![]() |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Tengri Türkü korusun
YaŞaSıN TÜRK IrKı ,
TANRI SANA TEŞEKKÜRLER OLA BENİ TÜRK YARATTIGIN İÇİN MİNNET OLA, BU YÜREK KIPIRDANA İNLEYE, SON NEFES SON NEFERSE ÇALKALANA,KÖPÜRE, TANRIM TANRIM DİYE, VaRoLsUn TÜRK IrKı, IrKıM NE GÜZEL YÜREKSİN,NE GÜÇLÜ VE HEYBETLİSİN, TANRI DAGI MEKANIMDIR, KURTLAR ŞAHİTİM, VERKİLİM Tanrıdır, bizler tanrı kırbacı koca ,hoyrat CESUR TÜRKLER Tengri Türkü Korusun |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Hoşgeldin ilk öncelikler daim olmanı dilerim.Sesli sohbet otağımıza katılman dileğiyle.
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
hoşbulduk
sağolasın kadim olasın ilk payaşımıma mesaj yazdığın için ayrıca tşk.ederim |
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Aramıza hoşgeldin Börteçine. Otağımıza eklemiş olduğun nazım güzel ama aynı anda hem Tanrı hem Tengri ifadelerini kullanman pek hoş durmamış. Ayrıca Tanrı ve Allah ikileminden de kurtulman gerek.
Esenlikler. |
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) | |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Alıntı:
tengri Türkü korusun benim başka bi sitede imzamdı kes kopyala derken yanlış almışım sadece... ilk heyecan böyle bir ikilemimde yoktur ayrıca.. benim için farketmiyor kelimeler önemli olan anlamları olunca bi tane yaradan var.olaya bu şekilde bakıyorum bu sesli konuşma?? anlamdım nedir |
|
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Otağda bi başlık var "sesli sohbet hakkında". ordan inspeak programını indiriyorsun bi rumuz alıp Balkan -Turkish kanalında Türk'üz, Türkçü'yüz, Atatürkçü'yüz kanalına girip kandaşlarımızla sesli sohbet edebiliyorsun. Katılmanda fayda var diye düşünüyorum. O açılan başlıkda daha ayrıntılı bilgi bulabilirsin.
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|