakkında ne kadar gülünç düşünceleri oluğunu göstermek istedim.Eğer herhangi bir yönetici uygun görürse kaldırılsın o zaman.
|
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
pardon balasagun
ama kürtler şunu bilmeli biz 3 kıtaya hükmetmiş bir milletiz o yüzden cezayirde de bulgaristanda da yunanistanda da izlerimiz vardır dünya durdukça sonsuza kadar var olacaktır... |
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
ertugrul özkök ABDullah rose cumhurbaskanı secilince 2.cumhuriteyin 1.Cumhurbaskanı demişti...bu ve bunun gibi serefsizlere hesap sorulacak butun 2.cumhuritecilere 2.osmanlıcılara vatan haini köpeklere cumhuriyet düsmanlarına hesap sorulacak
|
|
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) | |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
Alıntı:
sen nerden çıkardın 2. osmanlı dediğini doğru 2. cumhuriyetcileri demiştir ama 2. osmanlı demedi ben de okudum o yazıyı osmanlının 1.cisi 2.cisimi olur Hepsi özmü öz Türk Osmanlıydı onlar 3 kıtaya hükmettiler Türk çağı açtılar zaten Kimse ne Osmanlının ne Atatürk'ün ne de Bu Vatan'a karşılıksız gönül vermiş faydası dokunmuş insanlara dil uzatamaz, dilsiz kalırlar. haydi eyvallah. |
|
|
|
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
peki bugun 2.osmanlıcılık yapanlara ne dersin kandasım
|
|
|
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
Kimdir onlar? söyle ben de bileyim...
Bunlar Türk değil ermeni Ben Kayseriliyim ama abdulayı sevmem tayyoyu sevmem onlar Daha Türküm demekten aciz bunların amacı irtica falan değil Türkelini satmak parçalamak kıroca eğitim dili vermek herkezin hakkı tektir, bir yağlı kurşun hak. |
|
|
|
|
|
#11 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
mesela alperen ocakları erzurumda osmanlı genclik kollları diye bir dernek var mesela bunların ne kadar Türkcü ! olduklarını sen de bilirsin gerci
|
|
|
|
|
|
#12 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
türkiyenin her bir ilinden çıkabileceği gibi dünyanın herbir yerindende çıkabilir bir türkçü. ama ben türkçüyüm demekle olmaz "başım" dediği "ayrılmaz mozaik" dediğinde -o kadar ayrılmazdıkta niye zaza mahallesinde yaşamıyorsun be "başım" diyecek, diyemiyorsa susacak, düşünecek, ayrılacak.
ve türkiyenin her bir ilindende çıkabilir sapmış, cahil, kör, kansızlar. ama ben kansızım diyemezler tabi yediremez kendine, başıyla sonuyla ne tasvip eder, ne red. |
|
|
|
|
|
#13 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
evet ama milliyetci gecinen ve yüzde yetmis akp ye oy veren bir sehir olunca daha baska oluyor tabi
|
|
|
|
|
|
#14 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
arkadaşlar bir sorum var bir dostumun eşi hamile çocuğuna BERTİL İSMİNİ KOYMAK İSTEDİ ben engel olmaya çalıştım.bu kelime bildiğim kadarıyla türkçe değil anlamını bilen varsa yazarsa sevinirim
Y.N.: Yazım kurallarına dikkat ediniz, cümleler büyük harfle başlar, noktadan sonra gelen kelimenin ilk harfi büyük olur, cümle noktayla biter, özel isimlerin ilk harfi büyük olur, en önemlisi Türk, Atatürk, Türkçü v.b. gibi Türklük için manevi değeri olan kelimeler kesinlikle büyük harfle başlayarak yazılır, cümlenin ortasında tamamı büyük harflerden başlayan bir kelime gurubu yazılmaz, Hatalarınızı kırmızıyla belirtiyorum, lütfen daha sonra ki iletilerinizde dikkat ediniz. |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| kandaşlara , sorum , var... |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|