![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
KIRK TÜRK ARANIYOR ! !
![]() KIRK TÜRK ARANIYOR!! "Türk'ler, Çin'lilere esir düşer.. Kür Şad ve arkadaşları bir ihtilal hazırlığına girerler. Kırk kişi toplanırlar. Bir gece, bu kırk kişi Çin sarayına saldırır. Çin imparatorunu esir almak isterler bulamazlar. Yüzlerce Çin'li askerle savaşıp öldürdükten sonra geri çekilirler. Peşlerine büyük bir ordu takılır. Yağan yağmurda dere kenarında sıkışıp bu orduyla çarpışmak zorunda kalırlar. Kür Şad ve bütün askerleri, büyük bir mücadele sonrasında şanlı bir ölüme varırlar!.. Çin İmparatoru'nu korku salar. Kırk kişi bu kadar büyük bir çarpışmaya meydan verdiyse, Türk'ler toplandığında neler olacağını düşünerek uykusuz geceler geçirir. Korku her yerini sarar. Kısa süre sonra, bu korkuyla yaşamaktansa Türk'leri özgür bırakmaya karar verir!!." Türk devletinin ve Türk milletinin düştüğü durumdan rahatsız, büyük bir millete ve tarihe sahip olduğunu bilerek bu millete layık olamamaktan utanan, Türk'e düşman olanları emellerinden vazgeçirtecek, "YA İSTİKLAL YA ÖLÜM" aşkı ile hainlere meydan okuyacak Kırk Türk Aranıyor!.. Vazifen; Türk istiklal ve cumhuriyetini kurtarmaktır! Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Kandaşım çalıştığım mevkii dolayısıyla sana katılamamanın üzüntüsünü yaşıyorum. Umarım davanda başarılı olursun. Buradaki bütün müsait olan Türkçü arkadaşlara bu konuya destek vermelerini istiyorum
|
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
KIRK DEĞİL KIRK MİLYON İNSAN ÇIKAR KÜRŞAD ATA GİBİ ATATÜRK GİBİ. ASIL İŞ GENÇLİĞE BU GÜZEL TARİHİ VE BU YÜCE FİKRİ AŞILAMAKTIR..!
TANRI TÜK'Ü KORUSUN |
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Gerçekten de doğru bir tespit. Kanda var olan bir duyguyu ortaya çıkarmak kültür aşılaması ile olur. Pek dikkatli ve düzenli yapılmasa da benim çocukluğumda bu vardı. Günümüzde ampul parti tarafından kaldırılmaya devam edilse de devam ediyor yanlış bilmiyorsam.
Saraylarda süremem dağlarda sürdüğümü, Bin cihana değişmem şu öksüz Türklüğümü. H.N.Atsız Düşmana merhamet acz ve zaaftır. Bu insaniyet göstermek değil, insanlık niteliklerinin sonunu ilan etmektir. K.Atatürk |
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
O kutlu kırk Türkten biri olmak beni onurlandırır.
Varlığım Türk varlığına armağan olsun. |
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
Kürşad'ın ruhu bu kancık çin pisliklerini o an bir tamu çukuruna attı.Türk'e kefen biçenin ölümü korkunç olur.Belki ölmediler ama rüyalarında tamu azabı çektiler.
Tengri Türükü Korusun!! Uzak da olsa,Kürşad atam ya! İyiki Türk olarak doğmuşum yüce Tanrım!!!!!!!!!! |
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
bir TÜRK dünyaya bedeldir.ancak TÜRKLÜK ÖNCE İYİ AŞILANMALI.TÜRK TÖRESİ İYİ BİLİNMELİ.CESARET,YÜREKLİLİK VE BOZKURTLUK OLMAZSA TÜRKLÜKTEN SÖZ EDEMEYİZ
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|