![]() |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Kıbrıs'ı bizim savunduğumuz kadar içinde yaşayanlarda savunuyor mu?
GAZi MUSTAFA KEMAL PAŞA'nın ölmeden önce ki son sozlerinden birisi KIBRIS'ı elımızde tutmamız olduğuydu.Çünkü Jeopolitik açıdan büyük bi öneme sahıp olan KIBRIS! TÜRKİYE'nin icini görelebilecek kadar ayna gibi duran bi yerdı.Dünya uzerinde manda rejimini en iyi şekilde uygulayan ingilizler her zaman için KIBRIS'ı hayal etmıştır.Ve onun içinde orada hic bi zaman huzur olmamıştır.1974'yılında askerlerimizin havadan indirme yapmasıyla oradakı varlığımızı hıssettirdik.O zamana kadar ve o başarılı müdahalemizle dünyaya hep şu mesajı verdik; KIBRIS TÜRKLER'indir ve hep TÜRKLER'inkalacaktır...Ama şu an kı gelinen duruma bakılırsa orada yaşayan soydaşlarımız bıze eskisi kadar bağlı değıller.Ve KIBRIS'ınTÜRKLER'den Çıkıp avrupa hevesı uğruna kaderine bırakılmasını ıstiyorlar.Bızım ınsanımız bıze darbe vurmaya calışıyor.Ve zamanla bu ıstekler artık su yuzune cıkmaya başladı.ve oralara asımıle edılmış TÜRKLER'i getırdıler(avrupadan).Ve yakın bı zamanda kendı icinde bütünleşemezsek şuan kı musul ve kerkuktekı ölen TÜRKMEN kardeşlerımıze yandığımız gıbı ılerde de kaybettiğimiz KIBRIS'ımıza ve onun sonucunda getirdği kötülüklere ağlayacağız.Arkadaşlar okuyalım ve oğrenelım.Öğrendıklerımızı mantıklı bı şekılde ınsanlara anlatalım.Gercek kımlıklerını oğrensınler.Ve bı Türk ruhuyla atalarımızın yaptığı gıbı dunyaya huzuru ve barışı getırelım.
Yönetici Notu:İletinde onlarca imla hatası var .Düzeltmezsen iletin silinecektir.Ayrıca Kıbrıs'ı Kıprıs yazmışsın .Olacak iş değil. |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Sayın Toprak, öncelikle otağımıza hoşgeldiniz. Biz Türkçülerin dikkat etmesi gereken en önemli konulardan birisi de Türk dilini en güzel şekilde kullanmak ve yazmaktır. Gördüğüm kadarıyla Türkçe tuş takımı kullanmanıza rağmen Türk kelimesinin hem baş harfini küçük yazmaktasınız hem de ü harfini kullanmamaktasınız.. Bundan sonraki iletilerimizi özel isimlerin baş harflerinin büyük yazılması gerektiği kuralına uyarak yazalım.
|
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
aranızda olmaktan dolayı çok mutluyum.. hatamı az once bı arkadaş soyledı .en kısa surede ımla kurallarına gore yazmayı öğreneciğim.teşekurler.
|
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Cevap: Kıbrıs'ı bizim savunduğumuz kadar içinde yaşayanlarda savunuyor mu?
Kıbrıs'ta yaşayan TÜRKler avrupa sevdası yüzünden öz benliklerini siliyorlar hatta ve hatta anayurtları Türkiyeye faşist gözüyle bakıyorlar askerlerimizin kıbrıs barış harekatı'nıda bizi kurtarmaya gelmediler burdaki petrolleri ve doğal kaynakları korumak için geldiler diye düşünüyorlar ve son olarak çevremdeki asker büyüğümden duyduğuma görede kıbrıs barış harekatı'nda TÜRK askerlerinin ana ve bacılarının ırzlarına geçtiklerine inanıyorlar oyüzdende askerimizi sevmiyorlar..!!! bütün saçmalıklar sıkıcı gelebilir ama bende kıbrıstaki salakları sevmiyorum onlar bizi silmiş bizde onları siler adadan süreriz rum kardeşleri ile yaşarlar bakalım rum kardeşleri onları kaç günde kesip soyunu kurutuyor..!! biraz acı konuştum ama bu konuda çok öfkeliyim kıbrıslılara karşı..!! ve bu aymazların takıldıkları sitede sadece 5 dk bütün TÜRKÇÜ düşünlerinizi kenara bırakıp onları dinleyin ve ne kadar tahammül edeceksiniz..!! ne kadar acı bir durumdalar...
http://www.kibrispostasi.com/forum/ |
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Açıkçası bunu üzülere yazıyorum;
Kıbrıs'ta okuyan komşum vardı,Kıbrıslılar bizi hiç sevmiyormuş... Rumlara bile daha iyi davranıyorlarmış... Bir nedeni KKTC bizim yüzümüzden Ab'ye giremiyormuş... Diğer nedeni ise; TÜRK Ordusu'ndan rahatsız oluyorlarmış.... Ya o TÜRK Ordusu orada olmasa?
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Yaşadığım bir olay; Kıbrıslı bir kişiyle konuşurken biz Kıbrısımızın ne kadar kutsal olduğunu Sn.Rauf Denktaşa Türk Milleti olarak hakkımızı nasıl ödeyeceğimizi dillendirirken malum şahıs aynen şu cümleyi kurdu; ''Bize ne kardeşim biz mi dedik gelin kurtarın bizi sizin yüzünüzden sefalet çekiyoruz.'' Sonrasını tahmin ediyorsunuzdur ırktaşlar.Anlatmak istediğim bir insan bu kadar şerefsizleşemez ve bu şerefsizlerden maalesef ki KKTC de fazlasıyla var.
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) | |
|
Türkçü
|
Alıntı:
Kıbrıs Türk Cumhuriyeti oluncaya kadar savaş.. KESİNLİKLE...!!!! KIBRIS BİZİMDİR..!! |
|
|
|
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Kıbrısta yaşayanlarla bir süre birlikte oldum. Hatta bir süre orda da yaşadım. Durum pek iç açıcı değil. Birçoğu İngiltereye gitmenin yollarını arıyorlar. Birçoğu da zaten çift pasaportlu. Bizlerden Türkler diye bahsediliyor. Birçoğunda İngiliz hayranlığı var malesef
|
|
|
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Ama unutmayalimki kibrisa giden kurtler,adanadan, mersinden giden araplar,cingeneler oralarda hirsizlik yapip,onun bunun kizina sarkintilik yaptiklarindan dolayi, oradaki soydaslarimiz bunlari Turk zannediyorlar ondan dolayi bizleri sevmiyorlar.Halbuki anlasalar bu pisliklerin baska bir topluluk oldugunu o zaman dogruyu bulmus olurlar.
TURKCU; başı dik, onurlu, korkulan, güçlü, saygın bir Türk devletini savunur. Türkiye'yi çaresiz, zavallı, güçsüz bir ülke olarak görmek isteyenlerle ve yanaşma-besleme-tetikçi-figüran bir ülke yapmak isteyenlerin karşısında her zaman Türkçüler olacaktır. Bu emanet bizim.. Bu emaneti sonsuza kadar koruyacağız.
Turk Oguz begleri, budun, esidin uze tenri basmasar asra yir telinmeser Turk budun ilinin, törüngün kim artati udaçı erti |
|
|
|
|
|
#11 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
şimdi soydaşlarım ağızdan ağıza yayıla gelen bi konu var kıbrıs Türkleri bizlerden nefret ediyormuş...
bu ne kadar saçma bişidir bunları söyleyenler oradaki rum kırmalarıdırlar ve soysuzlardır ayrıca Has Türk Irkına mensup olanlar nefret bi yana dursun ırkı için ölmeye hazırdırlar... |
|
|
|
|
|
#12 (İleti Bağlantısı) | |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#13 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
kıbrıslıların böyle düşünmesi çok üzücü gerçekten.bende bir dönem kıbrısta yaşadım ve kıbrıs dogumluyum.bu gibi lafları bir süre duymuştum ama arkadaş çevremden.inanmak istemedim fakat kulagımlada duyunca gerçekten çok üzüldüm.bunları arı TÜRK lerin söyledigini sanmıyorum.bu laflar olsa olsa rum ve ermeni dölünden gelen kırma yobazlardan gelir..TÜRKÇÜ ırkı ve milleti için ölmeye hazırdır.
|
|
|
#14 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Bu sadece Kıbrıs Türklerinde değil.Azerilerde de var bu.Benim Azeri asıllı bir piyano öğretmenim vardı,hep annemin yanında"Türk kadınları şöyle kötü giyinir,böyle kötü giyinir"diyip duruyordu.Kalkıp be kadın sen öz be öz oğuzsun Türk-Azeri ayrımı yapıp uyuz etme beni diyesim gelmişti.Kıbrıs'ta da öyle.Ama ona ilaveten şunu belirtmem lazım ben 3-4 yaşlarındayken Kıbrıs'a tatile gitmişiz.Babam bir Kıbrıslıya sormuş:"Biz Türklere niye o kadar düşmansınız?"Kıbrıslı:"Senin gibi Türk'e düşman değiliz.Gel sen burada dükkan aç lafımız yok.Ama sizden gelen ya p.zevenk ya mafya oluyor.Doğru düzgün adam gelmiyor ki!".
|
|
|
|
|
|
#15 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
Kıbrıs Türklerinin ve diğer Türk boylarının milli bilinçten uzaklaşmış olmalarının sebebi, uzun yıllar işgal altında kalmalarındandır. Eğer bizler, Türkçülük ve Turancılık fikrini hakkıyla yaşatıp tanıtabilirsek, kısa sürede işgal altındaki bu hâl sona erecek ve milli bilinç bütün Türk kardeşlerimizin özüne sinecektir. |
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|