![]() |
|
|
#16 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Başın sağolsun Gökyeleli Bozkurt Ağabey. O kadar büyütmüşsünüz, kolay değil tabii ki, acınızı anlıyorum.
Evcil hayvan beslemek gerçekten sorumluluk isteyen bir şey ve zamanla evcil hayvanınızla aranızda duygusal bir bağ oluşuyor. Ben küçükken civciv, kuş, kedi, köpek, tavşan, balık, su kaplumbağası beslemiştik. Tavşanı, ben evde yokken bir tanıdığımıza vermişler ve bana evden kaçtı demişlerdi, çok ağlamıştım, küçüktüm. Kediyi bakamayınca teyzemlere vermiştik. Köpeği de yakın zamanda beslemiştik, onu da verdik bir tanıdığa. Civcivlerim öldüğünde; balıklarım; su kaplumbağam öldüğünde her biri için çok üzülmüştüm, ağlamıştım. Fakat şu an hiçbir hayvan beslemiyorum, çünkü ölürse unutamayabilirim, vicdan azabı çekerim.
|
|
|
#17 (İleti Bağlantısı) | |
|
Atsızcı Bozkurt
|
Alıntı:
hayvanlardan ders alması gerekenler çoktur.. tek bir sokak köpeğini , kedisini 100 milyar kürte değişmem. bu hayvanların bazı insanlardan çok daha asil oldukları ve kendi cinsi dışında hayvanları eş olarak kabul etmediklerini görüyoruz. kürt karısı ile evlenen veyahutta kürte kaçan Türk kızları bu hayvanlardan ders almalı... Sayın Gök yeleli Bozkurt Irktaşıma sabır diliyorum.. tek teselli bulunacak tarafı ; kedisinin normal ömrünü tamamlayarak eceli ile ölmüş olmasıdır. geçmişte "noni " isminde , irlanda seteri bir köpeğim vardı. tam 17 sene yaşadı.. emektar , vefalı , sadık köpeğim , çocukluk arkadaşımdı. bir tıp bayramında 14.mart.1979 da yolun karşısında beni görünce; heyecanla , sevinçle bana doğru koşarken ; bir kürt dallamasının kullandığı kamyon tarafından ezilerek kucağımda son nefesini verdi.. o kadar üzüldüm ki ; anlatamam.. sanki çocuğumu kaybettim.. köpeğimi ezen kürt dallamasının , sanki hiç bir şey olmamış gibi sırıtarak yola devam etmesi ise beni çıldırtmıştı.. Gök Yeleli Bozkurt ırktaşımın acısını çok iyi anlıyorum. ama dediğim gibi kedisinin bir kürt tarafından katledilmemesi , eceliyle ölmesi teselli olunacak bir husustur.. tekrar başı sağolsun.. Tanrı diğer kedisine uzun ve sağlıklı bir ömür versin. |
|
|
|
|
|
|
#18 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Başınız sağolsun.Benim de muhabbet kuşum gözümün önünde ölmüştü.3-4 yıl geçti acısı hala taze.Anlıyorum üzüntünüzü.
|
|
|
|
|
|
#19 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Başın sağolsun kıymetli ağabeyim,
"Kedi pis hayvandır, ölünce direk cehenneme gider" diyen yobazlara inat Pamuk'un ukbada mesut olması temennisiyle... |
|
|
|
|
|
#20 (İleti Bağlantısı) |
|
Atsızcı Bozkurt
|
ESENLIKLER! BASIN SAGOLSUN , CAN KANDASIM.COK UZULDUM.
NE MUTLU TURKUM DIYENE, TURK IRKI SAGOLSUN!
|
|
|
#21 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Gökyeleli Bozkurt kandasim basin sagolsun..
|
|
|
|
|
|
#22 (İleti Bağlantısı) |
|
Atsızcı Bozkurt
|
Esenlikler, başınız sağolsun Gökyeleli abi.Kedileri çok severim, ileride kendime ait evim olduğunda bir Ankara kedisi beslemeyi düşünüyorum; ama sonunda o kadar alışacağım ve ölümünü göreceğim korkusu, Pamuk'un ölümüyle yeniden canlandı.
|
|
|
|
|
|
#23 (İleti Bağlantısı) |
|
Atsızcı Bozkurt
|
Bir hayvansever olarak çok üzüldüm.Başınız sağolsun.Diğerinin ömrü uzun olsun.Benimde muhabbet kuşlarım vardı.Onlara "pis kürt" demeyi öğretiyordum.Belli belirsiz içlerinden biri söylemeye başlamıştı ki elim bir olay sonucunda dördünü birden kaybettim.
|
|
|
|
|
|
#24 (İleti Bağlantısı) |
|
Atsızın Öğrencisi
|
Kiymetli irktasim, basin sag olsun.
Inan cok uzuldum. |
|
|
|
|
|
#25 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
Benimde kedim ölmüştü , gerçekten bir çok insan çevremde ölse bu kadar üzülmezdim.
Mekanı kedi uçmağı olsun. |
|
|
|
|
|
#26 (İleti Bağlantısı) |
|
Atsızcı Bozkurt
|
Ben hayvanları çok severim. Benim de bir hint horozum vardı (yerel ismiyle istanbul horozu). Onu çok severdim ancak maalesef cahilliğime geldi ve kuru bulgur yedirdim. Hayvan şişti ve kursağı patlayarak öldü. O öldüğünde çok üzülmüştüm çünkü onun ölümünden tamamen ben sorumluydum. En azından sizin kedinizin ölümünden siz sorumlu değilsiniz. Yine de biraz geç olucak ama başınız saolsun.
|
|
|
|
|
|
#27 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Başın sağ olsun ağabey.Bu otağın en çok sevdiğim yanlarından biride hayvansever kandaşların bulunması.
|
|
|
#28 (İleti Bağlantısı) |
|
Aptal olduğu için atılmıştır
|
Hayvanı sevemeyen , doğayı nasıl sevsin İsmet...
diyor Ulu Başbuğ.. |
|
|
|
|
|
#29 (İleti Bağlantısı) |
|
Ümmet çapulcusu olduğu için atılmıştır
|
Evde birlikte yasadigimiz hayvanlar,evin bir üyesi,Ailenin bir üyesi oluyorlar.Hastaliklari ile ilgileniyoruz,temizlikleri ile ilgileniyoruz,büyütüyoruz,besliyoruz,anilarimiz oluyor.Onlari yitirdigimizde cok üzülüyoruz dogal olarak.
Sayin Gökyeleli Anda,basin sag olsun. |
|
|
|
|
|
#30 (İleti Bağlantısı) |
|
Atsızcı Bozkurt
|
Üzüldüm çağatay abi başın sağolsun
|