![]() |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Lefkoşa'nın Fethi'nin 437. yıldönümü!
KKTC'nin başkenti Lefkoşa'nın Türkler tarafından fethinin 437. yıldönümü, yarın törenlerle kutlanacak. Lefkoşa Şehitler Anıtı önünde saat 09.00'da başlayacak törende anıta çelenkler konulacak, şehitler için saygı duruşunda bulunulacak ve saygı atışı yapılacak. Türk Irkına Kutlu Olsun ! ![]() |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Türk milleti gelmez kahpe oyuna
Yaptığın oyunu bilmez mi sandın Bir kez göz ataydın tarih boyuna Türk intikamını almaz mı sandın Adalet yerini bulmaz mı sandın Nerde kaldı şu Rumların efesi Gaziveren mücahitler köyünde Ağlayanlar birgün gülmez mi sandın Kararımız gerçek almayız geri Bunu duydu Avrupa’nın her yeri Sakın kafasını bozmayın Türk’ün Silkinse dünyayı yıkar Mehmetçik Gürleyip meydana çıkar Mehmetçik Behey kahpe Yunan yerim mi sandın Kalleşlik eyleyip malın Türklerin Yerini yurdunu eyleriz viran Yine Akdeniz’e dökerik sizi Evvelden erliğin bilin Türklerin Yeşil yurtta şimdi Türkler gezinir Düğün senin bayram senin Kıbrıs’ım Ellerine kına yakma zamanı Tarihe destanlar yazan Kıbrıs’ım şeref madalyası takma zamanı Geldi Lefkoşa’ya çıkma zamanı Kuzey Kıbrıs’taki Türk kalesinde Ay-yıldızlı bayrak çekme zamanı Rum kanıyla silinmeli süngümüz Hürriyet ışığı yakma zaman Türk ordusu kükrer coşar meydanda
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Konuk
|
Ben universite egitimi icin Kibrista Magosada 4 yil okudum.Uzulerek soyliyorumki Kibrisli Turk Genclerinin cogunda Turk Askerimize ve Turkiye Turklerine karsi hicbir sevgi yok.Hatta o kadar buyuk ayrim yapiyorlarki bizim gittigimiz cafelere dahil gelmiyorlardi. Kibrista en cok uzuldugum olay ise Kibrisli bir Turk kizinin " ben melezim" demesiydi . Sordum kendisine sen nasil melez dersin diye kendine? Bana soyledigi cevap Babam Izmirli annem Kibrisli o yuzden ben melezim dedi. Bu anlayista olan tum Kibrisliliari Kuzey Kibristan kovup yerlerine Anadoludan Turk kardeslerimizi getirmek en iyi cozum olacaktir kanimca.
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Cevap: Lefkoşa'nın Fethi'nin 437. yıldönümü!
Anayurdumuzda ki Başbakanlara ve Cumhurbaşkanlarının hepsininde KIBRIS'la ilgili yaklaşımlarını inceledim.Hiçbirisininde oradakilerin bizi istememelerini gerektirecek bir hareket (dışlama) yaptıklarını göremedim.Ama ne hikmetse oradaki kanlarımız canlarımız bizden nefret ediyor.Onlar kandırıldılar.Ve öyle bır kandırılma ki baba oğul arasında ki ayrılıklar gibi...Ve onlar şuan şöyle düşünüyorlar.Avrupa'ya açılan yolları TÜRKİYEM'in penceresini kapatarak daha kolay erişeceklerini zannediyorlar.Şanlı TÜRK devletlerinin çatısı altında yaşayan toplumlar bu şekilde bizden koptular.Benim en çok üzüldüm konu bizden koparılan toplumlar huzru bulamadılar.Ve gelecekte KIBRIS'ta yaşayan kanlarımızın canlarımızında sonu öyle olacak.malesef:(((
|
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Cevap: Lefkoşa'nın Fethi'nin 437. yıldönümü!
LEFKOŞA'NIN FETHİ'NİN 437.YILDÖNÜMÜ TÜM TÜRK IRKINA KUTLU OLSUN
|
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Kuzey Kibris Turk Cumhuriyetinin Fethi Tum Turk milletine kutlu olsun.
Kibrisa ilk ayak basan Turk Olan Sancaktar Cafer Reisin Ruhu Sad Mekani Cennet Olsun. |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| 437. , fethi'nin , lefkoşa'nın , yıldönümü! |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|