![]() |
|
|
#16 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Her fikir adamı gibi Ziya Gökalıpı eleştirmek? doğru olabilir bu söz benim değil Atsızata nın sözü .Evet eleştiriyorum ama kızıl değilim sonuna kadar sapına kadar sonsuza kadar Tuarancıyım ve bundan gurur duyuyorum.Ömrüm yettiği sürece de gurur duyacağım.Bu otağ da fikir koşturan yeni eski herkeze sesleniyorum .Belki beni atarlar buralardan ama Hedef Turan.Turan a kadar durmak yok .
|
|
|
|
|
|
#17 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Ziya Gökalp, Türklüğü seven her Türk'ün her zaman saygı ile andığı fikir adamlarımızdan birisidir. Bu saygı, onun Türklüğe fikir alanında yaptığı hizmetlerin eseri ve sonucudur. Her fikir adamında olduğu gibi, elbette ki Ziya Gökalp'ta da tenkit edilecek tarafları vardır. Bu tenkidi, fikrin ciddî sınırlan içinde yapmak da elbette ki lâzımdır. Ancak, bu gibi tenkitlerin tek gayesinin Türkçülüğe ve ilme hizmet olması gerekir.. Evet gayem tamamen budur.Bundan sonra da ilelebet bu olacaktır.Bu sözlerin kimin olduğunu Bana okumamı önerenlere okuması için öğrenmeleri için tekrar okuyup anyabilmeleri için kestim kopyaladım yapıştırdım.Esenlikler...Kes kopyala yapıştır yasak olmasına ramen.
|
|
|
|
|
|
#18 (İleti Bağlantısı) | |||||
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
Alıntı:
Bu konuda otorite olamayacağınızı önceki yazımda belirtmiştim ancak ısrarını görünce ileti geçmişinize bir göz atmak durumunda kaldım. Bir kaç iletini buraya ekliyorum. Bakalım engin bilgi birikiminle cahillikle suçladığın bizlere neler söyleyebileceksin. Alıntı:
Alıntı:
pkklı gebermiş leşleride mi şehit sayıyorsunuz ki bu sayıyı bir anda otuzbinlere çıkarmışsınız. Ya da askerlerimiz başta olmak üzere görev yapan diğer görevlileride ekleyince bu mücadeledeki toplam kaybımızın on bin civarında olduğunu yoksa yeni mi duyuyorsunuz? Alıntı:
Ayrıca; hemen her iletinizde anlatım bozuklukları, cümle düşüklükleri ve yazım yanlışları mevcuttur.
|
|
|
|
|
#19 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Evet olabilir. Ama sizden beklediğim bir kandaşnızın açığını bulup afişe etmek yerine fikirlerini daha iyi inceleyip sağlıklı ve doğru kararlar vermenizdir. Esenlikler.
Y.N: Alıntı gereksiz olduğu ve bir üst iletide yer aldığı için kaldırılmıştır. |
|
|
|
|
|
#20 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Yorduğunuz kafanıza ve fikirleinize ,görüşlerinize birde doğru okumadan acaleyle varılan kararlarınızı eklediğmiz zaman ortaya yukarıdaki gibi bir fikir karmaşası çıkıyor.Maalesef Yazılarımın tamamını okumak zahmetine katlanmış ve bu kadar zaman harcamışken ah birde ne demek istediğim hakkında en ufak bir fikriniz olabilseydi.Keşke o köpek başı şerefsiz terörist başı hakkıdakı yazımın tamamını okumak zahmetine katlanabilseydiniz.Sağlayan deme gafletinde bulunan kandaşımın gafletle yapmış olduğu hatayı düzeltmeye çalıştığımı görebilseydiniz ama ne yazıkki böyle olamıyor.35 bin rakamını nerden kaynak gösterdiğim eğer bu ülkenin resmi yayın kuruluşu olan T.R.T belgesellerini izlerseniz anlayabilirsiniz.
Bahsettiğiniz yahudilik belkide İbranilik olabilirmi.orada kullanmış olduğum Hz.Hazreti değildir inceleyin.O yazıdaki anlatılmak istenen o Süleyman ı diğer süleymanlardan ayırabilmekti.Ama ne yazıkki siz o hoş görüye sahip olamadınız. Evet bazı imla hatalarım olmuş olabilir bunlarıda konu içinde süregelen heyecanıma vererek değerlendirmenizi beklerdim.Yoksa bir kandaşınızın hatalarını afişe ederk aşşağılayarak nereye varmak istediğinizi anlayabilmek mümkün değil. Bir insan eğer tüm alçak gönüllüğüyle Çapulculardan hoşlanmadığını bağıra bağıra söylüyorsa onu tekrar çapulculukla suçlamak onun damarına basmak olazmı. Sonra benim Ziya Gökalp in Türkçüğüyle ne gibi bir zorum olabiriki.Sadece ben onun fikirlerine kayıtsız şartsız katılamıyorum hepsi bu.Hakkımda yazmış olduğunuz yazıyı tekrar bu yazıyı tam ve eksiksiz okuduktan sonra düşünmenizi ve vijdan muhasebesi yaparak cevaplamanızı rica ediyorum Esenlikler. |
|
|
|
|
|
#21 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Afişe etmek değil bu yaptığım. İçi boş cümleler, gereksiz yanıtlar karşısında hatalarınızı göstermek ve bazı konularda otoriteymişçesine geliştirmiş olduğunuz tavırlarda daha dikkatli olmanızı sağlamaktır amacım.
Bundan sonra iletilerinizde daha dikkatli olunuz otağımıza yakıştığı şekilde. Bir Türkçü herşeyden önce Türkçeyi iyi kullanabilmelidir. Özellikle anlatım bozukluğu ve yazım yanlışlarına dikkat ediniz. Ayrıca iletilerinizin tamamını da inceledim merak etmeyin!
|
|
|
|
#22 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
.
. . Ben Türkçemizi yeterince iyi kullanabildiğim fikrindeyim.Buradaki kasıt devrik cümlelerse sizinde anlatımalrınız içinde bolca rastlatabilmek mümkün.Asla içi boş yanıtlar olarak tanımlayamazsınız fikirlerimi.Her biri yılların birikimi ve tecrübesi.ve ayrıca tamamını incelemenizi de arzu ederdim.ve tavsiye ederim.Yazılarımın hiçbir satırında otağımıza yakışmayacak bir tek satır bulabilirmisiniz. Ayrıca iletilerinizin tamamını da inceledim merak etmeyin![/quote] |
|
|
|
|
|
#23 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Türkçemizi iyi kullanabilmek bu iletiniz içinde geçerli midir Alpata Toktamış beğ?
Sizi son defa uyarıyorum. Bir Türk her şeyden önce misafir olduğu yerdeki davranışları ve üslubu ile kendini, asaletini belli eder. Üslubunuza çeki düzen verin yoksa üyeliğinizi iptal etmek durumunda kalacağım!
|
|
|
|
#24 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkcü
|
Alpata Toktamis,
Ekran arkasindan Delikanli´lik taslamak kolay. Kimseye boyun eymene gerek yok, kimse eymeyede calismiyor zaten. Türk zaten boyun egmez.. Fakat su iki Ulu Türkcü Mustafa Kemal ve Nihal Atsiz´a boyun eymek zorundasin. Bu iki Ata "Gökalp iyi Türkcü" diyorsa ve sen Türkcü oldugunu düsünüyorsan, bunu tartman bile sakincali. Ilk önce onlar kadarini yap, sonra Ulu Türkcüler Listesinde degisikliklere kalk!
|
|
|
|
#25 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Bağzı şeyler konuşularak anlatılamıyor baksanıza.Be neler diyor neler duyuyorum sizlerden.Canınız istediğini yapın .Benim başım dik gönlüm rahat.
|
|
|
|
|
|
#26 (İleti Bağlantısı) | |
|
Yeni Üye
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#27 (İleti Bağlantısı) | |
|
Türkçü
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#28 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Benim Türkçülüğümden Şüphem olamaz.
|
|
|
|
|
|
#29 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
|
|
|
|
|
|
#30 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Seni uyarmıştım Alpata Toktamış.
Ezik misin kardeşim sen kendine düşman arıyorsun! Her yazın çelişkili gelmiş burda külhanbeylik yapmaya çalışıyorsun. Yemezler aslanım senin gibi sanal bebeleri biz çok gördük. Hadi sen git sokakta parkta oyun oyna. Ne zekan ne birikimin ne de yüreğin bizimle birlikte olmaya yeter. Üyeliğin iptal edilmiştir.
|
|
![]() |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|