![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
kardeşlerime terörist diyemem.
Başbakan Tayyip Erdoğan'ın 60. Hükümet programı görüşmeleri sırasında Meclis kürsüsünden Demokratik Toplum Partisi'ne yaptığı "PKK'ya terör örgütü deyin" çağrısına DTP'den yanıt geldi.
DTP İstanbul Milletvekili Sabahat Tuncel, "Kimse bizden kardeşlerimizi terörist ilan etmemizi beklemesin. Hiçbir Kürt bunu demez" diye konuştu. Batman'da, 'Hasankeyf Kültür ve Sanat Festivali' etkinlikleri kapsamında belediye tarafından yapılan Yaşar Kemal Kent Ormanı'nın açılışı için bir tören düzenlendi. Törene, AKP İstanbul Milletvekili Mehmet Domaç ve AKP Batman Milletvekili Mehmet Emin Ekmen ile DTP'li Tuncel katıldı. "21 arkadaşıyla Meclis'te temsil edildiklerini belirten Tuncel, şunları söyledi: "Bize dediler ki, çocuklarınızı terörist ilan edin, sizi farklı görelim. Kimse bunu bizden beklemesin. Hiçbir Kürt ferdi bunu kabul etmez. Kendi farklılıklarımızla bu coğrafyada yaşamak istiyoruz. İlk kez bu kadar Kürtlerin temsil oranı var. Bu şansı iktidar partisinin iyi değerlendirmesi gerekiyor." Erdoğan, salı günü Meclis'te yaptığı konuşmada DTP'nin farklılık vurgusuna dikkat çekerek, "Elbette farklılıklarımız zenginliklerimizdir, ancak öncelikle terör örgütünü terör örgütü ilan edeceksiniz" demişti. hürriyet gazetesi 9 eylül 2007 Ordumuz daha neyi bekliyor bilmiyorum.Bana kalırsa İlker Başbuğ Genelkurmay Başkanı olduğunda daha sert bir tavır gösterebilir. |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Kutlu yolda bir TÜRK
|
Yani adamlar diyor ki;biz dahil tüm kürtler pkk yı savunuyoruz.Yeterince açık konuşmuş...Daha ne bekleniyor anlamıyorum.Hadi askeri bıraktım,bu milletin bile ayaklanması gerek.
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Bu kadin görünümlü sahsin sözüne katiliyorum
"Hiç bir k.rt pkk'yi terörist ilan etmez" yani her k.rt ya pkk yada yanlisidir, bu kadar açik bir sekilde ilan etmis. Tabi bunun arkasinda suhursuz çapulcu sürüleri olacaktir "bizim sözümüz pkk'ya, yokasa k.rtler bizim kardesimizdir" diye. erdoganin çokkültürcülük anlayisi ise bir marifet gibi "zenginligimiz" tarzinda söylemesi kendi kaninin vede karisinin kanlarinin dan olsa gerek. Bunlara bu ülkenin yegane sahiplerinin TÜRK milleti oldugunu göstermenin vakti gelmistir Pasam.
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) | |
|
Türkçü
|
Alıntı:
TÜRK çocukları ecdanını tanıdıkça, ona sahip çıktıkça, yine çok büyük işler yapacaktır. Medeniyet ufkunda yeni bir Güneş gibi parlayacak ve tarih sayfalarına yine TÜRK adı ile yazacaktır. Mustafa Kemal ATATÜRK
|
|
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
dandanakan ırkdaşım yazın haklı olmakla birlikte ,paşalarımız arasında bir kıyaslama yapmanın ve biri için dolaylı da olsa imalarda bulunmanın pek hoşuma gitmediğini söylemem gerekir.
|
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) | |
|
Atatürkçü
|
Alıntı:
Elbette degildir. Son soz, Buyukanit pasaya ait olmakla beraber, kararlar ortak gorusler dogrultusunda cikar, yani genelkurmay baskani kim olursa olsun, sonuc fazla degismez. Onemli olan kurmay kadronun ne dusundugudur. Hepimiz, kurmaylara guvendigimize gore pasalarimiz arasinda herhangi bir ayrim yapmamiza gerek yoktur. Bu tur olaylarin siyasi kaos yaratip, darbe surecini hizlandirdigi kesindir, ancak gurcu tayyip, millete karsi rolunu oyle guzel oynuyor ki, boyle bir olaydan dahi puan toplamayi ihmal etmiyor. Kopekbasi apo´ya terorist yerine sayin diyen ve dtp´li teroristlerle, her turlu isbirligi icerisine giren bir kisi oldugu halde, simdi kalkmis, dtp´li teroristlerden, pkk´yi teror orgutu olarak tanimalarini istiyor. Tabi, basta bu kadar rakkas bir siyasetci olunca da, oylarin %47´sini alip, genelkurmayin hareket alanini kisitliyor.
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Bu maymunların kürdlüğünü savundukları kadar Türklüğümüzü savunursak kafatasçı ırkçı faşist derler bize... ama onlara serbest!?
|
|
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Sabahat, umarim yarin sabahi goremiyesin.
|
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Diyemeyecekleriniz bizler biliyoruz da,
bilmeyen afyonlanmış beyinler uyansın ! |
|
|
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) |
|
Ümmet çapulcusu olduğu için atılmıştır
|
Bizler zaten ırkçıyız.Yüce Türk ırkının çıkarları için varız ve daim olacağız.Elbet birgün harekete geçeriz.Topraklarımızı işgalden kurtarırız.
|
|
|
|
|
|
#11 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Ibret alinacak bir irki birlik. Bu kadin bir alevi kürdü. Bir alevi kürdü olarak hamidye alaylarinda dedesi üst düzey görevlerde bulunan ve alevilere katliam yapan Ahmet Türk ile ve onun fikir arkadaslarina sahip cikiyor? Aleviler Türk mü diye asil soylu Türkmen alevilerin Türklügünden süphelenen Türklere nazaran ne kadar da yol kat etmisler bu kürtler. Devletler arasi sinirlari asmsilar, mezhep celiskilerini asmislar ve tek yürek tek bilek olmuslar Türklere karsi. Bizse hala daha yok su alevimidir yok su sünnimidir diye yerimizde saya duralim. Itiraf ediyorum arkadaslar, eger ki yüce Türk ulusu, bu Türkler arasindaki bölünmeyi asamazlarsa, Turan söyle dursun Güney dogu Anadolu'yu bile kaybederiz. Cünkü dis düsmanlara karsi bir cephe olmak icin icte birlik olunmasi lazim. Eger ama bunu basarirsak Türk Ulusunu'da kimse tutamaz.
Osmanli'nin kurulus yildönümlerinin icine edeyim. Osmanli modelinde cözüm arayan Türklere ne demeli? Eger ki Osmanli modeli caga uygun olmus olsaydi niye cöktü o zaman? Osmanli modelinde degil cözüm. Cözüm ASiL KANIMIZDA. Burda bir daha alevilik sünnilik arasi tartismalarini görmesem keske demeden edemiyorum. A.Y. (Afsar Yigitlemesi) |
|
|
|
|
|
#12 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Uyan Türk evladi diye haykirmak istiyorum...
|
|
|
|
|
|
#13 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
ZATEN BU .... MECLİSE GİRİNCE BÖYLE YAPACAĞI BELLİYDİ.BU VE BUNUN GİBİLERE DERHAL BİRŞEY YAPILMALI BU KADIN DERHAL İDAM EDİLMELİ KADIN NEREDEN ÇIKTI DA MECLİSE GİRDİ NERDEN OLACAK CEZAEVİNDEN KADIN PKKYA YARDIM VE YATAKLIKTAN YAKALANDI CEZAEVİNE GİRDİ SONRA MECLİSE BÖYLE BİRŞEY OLMAZ HAYDİ TSK ŞİMDİ HAREKETE GEÇME ZAMANI VE ASIL DARBE VURULMALI DAHA NEYİ BEKLİYORSUNUZ (AKP-MHP-DTP)GÜZEL BİR TEMİZLİK LAZIM
|
|
|
|
|
|
#14 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
#15 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
zaten herşeyi açık açık söylüyorlar.Biz terörist kürtçü bir partiyiz.Bunlar acilen tutuklanmalı ve idam edilmeliler.
|
|
|
|
![]() |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|