![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
Kandaşlarım desteğinize ihtiyacım var...
Andalarım pkk taraftarları meclise girdi bunun üzerine pkk gerçeklerini göstermeye çalışmış kardeşlerimiz , resimlerle videolarla.... Irktaşlarım desteğinizi eksik etmeyiniz... TIKLATINIZ Bende üyeyim ve yorumlarınızı bekliyorum.Esen kalınız.. |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
|
Sitede siz değerli kandaşlarımı görmek isterim....Özellikle burdaki kandaşlarımızdan örneceğimiz o kadar bilgi var ki? Yazdıklarınızı buradan da takip ediyorum ,destek için bekliyorum... |
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
ne bilelim bi b.k olmadığını bedava siteden açılmış bi html sayfasını tıklamam birisi tıklarsa sorun yoksa söylesin :)
|
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
SİTEDE Bİ SORUN YOK KAYDOLUNABİLİR.
BİDE İÇERİĞİNİ İNCELEYELİM HMM. |
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Çok sıradan bir forum sadece. Dikkatimi çeken forumun adresi antipkk. Eğer Türkçüysen antipkk yerine antikürt yapabilirdin. pkk sadece bir sivrisinek olduğunu herkes gibi seninde bilmek gerekirdi.
|
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
herşey iyi güzelde forumda bir tane bayrağımızın veya ATAmızın resmini göremedim ben
|
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Başbuğun Ordusunda Çeri
|
Forum ücretsiz servis hizmetinden yararlanılarak yapılmış. Garantisi yok yarın öbür gün kapanabilir. antikurd.com gibi bir isim kayıt edip işe başlayabilirsin.
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
|
Yinede uğraşmışsın anda eline sağlık.
|
|
|
|