![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Kirolarin medya'lara verdikleri poz !!
Dünyaca ünlü bazi medya'lar, dag'daki götü kokmus kiro'larin resimlerini cekiyor, sanki kendileri mahsum insan ve savasci olarak gösteriyorlar.
Napsinlar, hayvanlar ilk defa fotograf makinesi görüyorlar !! Ve komik resimleri : Lan adbo, biz poz veriyok ama Türk'ler birden cikarsa, annamizi bellerler !! ![]() -Kicim yaniyoooo ulaaa !! -Dur geliyommm yanma, surda bir maymun kadar olamadik !!! ![]() -Nereye siçsam ?? ![]() -Giz uzan suraya'da bi becersem seni !! -Dur ayioglu ayi, medya var medya, biraz olsun guzel olmaya calisim !! ![]() -Cekiyomu bizi?? -heee oynama hayvan, poz ver poz, artist olacagiz !! ![]() -Simdi ben bunu tek tek kicima soksam, aceba guiness rekorlarina girermiyim ?? ![]() -Heyyy bakin, yakinda film yonetmeni olacagim, filmin adi "hayvanlar alemi" !! ![]() -Ben simdi surdan atlasam'da gebersem? Nasil olsa aksama Türk'ler sikecek bizi. ![]() -Bo.um cikti bo.um, kumandan senin o annani ... yiktin lan bizi, medyanin onunde kahraman olun dedin, gelde sen yap ayi. ![]() Nasil buldunuz Irktaslarim??? Gercekten hayvanlardan farklari varmi?? Esen kalin !! |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Hayvanlar aleminden esintileri bizimle paylaştığın için teşekkürler. Kendilerini insan yerine koymaya çalışan bu hayvanlar kıroların ne kadar ezik, dağ hayvanı olduğunu göstermektedirler.
|
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Bu şempanzeler mi devlet kuracak? Devlet kurmak için önce insan olmak ve medeni özellikler taşımak gerekli.
Objektiflere bu şekilde poz verenlerin gerçekte ne olduğunu bilmeyenler askeri düzene sahip, korkusuz, kararlı (!) militanlar zanneder. Halbuki bu or*spu çocukları, yollara gizlice döşediği mayınları, saklandıkları fare deliğinden uzaktan kumandayla patlatarak mehmetçiği kahpece katleden it oğlu itlerdir. İntihar eylemleri yapıp onlarca insanı katlederek topluma korku salmaya çalışan kahpe evlatları bu şekilde objektiflere poz vererek kendilerini insan yerine mi koyuyorlar. Sizlerin kökünü kazımayan Türk hükümetinde suç! Türkiye, bu tür kamplara kimyasal silahlarla saldırmalı, askerini yormamalıdır. Bundan başka çözüm yoktur. Bütün şempanzelere ölüm! |
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
cevap
onlar bitaraflarını amerika ve israile becertsinler.
|
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
NASILDA KOMİK GÖZÜKÜYORLAR SİLAH ERKEK İŞİ KORKAK KARILARIN DEĞİL.İT SOYU .TTKY
|
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Turk ırkçısı
|
GenelKurmayımızdan bir hamle bekliyoruz..Topunun başına kuzeyırakı yıkacağız..Fahişelerinide köpeklere hediye edeceğiz. Fahişe meryemin hristiyan piçi George bush babalrının yardımıyla o dağlarda bir fare gibi saklanıyorlar..Ortadoğunun baş belasi kürt piçleri bu ihanetlerinin cezasını çkecekler..İntikamımız çok korkunç olacak.Tanrıdan dileğim o günler yakın olsun.
|
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
ALPAGU
|
Irkçı türk kardeşim on numara olmuş,emeğine sağlık :)
Bunlar; sirkte şov veya hayvanat bahçesinde gösterime sokulup milleti eğlendirmek için kullanılabilir
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
ULAN SİZİN HER TARAFINIZ TERÖRİST OLSA KAÇ YAZAR TİP FUKARALARI
|
|
|
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Nefesim daralıyor.
Küfür etmeye bile değmez. Ne zaman ölecek bunlar? Merak içerisindeyim. Esenlikler. TTK!
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Resimlerin altında yazılan yazılar, bir mizahçı tarafından yazılmış kadar ustaca ellerine saglık ırkdaşım
|
|
|
|
|
|
#11 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Bunlar bana hayvanat bahcesini animsatiyor,maymunlar daldan dala,o agactan bu agaca ziplayarak kosusuyorlar,muz atsan onlerine bir birlerini parcalayacaklar yamyam suruleri.
TURKCU; başı dik, onurlu, korkulan, güçlü, saygın bir Türk devletini savunur. Türkiye'yi çaresiz, zavallı, güçsüz bir ülke olarak görmek isteyenlerle ve yanaşma-besleme-tetikçi-figüran bir ülke yapmak isteyenlerin karşısında her zaman Türkçüler olacaktır. Bu emanet bizim.. Bu emaneti sonsuza kadar koruyacağız.
Turk Oguz begleri, budun, esidin uze tenri basmasar asra yir telinmeser Turk budun ilinin, törüngün kim artati udaçı erti |
|
|
|
|
|
#12 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
sancak ve Emin Deha Sönmezışık Irktaslarim,
Tesekurler ederim, bunlarin resimlerini görünce, Tanri'dan bana ilham geldi ve yazdim . |
|
|
|
|
|
#13 (İleti Bağlantısı) |
|
Ümmet çapulcusu olduğu için atılmıştır
|
Ne kadar aşağılık yaratıklar değilmi?Askerde inşallah bir kaçının kellesini almak nasip olur.
Bu yaratıkları öldürmek insanlığa hizmettir. |
|
|
|
|
|
#14 (İleti Bağlantısı) | |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Alıntı:
Bunu bilerek yapmadığına inanıyorum sadece kurduğumuz cümlelere daha dikkat edelim. |
|
|
|
|
|
|
#15 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Bunlar mı devlet kuracak
|