![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) | |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Kıro Peşmergeler Sınıra Yığınak Yapıyor
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
O yigdiklari mezarlari olur!
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Ordumuz operasyona başladığı an Barzani yalakalığa başlayacaktır. Maymun askerleri telef olmamak için kaçacaklardır. Şanlı TÜRK ordumuza olası harekatımızda başarılar diliyorum. Şimdi göreceğiz "cesur" barzaniyi ve ikinci cumhuriyetçi işbirlikçilerini.
|
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Ordumuz operasyona başladığında görürüz, kim kuyruklarını bacak arasına sıkıştırıp kaçtığını. Davulun sesi uzaktan hoş gelirmiş.
|
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Peşmergeleri de ezer geçeriz bu sebeple.Kendileri kaşınıyor yarı evrimleşmişler.
|
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
Su siteden yuz kisi ciksa, birak elinde tabancayi tufegi, hoyt dese bunlar ucar gider. Bos, korkak hareketler bunlar, cunku TURK ulusu bilir ki, en iyi savunma, saldirmadir...
Saldirip da yenilmek bizlerin harci da degil bunlar gibi hainlere. Yillar once Saddam oldururken bizim sinira can icin yigildiklarini unutmadik, simdi ellerinde silah istedikleri kadar yigilsinlar, canlari hep elimizde... |
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Zavallı kürtler, hâlâ kendilerini muhatap aldığımızı, üzerlerine hesap yaptığımızı sanıyorlar. Türk Ordusunun, Irak'ın kuzeyine girme konusundaki tereddütleri ekonomiktir. Amerika ile ilişkilerimizin bize nasıl etki edeceğidir. Ekonomik krizlerin tekrar çıkıp çıkmayacağıyla alakalıdır. Eğer böyle bir sorun olmasa emin olun Türk Ordusu sadece bir ayda o Kuzey Irak'ta bir tek kürt bırakmaz. Zaten şimdi gayri resmi olarak saldırışlar yapılıyor ve Irak'ın kuzeyinde zemin hazırlanıyor. Kürt köyleri basılıp, kurşunlanıp, bombalanıp, kürtlerin bu bölgeden göç etmesi sağlanıyor.
Barzani'ye gelince; Bu adamı tarif için şu atasözünü kullanmayı uygun görüyorum: "Maymun insana ne kadar benzemeye çalışırsa, o kadar komikleşir." İşte Barzani'nin bugünkü durumu da insana benzemek için bin bir komedyenlikler yapıp herkesi kendisine güldüren, üç beş kişinin attığı fındık fıstıkla karnını doyuran bir maymundan farksızdır. Herşeyden önce kimsenin tanımadığı bir devlet adamı(!) ve komutan(!) olan Barzani acaba neyine güveniyor da Türkiye'ye kafa tutabiliyor? Bugün bizim sıradan bir astsubayımız bile yükseköğrenim eğitimi almışken, en düşük rütbgedeki askerlerimiz, yani uzmanlarımız lise mezunuyken, Barzani daha a ile b'yi birbirinden ayırt edemeyen hanzolarla ne ordusu kuruyormuş? Böyle kurulan ordudan hayır mı çıkar? Tek bildikleri savunmasız kadınlara tecavüz etmek, korkak erkekleri gasp etmekten ibaret bu yamyamdan bozma yaratıklara asker değil, insan bile demek insafsızlık olur. Düşünmemiz gereken, Barzani denen şarlatanın, kekolarını sınıra koyması değil, yapılacak sınırötesi operasyondan sonra ülkemizin ekonomik durumu olmalıdır. |
|
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Barzani, köpekten bile daha iğrenç ve tiksindirici.
![]() |
|
|
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Sanli Turk Ordusunun onunde ezilmeye mahkumsunuz pesmergeler.TSK nin onunde duracak hic bir guc yoktur bu alemde.
Vur, vur inlesin kurdolarin inleri.Tek bir maymun enigi kalmayincaya kadar bombalamaya devam.
|
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
O it sürüleri sınırda daha çok bekler TSK f-16 lar ile nokta atışı yapıp,gökten borde bereli indirecek onlarda avuçlarını yalayıcak.Bence bu köpekleri biraz daha beklemek lazım önce bebek katillerini gebertmek lazım 1000 senedir,devlet kuramayan bunlar yine kuramaz nasıl olsa Abd gittimmi görüşecez.
|
|
|
|
|
|
#11 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Kandaşlarım Avrupa ve bazı sözde Avrupalı aydınlar bunları gaza getiriyorlar, dünya sizi tanımaz ve saygı duymaz çünkü Amerika güdümünde kuruldunuz o yüzden Türk leri kışkırtın bir kaç ufak çarpışma yapın biz sizi dünyaya Kürtler TÜRK'lere karşı kurtuluş savaşı yapıyorlar diye lanse ederiz diyorlar, gazlarının sebebi bu..... ve bu aptal yaratıklar buna inanıyor...bir üfürüklük canları olduğunun farkında değiller...
|
|
|
#12 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Biz de eskiden lisede eğlence için yapardık ABD'nin bunlara yaptığını, okuldaki küçük sınıflardan en salak tipli çocuğu alıp gaza getirirdik, gider en irilere sataşırdı.Adamın arkasında biz olduğumuz için kimse ses çıkaramazdı.Biz mezun olduktan sonra o çocuğun hali ne olmuştur hala bilmiyorum!Aynı durum bu kürtler için de geçerli olacak!
|
|
|
|
|
|
#13 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Bakın, kaç kere yazdık çizdik. Peşmerge sözcüğü, kırocada savaşçı ve kahraman anlamına geliyor diye. Açılan başlıkta onlara övgüde bulunduğunun farkıda değilsin. Kürdo da onların sevdiği bir kelimedir. Sonuçta kürdo peşmerge=kürt kahraman, savaşçı anlamı8na gelmektedir.
|
|
|
#14 (İleti Bağlantısı) |
|
Maria Tokmakçı sahte adlı misyonerdirl
|
Bu Barzani denen evrim artığı sanıldığından daha da çirkinmiş.
Foseptik çukuruna düştükten sonra enfeksiyon sonucu suratında çıbanlar, irin torbaları, sivilceler çıkmış sokak köpeklerine benziyor. Mide bulantısı için bire-bir. |
|
|
|
|
|
#15 (İleti Bağlantısı) | |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
Alıntı:
Arkadaslar Norvecteyim, nasil destekliyorlar soyleyemem. Kizin birine nerelisin sordum, Kurdistan dedi, kiz olmasa atlardim ama gulmekle yetindim, kurdistan diye bi ulke yok ki dedim, hemen degistiriyor, Irak diye. Hepsi ayni farklisi yok. Avrupalilar destekliyorlar, cikarlari tek, o da bize karsi olmak, TURK ulusunun gucunden korkuyorlar. Ah TURK ulusu diyorum ama ulkemi de biliyorum, parasi olan gucu aliyor, cogu gencin politik gorusu yok! |
|
|
|
|
![]() |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|