![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
KERİNÇSİZ'E ÖDÜL
![]() İstanbul’da düzenlenen Ermeni konferansı ve Ermenistan Devlet Başkanı Robert Koçaryan ile birlikte 77 Ermeni teröristin cezalandırılmaları için açmış olduğu davalar nedeniyle Büyük Hukukçular Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Avukat Kemal Kerinçsiz, Azerbaycan dostu ilan edilerek ‘Kızıl (altın) Kılınç’ ödülüne layık görüldü. Kerinçsiz’e ödülü Azerbaycan Devleti’nin Güvenliğini ve Bütünlüğü’nü Koruma Kurulu Başkanı Yunus Oğuz tarafından Bakü Devlet Gülistan Sarayı’nda düzenlenen törenle verildi. Avukat Kemal Kerinçsiz verilen ödülün manevi ağırlığının farkında olduğunu söyledi. Ödülün çalışmalarına büyük bir ivme kazandıracağını ifade eden Kerinçsiz, Azerbaycan’ın kendisinin ikinci vatanı değil sınırları Ege’den başlayan ve Sibirya ile Çin seddine kadar uzanan Türk yurdunun bir parçası olduğunu kaydetti. |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
Canı gönülden destekliyorum bu gibi insanlar olduğu sürece sırtımız yere gelmez...
|
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Helal olsun Kemal Kerinçsiz'e..Bundan sonraki çalışmalarında başarılar Allah yardımcısı olsun...
"...Yüzlerce büyük millî kahraman dururken maymun suratlı, kan içici, riyakâr Asya ve Avrupa serserilerinin resimlerini duvarlarına asacak kadar beyinsiz ve haysiyetsiz olanlara gerçeği öğretmek için boşuna vakit harcama. Onlarsa belâlarını bulacaktır. Sen vakit kaybetmeden bir baltaya sap olmaya çalış. Bir baltaya sap olmak demek, millete hizmet edecek bir yer, bir subaşına geçmek demektir..." H.Nihal ATSIZ |
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Sayin Kemal Kerincsizi kutlarim.Bence Kemal Beg`e Türk Milleti ödülünü coktan vermisti.
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Kemal Kerincsiz bey hakettigi ödülü gecikmeli olarak almistir ve kendisini kutluyorum.Orhan Pamuk,Hirant Dink ve Elif Safak`a actigi davalardan dolayi bu ödülü bir iyi avukat olarak coktan hak etmistir. Tanri yolunu acik etsin
|
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
ne yazıkki şimdi Kemal Kerinçsiz beğ de esaret altında tutuluyor hala
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Kemal KERİNÇSİZ ermenilerin cezalandırılması için dava açtı ve şu an hapishanede...
Orhan PAMUK ermenileri öven bir kitap yazdı ve nobel ödülü aldı. Şimdi de gününü gün ediyor. Görün işitini işte kimler tarafından yönetiliyoruz. Kendi insanına bu derece düşman olan acaba bir başka daha siyasi oluşum var mıdır? |
|
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) | |
|
Türkçü
|
Umarım Tanrı Kemal Kerinçsiz'in çalışmaları sürer, Tanrı yanında olsun.
Alıntı:
Bunun gibi karşıtlıkların örnekleri çoğaltılabilir. Ancak bu örneklerin günümüzdeki yönetimi köklü değişiklikle yapılandırmadan azalması yalnızca dinin, dini duyguların, yargının ve yürütmenin; yasamadan tamamen ayrılması ile olağan olabilir. Böylece kazara yönetimi ele geçiren pan-islamizmciler, komunistler, ya da faşistler kendi yönetim dönemlerinde yüce Türk meclisini yap-boz tahtasına çeviremezler. TTK
Saraylarda süremem dağlarda sürdüğümü, Bin cihana değişmem şu öksüz Türklüğümü. H.N.Atsız Düşmana merhamet acz ve zaaftır. Bu insaniyet göstermek değil, insanlık niteliklerinin sonunu ilan etmektir. K.Atatürk |
|
|
|
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Sn. Kemal KERINCSIZ kandasimi yürekten kutluyorum umarim Türklük adina birseyler yapmaya devam eder. Ve vatanimi seviyorum, Türkcüyüm diye gecinen fakat ermeni köpeklerinin yalakaligini yapan insanlara lanet ediyorum. "Vatan sevgisi ona hizmetle ölcülür."
|
|
|
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
|