![]() |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
İçimden Gelen Bir Koşuk...
BEDENİM UYKUDA
Zamanı gelince gözlerin kapanır. Uykuya benzemez ruhun şahlanır. Uçmak ister bedenden uçmağa doğru Ama sonuç hep hüsran görünürlerde tamu. Hep böyle miydi her hayatın sonu. Zevk sefa döşeli sıcak tamunun yolu. Nere kaçarsan kaç uzanır onun kolu. Kainatı yaradanın her şeye gücü yeter. Her canlı duyacak ölümün nefesini. Günlerini sayacak akarsuyun sesini Hayal edip dinler zebaninin sesini: "Bu ateş azalmış kömür getir şapşal." Bir tokat sesiyle uyandım uykudan. Hayat ne boşmuş hep yerinde sayan. Neden bu acele dayan ey ruh dayan. Ne olursa olsun hepimiz birer insan... Öldüm burası cehennem olmalı, Günahların hesabı burda sorulmalı. Cennetin kapıları sonuna dek kapalı, Girmeye çalışan kişiler sıtmalı. İçimdeki gölgeler harekete geçti. Bunlu bakan gözler kapanmayı seçti. Yağan yağmur sanki beynimi deşti. Yeryüzü her zaman hep keşmekeşti. Uykuda bedenim böyle geçti aylar. Duygu da kalmadı hep yerinde sayar. Gökteki yıldızlar biri ölünce kayar. Hepsi kaydı bu gece katliam dorukta. Geceleri herkes uyurken ayakta. Uyumayı unutan gözler atakta. Bir sağa bir sola dönüp de yatakta. Sabahı eden kişilere sabır ver. Allahım direnç denen bir şey kalmadı. Ağlarım bu günüme derine dalmadı. Korkarım inancım beni sarmadı. Vurgun yedi bedenim damarlarım çatlar... ALPaGU İsteyen bu koşuğun "rap" şeklinde olan çeşidini de indirip dinleyebilir. Kısayol işte burada: http://rapidshare.com/files/44782582...ixed_.mp3.html |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
sağol ırkdaşım şimdi rap versiyonuda indiriyorum
|
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
Rap versiyonu nasılmış ırkdaşım? Beğendin mi?
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| bir , gelen , koşuk... , İçimden |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|