Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı > TÜRKLÜK VE TÜRKÇÜLÜK ÜZERİNE HER ŞEY > Türklük ve Türkçülük İle İlgili Her şey > Türk Yurtları > İşgal Altındaki Türk Yurtları > Kerkük

Yeni Konu aç  Yanıtla

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 04.06.2008, 19:40   #1 (İleti Bağlantısı)
Türk Irkı nın Hizmetinde

Kutluk Bahadır adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 21
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Kerkuklu Soydaslarimiza Yapilan Insanlik Disi Muameleler -Kerkuklu'nun Agzindan-

Magosa'nin sicak havasindan bir an kurtulup serinlemek icin bir fincan kahve aldim ve balkona gectim.

Magosada degisen bir sey yoktu,yollarda kendinden bikip eglence arayan insanlar kosusturuyordu.

Tam o anda gozum besparmaklara kaydi,nedendir bilmem daglari gorunce aklima savaslar,sehit olan askerler ve irkim geldi.

O sasali gunleri tekrar yasar gibi oldum kendime geldigimde sigaram sonmus ve kahvem sogumustu.

Kendime geldim ki ne geldim,su an ki durumu hatirladigimda icimde buyuk bir hayal kirikligi vardi.

Zira;doguya giden gitmis,batiya giden gitmis ve kanimiz oluk oluk akmisti.

O anda aklima gelenler ise su anda yasadiklari topraklarda zulum goren,eziyet ceken soydaslarim geldi.

Kendi yasadiklari topraklarda,tuglarini gezdirdikleri daglarda su anda eziyet var.

Bunlardi dusununce icim daha da bi ciz etti.

Yine nedendir bilmem aklima once Dogu Turkistan geldi,ardindan;

Burnumuzun ucundaki Turkmen soydaslarimiz....Kerkuk,Suleymaniye,Musul.......

Ardindan 4 temmuz 2003 te gerceklesen rezaleti birilerinden iyi niyetli olarak duydugum zamanda dahi kopurdugum,kendime hakim olamadigim olay geliyor.

Iyice kahretmeye basliyorum.

Daha dun somalide beceriksizliklerinden dolayi 4 tane askerimizden yardim isteyen adamlar,o gun bize kabadayilik yapmaya calisiyorlardi.

Tabi o zaman kendileri Turkiye'nin basinda bulunanlarin iktidarsizligini bildiklerinden boyle birseye kalkistilar.

Kendileri de biliyorlardi oradaki bir avuc Turk aslaninin bir orduyu imha edecek guce sahip olduklarini.

Fakat ayni zamanda Iktidardakilerin,iktidarsizligini da biliyorlardi.

Ben butun bu dusuncelerle bogusurken birden balkonun kapisi vuruldu ve irkildim.

Arkadasim Misafir Getirmis..

Hos bes ettikten sonra sivesi dikkatimi cekti ve nerelisin diye sordum ne cevap verdi dersiniz?

Oguzam....Turkmenem....Kerkukluyem!

Icimden bu kadar tesaduf olabilir diye dusundum ve nedendir bilmem sanki yillardir goremedigim bir kardesimi gormus gibi oldum ve siki siki sarildim.

Ayni kani tasimak boyle bir sey olsa gerek....

Gel dedim gel..Bir kahve,bir sigara da ona ikram ettim....

Gozlerim agzinda...bir seyler anlatsinda dinleyeyim diyorum...

Hic durur mu soydasim,cektikleri cile o kadar fazla ki aciyor agzini,yumuyor gozunu.....

O anlatiyor,benim tas yuregim yufkalasiyor...

Basliyor gozlerim dolmaya..

Arkadaslar!

Soydaslarimiza Kerkuk'te rahat vermiyorlar..

Her gun Kerkuk'e kurtler yerlesmeye basliyormus,Turkmenlerin evlerine her sabah not birakiyorlarmis,ya burdan gidin,evlerinizi terkedin yada sabaha biz sizi oldururuz.

Turkmen olumden korkar mi?

Megersem kurtler gosteriyor abd askerleri de her evdeki silah,techizat namina ne varsa ellerinden aliyorlarmis.

Bu da yetmiyor gece 10 dan sonra disarda bir Turkmen gezerse olduruluyormus.

Bu da yetmiyor hangi Turkmen yeni bir sey alsa ya ellerinden aliyorlar yada imha ediyorlarmis.

Bunlarda yetmiyor bir Turkmen bakkal dahi acsa ekmek kapisini sabaha birakmiyor,dukkani yagmalaniyor,sabah kadar yok ediliyormus.

Her gun it surusu gibi ureyen kurtler gelip Turkmen yerlesimlerine stadlar dolusu insanlar gelip yerlesiyormus.

Kerkuk yonetimi tamamen abd destekli kurtlerin elinde.

Burada okulunu okumaya calisan cocuk kendi ulkesine giderken,sinir kapisinda sabaha kadar bekletiyorlarmis,sen Turk ajani misin diye.

Gozlerim iyice dolmaya baslamisti ki soydasim ne dedi biliyor musunuz?

Kavim kardas ben Kerkuk bayragini yanimda tasiyamiyorum.Oraya giderken valizimin icini yirtip gizli bir bolmesine Kerkuk bayragi koyuyorum fakat bulurlarsa beni iceriye almiyorlar.

Dusunebiliyor musunuz?

Yaninda bayragini tasiyamiyor.

Ve bunlar bir yana soydasim o kadar dertli ki....

Diyor ki bizim gozumuz kulagimiz Turkiye'de malesef hukumet bizi hic desteklemiyor,barzani yle anlasma yaptilar;tum desteklerini bizden cektiler.

Orada parya durumda kaldik.

Allahtan Turk ordusu var diyor o da olmasa biz nefes dahi alamayacagiz.

Fakat inan o da oldurmuyor sadece nefes aldiriyor.

Turkiye ye gelmek icin vize istiyorlarmis biliyor musunuz?

Ve ne diyor biliyor musunuz?

-Kardas,benim dedem Canakkale savasina,Kerkukten atina atladi ve Canakkaleye Turk ordusuna yardim etmek icin cepheye gitti ve orada sehit oldu.

-Ve 2 amcam 1 dayim 3 arkadasimi da Kerkuk'te oldurduler.

Ben ise tamamen bitmis durumdayim,iyice utaniyorum,soydasimin yuzune dahi bakamiyorum.

''Soylesem tesiri yok,Sussam Gonul Razi Degil'' diyor sair

Ne bir tek laf etmeye yuzum var ne de bahane aramaya.

Arkadaslar!

Lutfen sahip oldugumuz seylerin bilincinde olalim,bir bayragimiz var;o bayragi saklamak zorunda da degiliz.

Bir vatanimiz var.

Ve Lutfen hangimizin elinden ne geliyorsa soydaslarimiza yardimci olmaya calisalim.

Oralar Turk yurdu..

Fakat diyorum soydasim sen canini sikma,

''Her hesabin tersi,her zulmun bir suresi var.
Bir Tilki Hukmu Varsa,Bir De Kurt Toresi Var;
Bozkurt Toresi Var''

Ve ekliyorum

81 MUSUL;82 KERKUK.....

BIR GECE ANSIZIN GELECEGIZ.....

KERKUK TURK'TUR TURK KALACAK

Kutluk Bahadir

Dünyaya Gelmek Hüner Değildir.
Kutluk Bahadır Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 04.06.2008, 22:07   #2 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 294
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Kerkük canım Kerkük bu ülkeye ihanet eden soysuz köpek sürülerinden kurtulamıyoruz bir türlü bu köpekler oradaki kandaşlarımızada gün yüzü göstermiyorlar nufuslarını varlıklarını inkar geliyorlar nufus müdürlüklerini yagmalayan kana susamış bu hain sürülerinin yaptıklarını ancak protesto edebiliyoruz yardım ve ilaç kampanyalarına katılabiliyoruz keşke daha çok şey yapabilsek,Kerkük mitinglerine kaç Türk katıldı kaçımız protesto ediyoruz gerçekten bu davaya tüm dünyadaki Türklerin bagımısızlık inancına kendini adamış bu otağdaki andalar kadar ruhunu adamış kaç Türk var? şu insanlarımızın kafasını bir kaldırabilsek,beyin boşaltma operasyonlarından bir kurtarabilsek herşey düzelecek dünyanın dört bir yanında ezilen ve katledilen tüm Türklerin acısı ve çıglığı hep yüregimizde ahmak sürüleri filistine angolaya agıt yakadursun bizim içimzi kaplayan kor ateşler Kerkük,Türkistan,Makedonya-Bosna Hersek,Karabağ için hep yanacak ve birgün tüm ezilen Türklerin intikam günü gelecek Tanrının asil ırkının kanı yerde asla kalmayacak!
Türk Atak Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Yanıtla

Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler