![]() |
|
|
#16 (İleti Bağlantısı) |
|
Göktürk Çerisi
|
Y.N: Seninde canın iptal edilmek istiyor ki büyüklerinin lafının üstüne laf söylüyorsun. Her şeyiyle bizden kopyalanan ve bizden kovulanların üye olduğu sitenin reklamını yapmaya çalışma...
|
|
|
#17 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Madem bu resim konusu gereksiz yere uzatılıyor, kısa bir açıklamada bulunalım.
Dulkadiroğlu Hakan iyi bir ressamdır. 2005 yılında bizzat benim ricam üzerine 8 tane aynı tarzda suluboya resim yapmıştı ve bunları tarayıp Türkçü.net'e koymuştuk. O zamanlar resimlerin altında site adresi yazmıyordu. Birileri resimleri almış ve başka sitelere eklemiş olabilir. Burada görülen resimler o resimlerdir, sonradan altlarına atsizcilar.com'un adresi yazılmıştır. Biz başka sitelerden birşey kopyalamayız, herkes bizden kopyalar. Bahse konu sitede orjinal bir tane sayfa bile yoktur; büyük bir kısmı Türkçü.net'ten, geri kalanı da tonyukuk.net'ten kopyalanmıştır. |
|
|
|
|
|
#18 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Dulkadiroğlu Hakan Beğ, resimleriniz gerçekten övgüye değer nitelikte. Bende bir Resim öğretmeni olarak tarzınızı çok beğendiğimi belirtmek istiyorum. Çok az sayıda sanatçı bu tarzda çalışmalar yaptığı gibi kalabalık figürleri çizmekten de çekinir. Renk dağılımı ve konu seçiminizde çok iyi.
Sizi kutlarım. Çalışmalarınızın devamını bekliyoruz. |
|
|
|
|
|
#19 (İleti Bağlantısı) |
|
Türk Irkı Sağolsun...!
|
Gerçekten çok güzel 1. resim çok hoşuma gitti bir sergi açarsanız büyük rağabet göreceğine eminim resimlerinizin...
|
|
|
#20 (İleti Bağlantısı) |
|
Atsızın Öğrencisi
|
Bende bu resimleri başka sitelerde falan görmüştüm ve kimin yaptığınıda çok merak ediyordum.
O kişinin aramızdaki bir Atsızcı büyüğümüz olmasına çok sevindim.Ellerinize sağlık.
|
|
|
#21 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Resimler bizi; TÜRKLÜK' ü anlatıyor...
Yapanın ellerine sağlık.. |
|
|
|
|
|
#22 (İleti Bağlantısı) | |
|
Yeni Üye
|
Alıntı:
Hesabı tek başıma kullanmıyorum.. Ben kandaşımı sorgulamadım, aksine yaptığı resime hayran kaldım. Sorduğum soruya gelince, ben kandaşımın resmi kendisinin mi yaptığını yoksa bir program aracılığı ile mi yaptığını merak etmiştim, mesajımda düzgün belirtememişim.. Turkcu_20'nin açıldığını şimdi öğrendim.. Şimdi sizden istediğim Turkcu_20'yi iptal edip bu hesapta devam etmem olacaktır.. |
|
|
|
|
|
|
#23 (İleti Bağlantısı) |
|
Hülagünün Izinde
|
Tek kelimeyle mükemmel. Elinize saglik kandasim.
|
![]() |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|