![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Kirolarin son hayvanliklari!!!
(sabah gazetesinden alintidir)
Hamile kadına korkunç saldırı Bursa'da 4 aylık hamile kadın, küçük kızıyla sokakta yürürken çantasını almak isteyen gaspçılarca 18 yerinden bıçaklandı. Karnındaki bebeği kaybeden anne yaşam savaşını kazandı. Büyük kentlerde yaşanan gasp ve kapkaç vahşetine bir yenisi daha eklendi. Bursa'da 4 aylık hamile kadın, çantasını almak isteyen iki kişi tarafından küçük kızının gözleri önünde 18 yerinden bıçaklandı. 26 yaşındaki kadın, saldırganların elinden ölü taklidi yaparak kurtulurken, bebeğini kaybetti. Operasyonla yakalanan iki zanlı tutuklanarak cezaevine kondu. Korkunç olay iddiaya göre şöyle gelişti: Yıldırım ilçesinde oturan Nevin Doğru Aslan, 3 yaşındaki kızıyla Vakıfköy'deki ablasına ziyarete gidiyordu. Genç kadına Vazo sokağında adres sorma bahanesiyle iki kişi yaklaştı. Madde bağımlısı Ö.D. (19) ve A.K.(20), çantasını almaya çalıştıkları Aslan'ın önce ağzını kapattı, sonra bıçaklamaya başladılar. Genç kadın hamile olduğunu söyleyip 'acıyın bana' diye yalvardı. Ama gözü dönmüş gaspçılar talihsiz anneye acımadı. Çantada bir şey bulamayan saldırganlar bu kez 3 yaşındaki kızı da döverek kaçtı. Sürünerek ana caddeye çıkıp yardım isteyen genç kadın, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Karnındaki bebeği kaybeden anne, kurtarıldı. ÖLÜ TAKLİDİ KURTARDI 48 saat sonra kendisine gelen Nevin Aslan, "Önce omzumdan, hamile olduğumu söyleyince da karnımdan bıçakladılar. Aralarında 'hala ölmedi' diye konuştuklarını duydum. Ölü taklidi yaparak kurtuldum" dedi. (son aciklamalarda bebek henüz hayatini kaybetmemistir) |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
hayvan kürtler
BU bir topluluktan ne beklenebilirki bu ne bicim kardeşlik hep sömürülen taraf asil Türk milleti oluyor üzülüyorum büyük şehirlerimizi yaşanmaz hale getirdiler
|
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Büyük şehirlerimizdeki bu yapmış oldukları pis davranışların başlıca sebebi,kendi seslerinin sürekli kulaklarda olması ve her tarafı kapladıklarını ifade etmek içindir.Ama biz Yüce Türk Milleti olarak bu hainlerin bizim güzel ülkemizde azınlık olduklarını biliyoruz,elbet birgün bunlara haddini bildirecegiz.Ulu Tanrı biz Türklere Kut versi.
|
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Bursa eskiden çok güzel ve yaşanacak bir yerdi. Ama yoğun bir şekilde aldığı kürt göçünden sonra, yavaş yavaş yaşanmaz bir yer haline geldi. Bu enikler gittiği yerlerin güzelliklerini solduruyor. Allah hepsinin belasını versin!. :evil:
TTK |
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Bu kirolarin ne ilk nede son yaptıkları, hamile bir kadına saldıracak kadar hain birinin değil Türkiyede dünyanın hiç bir yerinde yaşama hakkı olmaz. Ama Türkleri savaş meydanlarında yenemeyen kahpe bizans torunları bu hainlere arka çıkmaya devam ettiği müddetçe bizler bunların saldırılarına maruz kalacağız. İşin özü savaş meydanında kazandığımız bu vatanı bu şekilde giderse masa başında kaybedecek ruhsuz devşirme hükümetler başımızda oldukça bu tarz haberleri daha çok okuyup sinirden çıldıracağız!!!
|
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
HALKIMIZ!
Halkımıza yazıklar olsun diyorum. Artık sıkılmadılar mı bana dokunmayan yılan 1000 yıl yaşasın demekten. Bu yılan eninde sonunda dönüp dolaşıp sizide sokar. Diyorum ki işte gerçek bu..... HALKIMIZ HİÇ BİR ŞEY YAPMIYOR.. BİZLER BARİ YAPALIM. SİLAHLI BÖLGESEL BİRLİKLER FİKRİ İYİ ASLINDA..
|
|
|
|
![]() |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|