![]() |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
M.Levent ÖZGEÇ-Güzel Sözler ve Düz Yazıları
BİR DOST'A SESLENİŞ
Gönül; Her sevgide karşılık bekler Kendini harap etmeye gerek varmıydı? Bir yalan sevdanın düşüp peşine Ömrünü verdiğin yürek darmıydı? Bükülmez dediğin,bilek yarmıydı..? M.Levent ÖZGEÇ Mısralar da Ağlar Kitabından ----------------------------------------------------------------------------------------- İnsanların Gözüyle ; İnsanların gözüyle bir insanın değeri; Kendi menfaatine vermiş olduğu değer,çıktıktan sonra, geriye kalan insanlık değeri ile ÖLÇÜLÜR...! M. Levent ÖZGEÇ GÖNÜL PINARI Kitabından ------------------------------------------------------------------------------------------ Pişmanlık Herkes gibi bazen bende pişman olurum amma; Yinede derim ki; Pişmanlık: Geriye döndüğümüz zaman üzüntü duymakla değil, ileriye baktığımız için geriyi göremediğimizden olur. M.Levent ÖZGEÇ Gönül Pınarı Kitabından ------------------------------------------------------------------------------------------- Kılavuz ; Karga gibi kılavuz olacağına,kartal gibi yalnız ol ki ; Zararın sadece kendine olsun... M. Levent ÖZGEÇ Mısralar da Ağlar Kitabından ----------------------------------------------------------------------------------------------- KISSADAN HİSSE Yalan olmuş artık bütün gerçekler Riyakar insanlar sarmış dünyayı! Menfeat uğruna,secde edersen Kabul etmez adın,insan OLMAYI..! M.Levent ÖZGEÇ Mısralar da ağlar kitabından ------------------------------------------------------------------------------------------------- Sözüm kimseye değil ama; İnsanların elinde oyuncak olup,onursuzca yaşayacağına, onurlu bir şekilde yaşayarak öl'ki; Seninde bu yalan dünyada geride kalan,onurlu bir mezarın OLSUN...! M. Levent ÖZGEÇ GÖNÜL PINARI Kitabından ------------------------------------------------------------------------------------------------- Sadece bir kaç kişinin yüreğinde kalmaya çalışan insanlar, belki de bir anda;Yüzlerce kişinin yüreğinden çıkmaya MECBUR KALIRLAR...! M. Levent ÖZGEÇ GÖNÜL PINARI Kitabından ---------------------------------------------------------------------------------------------------- *SORDUN mu HİÇ Kendine? İnsanım diyerek yola çıktım da Bastığım toprağı incittim mi ki ? Gönül bahçesinde güller derdim de Kestiğim yaprağı incittim mi ki...? M.Levent ÖZGEÇ Gönül Pınarı Kitabından ----------------------------------------------------------------------------------------------------- OLSAYDIN! Dikensiz gül olmaz,diyordum amma İstediğim gül'de,diken olsaydın! Uğruna ömrümü,verirdim amma Benimle boynunu,büken olsaydın! M.Levent ÖZGEÇ Mısralar da ağlar kitabından ------------------------------------------------------------------------------------------------------- -GÖNLÜME SÖZÜM GEÇMEDİ! - Şair gönlüm,karar verdi bu gece Bu aşkı bir daha yazmayacağım! Dolansa dilime binlerce hece Ettiğim yemini bozmayacağım..! M.Levent ÖZGEÇ Mısralar da ağlar kitabından ------------------------------------------------------------------------------------------------------- ıÜü YAKIŞMAZ...! Her yüz göze,her göz yüze YAKIŞMAZ! Gözün varsa; Bakmasını bil yeter! Her söz dile,her dil söze YAKIŞMAZ! Sözün varsa; Akmasını bil yeter...! M. Levent ÖZGEÇ GÖNÜL PINARI KitabındanıÜü ------------------------------------------------------------------------------------------------------- Yüreklerin beraber olduğu her yerde, Gözlerde her zaman; Aynı hedefe bakmaya MECBURDUR...! M. Levent ÖZGEÇ GÖNÜL PINARI Kitabından ------------------------------------------------------------------------------------------------------- Gidilen yol yanlış sa;Gün gelir ;Yanlışlarda ,elbet bir gün; Yanlış yoldan SAPARLAR...! M. Levent ÖZGEÇ GÖNÜL PINARI Kitabından -------------------------------------------------------------------------------------------------------- |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|