Ulu Türkçü Nihal Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihal Atsız Otağı > TÜRKÇÜ BAKIŞ > Türkçü Bakış
Kayıt ol Yardım Bozkurt Listesi Andaç Arama Bugünkü İletiler Otağları Okundu Kabul Et

Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs..

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 30.10.2006, 16:29   #1 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 7
ilbilge Rss Beslemesi
Kırgız misyonerleri...

Arkadaşlar misyonlerler ellerini kollarını sallaya sallaya geziyorlar.Biz Tükkistanlı arkadaşlarımıza gereken özveriyi gösteriyoruz ancak bence çok çok dikkatli olmak gerek.Çünkü bizim yardımlarımız hangi davaya hizmet ediyor onu çok iyi bilmek lazım.Bir vakfın bünyesinde 2 yıldır çalışmaktayım.Ve benden Kırgız Türkçesi öğrenmek isteyen bir abim yardım istedi.Bende ünv.tede yüksek lisans yapan bir Kırgız Türkü arkadaşımla buluşturdum.Dil öğrenenen abim ve ismini veremeyeceğim kırgız arkadaşımın süleymaniye'den ist.ünv.ne doğru giderlerken 2 Kırgız Türkü bayanla karşılaşmışlar.Ve bir süre sonra sohbet ilerleyince anlamışlarki bayanın biri misyoner ve arkadaşı ise 1 hafta önce hristiyan olmuş bir kız.Misyoner bayan bir üniversitede doktora yaptığını söylemiş.Ve kırgızistan başkonsolosluğunda bazen çeviriler yaptığını söylemiş.8 kardeşi olduğunu ve burada burslu okuduğunu söylemiş.Bu ister istemez insanın kafasında birtakım soruların doğmasına neden oluyor.Abim ve ben kızlarla irtibatı koparmamk için elimizden geleni yapıyoruz.Ancak tahmin ediyorum ki 2 kişiyle sınırlı değil.
Tanrı hapimizin yardımcısı olsun.
ilbilge adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.10.2006, 17:22   #2 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

İletiler: 6
Tonyukuk1453 Rss Beslemesi
Bu din bölücüsü şerefsizlere ses çıkmadığı sürece bütün kalleşlikleri hiç bir şey belli etmeden yapıyorlar.Çok sinsice hareket ediyorlar.
Tonyukuk1453 adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.10.2006, 19:47   #3 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Gökhan - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 1.346
Gökhan Rss Beslemesi
Re: Kırgız misyonerleri...

Alıntı:
esenbike´adlı üyeden Alıntı
[size=18] [color=darkblue]Arkadaşlar misyonlerler ellerini kollarını sallaya sallaya geziyorlar.Biz Tükkistanlı arkadaşlarımıza gereken özveriyi gösteriyoruz ancak bence çok çok dikkatli olmak gerek.Çünkü bizim yardımlarımız hangi davaya hizmet ediyor onu çok iyi bilmek lazım.Bir vakfın bünyesinde 2 yıldır çalışmaktayım.Ve benden Kırgız Türkçesi öğrenmek isteyen bir abim yardım istedi.Bende ünv.tede yüksek lisans yapan bir Kırgız Türkü arkadaşımla buluşturdum.Dil öğrenenen abim ve ismini veremeyeceğim kırgız arkadaşımın süleymaniye'den ist.ünv.ne doğru giderlerken 2 Kırgız Türkü bayanla karşılaşmışlar.Ve bir süre sonra sohbet ilerleyince anlamışlarki bayanın biri misyoner ve arkadaşı ise 1 hafta önce hristiyan olmuş bir kız.Misyoner bayan bir üniversitede doktora yaptığını söylemiş.Ve kırgızistan başkonsolosluğunda bazen çeviriler yaptığını söylemiş.8 kardeşi olduğunu ve burada burslu okuduğunu söylemiş.Bu ister istemez insanın kafasında birtakım soruların doğmasına neden oluyor.Abim ve ben kızlarla irtibatı koparmamk için elimizden geleni yapıyoruz.Ancak tahmin ediyorum ki 2 kişiyle sınırlı değil.
Tanrı hapimizin yardımcısı olsun.

Sayın Esenbike öncelikle hoş geldiniz. Sizden ricamız, forumuzdaki yönetici arkadaşımız İsenbike abla ile adlarınızın karışmaması için bize bir rumuz bildirmenizdir. Biz bu rumuzunuzu istediğiniz başka bir rumuzla değiştireceğiz.
Gökhan adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.10.2006, 21:13   #4 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

ilbilge Rss Beslemesi
ilbilge olabilir...
Alt 30.10.2006, 21:15   #5 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Gökhan - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 1.346
Gökhan Rss Beslemesi
Alıntı:
ilbilge´adlı üyeden Alıntı
ilbilge olabilir...
Teşekkür ediyorum. Kullanıcı adınız ilbilge olarak değiştirilmiştir.
Gökhan adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.10.2006, 23:55   #6 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

TürkOğuz - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 739
TürkOğuz Rss Beslemesi
İlbilge soydaşım haklısınız. Bu tür misyonerlik faaliyetleri zor farkedildiği için, ülkemiz adeta misyoner cenneti haline gelmiştir. Geçen sene Ankara Kızılay'da bir ingiliz bedava incil dağıtıyordu. Yasal bir boşluk var onu kullanıyorlar.

Maalesef misyonerliği önleyici çalışmaları olan devlet birimi yok. Şikayet olursa belki Emniyet Müdürlüğü konuyla ilgilenebilir. Cezai durum ne olur bilemem. Malum Ab uyum yasaları, misyonerliğe elverişli maddecikler içeriyor olabilir. Bunun önünün alınması gerekli...
TürkOğuz adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31.10.2006, 00:04   #7 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

ilbilge Rss Beslemesi
Bir ingilizin,fransızın,amerikalı'nın incil dağıtması doğal görülebilir,çünkü kanında soysuzluk var.Doğuştan soysuz hepsi.Ama bir Türk'ün bunu yapması affedilebilir birşey değil.Çünkü Türk kandaşlarına ihanet etmez.
TTK!
Alt 31.10.2006, 00:09   #8 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

TürkOğuz Rss Beslemesi
Türk Dünyasına, Türkçülük fikri daha önceden yayılmış olsaydı bu kadar olmazdı. İşaret ettiğiniz Kırgız'lar hala sovyet döneminin etkisinden kurtulamamış belli bir kesim olabilir.

Belki de bunlar KGB elemanı olabilir. Türk dünyasına yayılan hristiyanlık ile bağlarını geliştirip, aktif sahasını genişletebilecek gizli servislerin varlığını ve bu konuda çalışmalar yapıldığını biliyoruz.

Din değiştirecek kadar zaafı olan boş bir kişi, yabancı servislerin maşası bile olabilir...
Alt 31.10.2006, 00:20   #9 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

ilbilge Rss Beslemesi
Senaryonlar aynı,aktörler farklı....

KGB ajanları da olabikir.Amerika'nın Türkistan üzerindeki emellerini biliyoruz.Din değiştirmeler stadyumlarda gerçekleşiyor ana yurdumuzda.Amerikadan bu uğurda yağan bağışlarını da biliyoruz.
Rusya-Abd...
SENARYOLAR AYNI,AKTÖRLERİ FARKLI...
Alt 31.10.2006, 00:25   #10 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

TürkOğuz Rss Beslemesi
Haklısınız Abd bu konulara meraklı olmasaydı, domuz suratlı bir albayı, (sözde kürdistanlı) ortadoğu haritası çizer miydi?

Sizin de belirtiğiniz gibi SENARYOLAR AYNI,AKTÖRLERİ FARKLI...

Saygılar.
Alt 16.11.2006, 11:47   #11 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 3
Hun Savaşçısı Rss Beslemesi
Biz Türkçü değil miyiz? BazıTürklerin Hristiyan olması neden bizi ilgilendirsin? Bence bunları problem etmeyelim. Din önemli değildir.

---------------------------------------------
Asıl olan Irk ve Kan, gerisi boş bir yalan!
Hun Savaşçısı adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.11.2006, 12:46   #12 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

edirneli - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 25
edirneli Rss Beslemesi
Alıntı:
Hun Savaşçısı´adlı üyeden Alıntı
Biz Türkçü değil miyiz? BazıTürklerin Hristiyan olması neden bizi ilgilendirsin? Bence bunları problem etmeyelim. Din önemli değildir.

ben aynı görüşte değilim ülkemiz ve milletimiz üzerine oyunlar oynanırken önemli değil diyemeyiz bence misyonerliğin bizdeki temel amacı Türk milletini kimliksezliştirmektir diye düşünüyorum
edirneli adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.11.2006, 17:21   #13 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 3
Hun Savaşçısı Rss Beslemesi
Alıntı:
edirneli´adlı üyeden Alıntı
ben aynı görüşte değilim ülkemiz ve milletimiz üzerine oyunlar oynanırken önemli değil diyemeyiz bence misyonerliğin bizdeki temel amacı Türk milletini kimliksezliştirmektir diye düşünüyorum
Türk milletini esas kimliksizleştiren dinciler değil mi? Bakın, Türk halkının % 39'u kendini müslüman olarak tanımlıyormuş. Esas tehlike bu. Olsun 500000 Türk hristiyan olsun. 70 milyon içinde nedir ki ...Ama çoğunluk bozulursa ... Esas felaket bu dur.
-------------------------------------------
Hun Savaşçısı adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.11.2006, 12:37   #14 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

BÖRÜ YABGU - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 490
BÖRÜ YABGU Rss Beslemesi
Alıntı:
Hun Savaşçısı´adlı üyeden Alıntı

BİZİ İLGİLENDİRİR!
NEDEN Mİ?MİSYONERLİK ÇALIŞMALARININ ANA AMACI MÜSLÜMANLIĞIN DEĞİL TÜRKLÜĞÜN ALTINI OYMAKTIR,TÜRKLÜĞÜ DEVŞİRMEKTİR. NEDEN BU ADAMLAR GİDİP SUUDİ ARABİSTAN'DA YUVALANMIYORLAR.ORALARA GİTSELER BİLE ORALARI ZATEN AMERİKA TARAFINDAN İŞGAL EDİLMİŞ DURUMDA.İŞGALE UĞRAMAYAN,DÜŞMANA ESİR OLMAYAN TEK ÜLKE İSLAMİYETE RAĞMEN TÜRKİYEDİR.BURADA İSLAMİYETE RAĞMEN DEMEMİN SEBEBİ İSLAMİYET BİZİ PASİFLEŞTİRİYOR ANLAMINDA DEĞİL,GERÇEK MÜSLÜMAN GİBİ GÖRÜNEN,HALİFE ADINI TAŞIYAN BAZI KANI BOZUKLARIN(VAHDETTİN ZAVALLISI) KURTULUŞ SAVAŞI SÜRECİNDE İŞGALCİLERİN KUCAĞINA OTURMASIDIR.
BUGÜN OYNANAN OYUN ORTADADIR.ŞİMDİ SİZ PAPAYA "ACİZ KULUNUZ FETHULLAH" DİYE MEKTUP YAZAN FETOŞUN VE FETOŞÇULARIN GERÇEK MÜSLÜMAN OLDUĞUNU SÖYLEYEBİLİR MİSİNİZ?
İŞTE BÜTÜN BATILI GÜÇLER DİN KİSVESİNDE İŞGALİ BAŞLATMIŞ,İŞGAL EDECEKLERİ ÜLKELERE ÖNCE MİSYONERLER YOLLAMIŞTIR.BU YÜZDEN HRİSTİYANLIK ADI ALTINDA YAPILAN MİSYONERLİK EN TEHLİKELİSİDİR.AMAÇ DİN PROPAGANDASI ALTINDA TÜRKLÜĞÜ YOK ETMEKTİR.AYNI HAÇLI SEFERLERİNDE OLDUĞU GİBİ.
ARKADAŞLAR! GİDİP, TOROS DAĞLARINA BAKINIZ, EĞER ORADA BİR TEK YÖRÜK ÇADIRI GÖRÜRSENİZ VE O ÇADIRDA BİR DUMAN TÜTÜYORSA, ŞUNU ÇOK İYİ BİLİNİZ Kİ BU DÜNYADA HİÇ BİR GÜÇ VE KUVVET ASLA BİZİ YENEMEZ. Mustafa Kemal ATATÜRK
BÖRÜ YABGU adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler